0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα. Από το Μάρτιο, σχεδόν μέσα Μαρτίου, ξεκίνησα ιδιαίτερα με ένα παιδί το οποίο πρόσφατα κ τελείωσε τις εξετάσεις άρα τελειώσαμε κ τα μαθήματα. Το συγκεκριμένο το είχα από την προηγούμενη χρονιά
Fellows προσέχετε τα τηλέφωνα με απόκρυψη! Σήμερα είχα κλήση από κυρία από Γλυφάδα με απόκρυψη. Με ρώταγε αν κάνω μάθημα-Αγγλικά κτλ. Μου λέει δεν έχει να με πληρώνει για τα μαθήματα. Προσφέρθηκε όμως 'να μου μαγειρεύει (?!)'. Σας έχει συμβεί?? ΕΛΕΟΣ, παιδιά κανείς να μην το δεχτεί (θέλω να ελπίζω τουλάχιστον)
Μου λέει δεν έχει να με πληρώνει για τα μαθήματα. Προσφέρθηκε όμως 'να μου μαγειρεύει (?!)'. Σας έχει συμβεί?? ΕΛΕΟΣ, παιδιά κανείς να μην το δεχτεί (θέλω να ελπίζω τουλάχιστον)
Παράθεση από: George999 στις Ιούλιος 21, 2013, 01:29:22 πμΜου λέει δεν έχει να με πληρώνει για τα μαθήματα. Προσφέρθηκε όμως 'να μου μαγειρεύει (?!)'. Σας έχει συμβεί?? ΕΛΕΟΣ, παιδιά κανείς να μην το δεχτεί (θέλω να ελπίζω τουλάχιστον)Τι άλλο θα σκεφτεί η ελληνίδα μάνα!!!Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής θα μπορούσε να έπαιρνε κάθε μήνα από ένα καθηγητή και να μην τον πληρώνει… .Δεν είναι για γέλια, αρκετοί συνάδελφοι καθηγητές ίσως παρακαλάνε να κάνουν μάθημα έστω και για ένα πιάτο φαγητό. Υπάρχει κάποιος που συντηρείτε μόνο με τα ιδιαίτερα ?