0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω;; Kόβετε αποδείξεις στα ιδιαίτερα; Bρήκα 2 παιδάκια αλλά οι γονείς θέλουν απόδειξη και δεν ξέρω τι να κάνω
Tassoula Fazzoula, 11-12 ετών.Θα προσπαθήσω να κάνω το μάθημα σε πιο γρήγορους ρυθμούς, κι επίσης όποιο παιδί δε σηκώνει χέρι/ διακόπτει/ χαχανίζει χωρίς λόγο και δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τις ασκήσεις (ιδιαίτερα στις προφορικές που τείνουν να κάνουν καλαμπούρι) θα χάνει τη σειρά του και θα δίνω τον λόγο στον άλλο. Θέλουν να συμμετέχουν, οπότε θα τους ενοχλήσει αυτό και ίσως σοβαρευτούν περισσότερο. Αν δεν ακούνε και το τραβήξουν αρκετά το σκοινί μάλλον θα υψώσω τον τόνο της φωνής ή θα περνάνε έξω να σκεφτούν και να ηρεμήσουν. Τι να πω.. τι άλλο να κάνω.. Με βλέπουν και μικρή οπότε πρέπει να ξεκαθαρίσω λίγο τους κανόνες του 'παιχνιδιού'. Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ!
Άρα George με εργόσημο, τι τιμή πρέπει να πεις στο γονιό;
Παράθεση από: EmmaB στις Σεπτέμβριος 15, 2013, 01:17:31 μμΆρα George με εργόσημο, τι τιμή πρέπει να πεις στο γονιό;20% προσαυξημένη από την με χωρίς απόδειξη price tag σου PS δύσκολα θα το δεχτούν καθώς πρέπει να καταβάλουν όλα τα δίδακτρα του μήνα στα ΕΛΤΑ (συν 20%) προκαταβολικά φυσικά..
Παράθεση από: George999 στις Σεπτέμβριος 15, 2013, 01:24:48 μμΠαράθεση από: EmmaB στις Σεπτέμβριος 15, 2013, 01:17:31 μμΆρα George με εργόσημο, τι τιμή πρέπει να πεις στο γονιό;20% προσαυξημένη από την με χωρίς απόδειξη price tag σου PS δύσκολα θα το δεχτούν καθώς πρέπει να καταβάλουν όλα τα δίδακτρα του μήνα στα ΕΛΤΑ (συν 20%) προκαταβολικά φυσικά..ε καλα οταν ζητανε αποδειξη ολο το ποσο δεν θα πληρωνουν; τι θα λενε σου δινουν τωρα 50ε. αυριο 100ε αλλα εσυ στο ενδιαμεσο κοψε μου την αποδειξη για ολο το ποσο; Σε κάποιες ειδικές εξετάσεις των Αγγλικών πχ IMAT μπορεί να κάνει ο μαθητής ένα 2-ωρο αγγλόφωνο και μετά να δει αν θα συνεχίσει ή θα δοκιμάσει πχ Ιταλόφωνο τμήμα. Μου έχει τύχει φυσικά και για 2 ώρες να ζητηθεί κανονικά απόδειξη ΥΓ και για μία μου είχε ζητηθεί!! ΥΓ2 δεν αξίζει τον κόπο φυσικά για 1 ώρα να εκδόσεις απόδειξη ούτε καν εργόσημο αν βάλεις βενζίνες ή εισιτήρια, φωτοτυπίες και ουρές αναμονής, συν διορθώσεις-προετοιμασία κτλ κτλ