0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Νέα ως μέλος αλλά με κάποια σχετική εμπειρία στον τομέα, κυρίως στα ιδιαίτερα. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής σκηνικό. Είχα ένα ιδιαίτερο 3 χρόνια τώρα, το οποίο ήταν λίγο μακριά μου( Νεα Σμύρνη και εγώ μένω Πειραιά και δεν οδηγώ). Όπως στα περισσότερα ιδιαίτερα υπηρχαν καποιες ακυρωσεις αλλα δεν ηταν κατι που με ενοχλουσε πλεον πολυ. Μέχρι την προηγουμενη εβδομαδα που εστειλαν στον πατερα μου μηνυμα να μην παω γιατι θα βρισκονταν εξω ολοι οικογενειακα ( οι γονεις μας γνωριζονται). Ημουν ετοιμη να ξεκινησω, με τα κλειδια στα χέρια και τυχαια ειδε ο πατερας μου το μηνυμα. Εγινα εξω φρενων. Πήγα σημερα για μαθημα και παραπονεθηκα εντονα οχι τοσο για την ακυρωση αλλα για το οτι δεν ενημερωσαν εμενα την ιδια, δεν επιβεβαιωσαν αν το εμαθα εγκαιρως. Η μητερα εκνευριστηκε επειδη το εκανα τοσο μεγαλο θεμα και μου ειπε οτι σταματαμε το μαθημα. Αυτο γνωριζοντας το χαρακτηρα της είναι κάτι που το περίμενα.
τα περισσοτερα ιδιαιτερα ειναι για να καλυπτουν τα γουστα του καθενος οποια και αν ειναι αυτα οποτε και αν ειναι αυτα. Απλα σκεφτομαι οτι ως μαθητρια οταν εκανα εγω ιδιαιτερα δεν σκεφτομουν να ακυρωσω ενα μαθημα γιατι απλα ετσι το ηθελα ή και να το ήθελα δεν θα το επετρεπαν οι δικοι μου. Αλλα ο καθενας ειναι διαφορετικος
Σε ορισμένα ιδιαίτερα μου έχει τύχει. Με αποκορύφωμα ένα που είχα και εκτός του ότι ακύρωνε ιδιαίτερα την τελευταία στιγμή μου έκανε το εξής: Πήγα για το μάθημα κανονικά, ημέρα που έβρεχε καταρρακτωδώς και έκανα μισή ώρα με το αυτοκίνητο να φτάσω και ούσα έγκυος 9 μηνών για να μου πει η μαμά του ότι δε θα κάνουμε τελικά μάθημα γιατί έγραφε διαγώνισμα. Αλλά δε με ειδοποίησε για να πάω λέει και να με πληρώσει για ένα μάθημα που μου χρωστούσε. Τελείως γαϊδουριά.
(...)και ούσα έγκυος 9 μηνών για να μου πει η μαμά του ότι δε θα κάνουμε τελικά μάθημα γιατί έγραφε διαγώνισμα. Αλλά δε με ειδοποίησε για να πάω λέει και να με πληρώσει για ένα μάθημα που μου χρωστούσε. Τελείως γαϊδουριά.
Kαταρχάς καλη "λευτεριά" όλα καλά και να είναι πάντα γερό, δυνατό και να το καμαρώσεις όπως ποθεί η ψυχή σου Διαβάζω και φορτώνω!!Προσωπικά θα της απαντούσα: "αν εσείς κυρία μου μεγαλώσατε στα σαλόνια με υπηρέτριες, πρεπει να μάθετε στο παιδί σας πως στη ζωή θα χρειαστεί πολλες φορες να δουλέψει παραπάνω και σκληρά, εκτος κι αν το θελετε βουτυρόπαιδο. Ολες οι μέρες δεν είναι χαλαρές. Οσα διαγωνίσματα και να εχει το μαθημα θα γινει. Να μαθει να οργανωνει το χρόνο του, να είναι υπεύθυνος, ευσυνείδητος και αγωνιστής. Αυτά και φωναξε τον να παμε αμεσως μέσα να ξεκινήσουμε το μάθημα"Εσυ, προχωράς τωρα προς το χωρο μελετης, ανοίγεις τα χαρτια σου και τα βιβλια σου και τον πιανεις απ τα αφτι και του λες: "Αυτό, δεν θα επαναληφθεί"
Ναι, πες της, ενώ τις υπόλοιπες μέρες σκοτώνεται στο διάβασμα"