0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καποια στιγμή μετά από 3 τεταρτα πηγε να φυγει και το παιδι δεν ήθελε φωναζε,το κακό έιναι ότι κατα τη διάρκεια του μαθήματος σε μερικά σημεία π δυσκολεύεταν επεμβάινε ο γονιός.
Γεια σας παιδια εχθές έκανα μαθημα ιδιαίτερο σε παιδι ΣΤ δημοτικού και εκατσε κ μαμά του διπλα του μαζι να βλέπει γιατι το παιδί δε μπορεί μονο του φοβάται μου είπε ,σας έχει τύχει παρόμοια περίπτωση?
Δύσκολη περίπτωση, κι εγώ δε θα μπορούσα να λειτουργήσω έτσι...Στο σχολείο πώς είναι το παιδί, εκεί δε φοβάται;Πάντως και από τη μεριά του παιδιού δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή...
Σκέφτομαι να της στείλω μνμ, άλλη επικοινωνία δεν υπάρχει, και να της πω ότι σταματάμε κι ότι θέλω να με πληρώσει άμεσα. Σημείωση . Σε τηλ/κη επικοινωνία πριν μια βδομάδα, όταν τη ρώτησα τη μαμά αν θέλει να συνεχίσουμε, μου είπε ναι. Α, και το παιδί κακομαθημένο, για όλα φταίνε οι καθηγητές, η μαμά σιγοντάρει...τι θα κάνατε στη θέση μου? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και για τις συμβουλές σας. όντως, η ψυχολογική φθορά είναι τεράστια. Είναι απογοητευτικό να βλέπεις περιποιημένες μαμάδες που πατάνε στην κρίση, μας θεωρούν κορόιδα και ζουν εις βάρος μας. Επειδή πολλές τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν που αλλάζουν 5-6 καθηγητές το χρόνο, που δεν πληρώνουν, έχω σκεφτεί πως θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να γνωστοποιούμε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως με αρχικά ονόματος, περιοχή..., για να μην την πατάνε κι άλλοι συνάδελφοι.
Παιδιά καλησπέρα. Δυστυχώς δεν είμαι αναπληρώτρια ή κάτι τέτοιο οπότε αναγκάζομαι να συμβιβαστώ με τα ιδιαίτερα τα οποία βέβαια δεν επιφέρουν πολλά χρήματα καθώς τα λεφτά είναι πολύ λίγα. Ωστόσο έχω ένα μαθητή που αν και είναι δευτέρα δημοτικού, δεν ξέρει ούτε τα γράμματα. Μαλιστα από ότι έμαθα, πέρυσι ήθελαν να τον αφήσουν στην ιδια τάξη αλλά η μητέρα του δεν το επέτρεψε. Κάνουμε 1 ώρα κάθε μέρα και φυσικά δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε ότι απαιτείται. Ωστόσο και στο σπίτι είναι άσχημες οι συνθήκες και το παιδί είναι ιδιαίτερα ανώριμο (κοροϊδεύει, γελάει κλπ) οπότε μένουν αρκετά πράγματα που δεν προλαβαίνουμε να τα κάνουμε. Η μητέρα του μου ζήτησε να τα κάνω εγώ για να μην πηγαινει αγραφος στο σχολείο, ωστόσο εγώ το θεωρώ λάθος. Της εξήγησα αλλά τίποτα. Και φυσικά συχνά πυκνά υπάρχουν και οι ακυρώσεις που επιβαρύνουν ακόμα πιο πολύ την κατάσταση. Τι να κάνω?