*

Αποστολέας Θέμα: Επιδοτούμενα δρομολόγια σε δυσπρόσιτη περιοχή  (Αναγνώστηκε 1021 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cretanman

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Μαθηματικός
    • Προφίλ
    • Προσωπική Ιστοσελίδα
Συνάδελφοι καλησπέρα!

Υπηρετώ φέτος ως νεοδιόριστος σε ένα νησί της Δωδεκανήσου (Χάλκη) το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως άγονη γραμμή! Τα πλοία που έχουν τη γραμμή Χάλκη - Κάμειρο Σκάλα Ρόδου και Χάλκη - Ρόδος είναι επιδοτούμενα από το κράτος. Ο Δήμος αρνείται να μας εκδόσει κάρτα για να δωρεάν μετακίνηση με τα εν λόγω καράβια διότι δεν είμαστε μόνιμοι κάτοικοι του νησιού! Πίσω από όλα αυτά πιστεύω ότι κρύβεται οικονομικό συμφέρον.

Μήπως κάποιος γνωρίζει την εγκύκλιο, νόμο ή ο,τιδήποτε για το ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τα επιδοτούμενα δρομολόγια? Και αν πράγματι είναι για τους μόνιμους κατοίκους, εγώ δεν θεωρούμε μόνιμος κάτοικος αφού η υπηρεσία μου με έστειλε να υπηρετώ εδώ ολόκληρο το χρόνο και θα είμαι και την επόμενη χρονιά?

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι πολύ χρήσιμη γιατί θα θέλαμε ολόκληρος ο σύλλογος των καθηγητών να κάνουμε κίνηση επί αυτού!

Φιλικά,

Αλέξανδρος

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Επιδοτούμενα δρομολόγια σε δυσπρόσιτη περιοχή
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:33:35 »

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
Απ: Επιδοτούμενα δρομολόγια σε δυσπρόσιτη περιοχή
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 21, 2009, 10:59:33 am »

... εγώ δεν θεωρούμε μόνιμος κάτοικος αφού η υπηρεσία μου με έστειλε να υπηρετώ εδώ ολόκληρο το χρόνο και θα είμαι και την επόμενη χρονιά?
όχι. μόνιμοι κάτοικοι μιας περιοχής θεωρούνται μόνο όσοι έχουν εντοπιότητα, ακόμα κι αν δεν ζουν καν στην περιοχή αυτή. παρόλα αυτά , επειδή ενδεχομένως ο νόμος να ορίζει ως δικαιούχους μόνο τους μόνιμους κατοίκους, αυτό δεν σημαίνει ότι ο νόμος είναι ολόσωστος και δίκαιος. μπορείτε όλοι οι καθηγητές και οι δάσκαλοι να κάνετε μία δικαστική κίνηση και να διεκδικήσετε την έκδοση προσωρινής ετήσιας κάρτας για όσους εκπαιδευτικούς υπηρετούν στα σχολεία του νησιού η οποία θα έχει ισχύ από σεπτέμβριο σε σεπτέμβριο και θα χορηγείται με βεβαίωση του διευθυντή του σχολείου πχ. μόνο γι αυτούς που υπηρετούν όμως ε; όχι για τα φαντάσματα ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182554
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)