0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ψάξε να βρεις μέσον, έτσι προκόβουν οι άνθρωποι στην Ελλάδα. Ο ΑΣΕΠ επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απόκτηση προϋπηρεσίας από όσους ενδιαφερόμενους δεν έχουν μέσον, αυτούς δηλαδή που στην καθομιλουμένη αποκαλούνται και κορόιδα...
Έπειτα θα κάνεις αίτηση και για ΠΔΣ-εκεί αν έχεις μέσον διάβαινε.
Παράθεση από: alna στις Μαΐου 23, 2009, 04:54:06 pm Έπειτα θα κάνεις αίτηση και για ΠΔΣ-εκεί αν έχεις μέσον διάβαινε.Kαι ρωτάει η άσχετη πρωτάρα και ανίδεη.. Τι είναι η συντομογραφία ΠΔΣ ρε παιδιά?
Καλησπἐρα σε ὀλουσ!θα ἠθελα να κἀνω κἀποιεσ ερωτἠσεισ που ἰσως σε εσἀς να εἰναι λἰγο "χαζἐσ"αλλἀ για μενα ειναι πολὐ σημαντικἐς γιατἰ μὀλις τὠρα τἐλειωσα τη σχολἠ και τωρα αρχἰζω να ψἀχνω το τι γἰνεται παραἐξω σχετικἀ με την εὐρεση εργασἰας του κλἀδου μας! ὀπωσ ειπα λοιπὀν,τον φεβρουἀριο πἠρα το πτυχἰο της φιλολογἰας και θα ἠθελα αν μπορειτε να μου πεἰτε τι μπορὠ να κἀνω απο δω και πἐρα...συνεχὠς ακοὐω για ανπληρωτἐς,για ωρομἰσθιουσ και για πρὀσθετη διδακτικἠ στἠριξη...μπορὠ να κανω και εγὠ τα χαρτιἀ μου για ὀλα αυτἀ ἠ και να τα κἀνω δεν εχω καμια ελπἰδα?δεν ἐχω καθὀλου προυπηρεσἰα..οπὀτε και κανἐνα μὀριο απο πουθενἀ...ὀποιος μπορει ας με βοηθἠσει λἰγο...ευχαριστὠ πολὐ εκ των προτἐρων!!!
Πρόσθετη διδακτική στήριξη.
από την στιγμή που είσαι μικρή και η μνήμη σου θα είναι τέλεια μέχρι και τα 27(το διάβασα κάπου)ψάξε και πάνε να βγάλεις άλλο ένα πτυχίο ,ώστε να μην έχεις ανάγκη την εκπαίδευση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!