0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 03, 2009, 06:52:45 pm+++++++++++++++++++++++++++++ Νομίζω ότι με ένιωσες... Σε ευχαριστώ
+++++++++++++++++++++++++++++
To κατά πόσο έχεις καβαλήσει το καλάμι εξαρτάται, Anneta μου, από τον άνθρωπο και όχι από τον κλάδο! Και εγώ φιλόλογος είμαι και εργάζομαι 7 χρόνια σε φροντιστήρια. Ξέρεις πόσους συναδέλφους μου φιλολόγους, διορισμένους σε σχολεία, έχω συναντήσει που νομίζουν ότι είναι, τουλάχιστον, ο Μπαμπινιώτης και περιφρονούν τους συναδέλφους τους που είναι σε φροντιστήρια;
Παράθεση από: LK στις Ιουνίου 03, 2009, 06:37:01 pmTo κατά πόσο έχεις καβαλήσει το καλάμι εξαρτάται, Anneta μου, από τον άνθρωπο και όχι από τον κλάδο! Και εγώ φιλόλογος είμαι και εργάζομαι 7 χρόνια σε φροντιστήρια. Ξέρεις πόσους συναδέλφους μου φιλολόγους, διορισμένους σε σχολεία, έχω συναντήσει που νομίζουν ότι είναι, τουλάχιστον, ο Μπαμπινιώτης και περιφρονούν τους συναδέλφους τους που είναι σε φροντιστήρια; Δεν νομιζω οτι τους περιφρονουν,το αντιθετο μαλιστα! Το εκτιμουν γιατι ξερουν οτι πρεπει να το "κατεχεις " για να σταθεις στο φροντιστηριακο χωρο της εκπαιδευσης γιατι ειδαλλως σε "ξερναει" απο την αρχη που ξεκινας.(ασε που θα επρεπε να μετραει μισθολογικα στο δημοσιο η προυπηρεσια απο τον ιδιωτικο τομεα )
Το πώς διαχειρίζεσαι την αποτυχία θέλει θάρρος, αλλά περισσότερο θάρρος θέλει να διαχειριστείς και την επιτυχία.
Eμένα θα με βόλευε, Bobo, αλλά σκεφτείτε πόσοι συναδελφοι θα αγόραζαν ένσημα από φροντιστήρια για να αποκτήσουν προϋπηρεσία;