*

Ψηφοφορία

Με ποιο τρόπο επιθυμείτε να γίνεται η πρόσληψή σας σαν αναπληρωτές,ωρομίσθιοι, μόνιμοι;

Κατάργηση του πίνακα με προϋπηρεσία και πρόσληψη αποκλειστικά και μόνο μέσω ΑΣΕΠ;
26 (19.5%)
Το Υπάρχον Σύστημα;
5 (3.8%)
50% από ΑΣΕΠ και 50% από τον πίνακα (με προϋπηρεσία);
21 (15.8%)
Eπαναφορά της επετηρίδας με ημερομηνία κτήσης βασικού πτυχίου;
30 (22.6%)
Κατάργηση ΑΣΕΠ και δημιουργία πίνακα αποκλειστικά με αποκλειστικά και μόνο την προϋπηρεσία
9 (6.8%)
50% ΑΣΕΠ και 50% από πίνακα με βάση την ημερομηνία κτήσης βασικού πτυχίου;
18 (13.5%)
Κατάργηση ΑΣΕΠ και δημιουργία πίνακα με βάση τα τυπικά προσόντα (διδακτορικό,μεταπτυχιακό, προϋπηρεσία και άλλες γνώσεις);
19 (14.3%)
ΑΛΛΟ
5 (3.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 100

Η ψηφοφορία έληξε: Ιουλίου 25, 2009, 01:07:22 pm

Αποστολέας Θέμα: Με ποιο τρόπο επιθυμείτε να γίνεται η πρόσληψή σας(αναπληρωτές-ωρομίσθιοι-μόνιμ)  (Αναγνώστηκε 10495 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΑΣ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ-ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ -MONIMOI) ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ;
Για Επισκέπτες:
Επειδή οι επισκέπτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, μπορούν αν θέλουν να ψηφίσουν ως επισκέπτες στην παράλληλη ακριβώς ίδια ψηφορία στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://clubs.pathfinder.gr/teachersofoaed
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 26, 2009, 05:56:36 pm από zagorakis »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συνάδελφε νομίζω ότι πρέπει να προσθέσεις και την παρακάτω επιλογή:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΕ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΕΝΤΑΞΗ ΜΕ ΜΕΣΟ-ΟΑΕΔ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ.

και φυσικά να το ψηφίσεις κιόλας.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Συνάδελφε νομίζω ότι πρέπει να προσθέσεις και την παρακάτω επιλογή:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΕ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΕΝΤΑΞΗ ΜΕ ΜΕΣΟ-ΟΑΕΔ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ.

και φυσικά να το ψηφίσεις κιόλας.

Υπάρχει η επιλογή άλλο

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
A και κατι ακομα να προστεθει!!.
τροπος διορισμου: "βαζω το κονε μου για 13 χρονια στα σχολεια ΟΑΕΔ να μου γραφει τα μαθηματα ασχετου κλαδου με του δικου μου ,(μαθηματα Ω' αναθεσης ), για μαθηματα Α΄ αναθεσης και καλα.....διαβαστε κορόιδα...." κατα τα αλλα συναδελφικη αλληλεγγυη...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
Θα παρακαλούσα να τροποποιηθούν η ψηφοφορία και ο τίτλος του θέματος και να γραφούν με πεζά γράμματα.

Ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 26, 2009, 01:46:41 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 26, 2009, 01:52:57 pm από bobo1 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Θα παρακαλούσα να τροποποιηθούν η ψηφοφορία και ο τίτλος του θέματος και να γραφούν με πεζά γράμματα.

Ευχαριστώ

Συγνώμη Lenazagor, το είχα ξεχάσει.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
τροπος διορισμου: "βαζω το κονε μου για 13 χρονια στα σχολεια ΟΑΕΔ να μου γραφει τα μαθηματα ασχετου κλαδου με του δικου μου ,(μαθηματα Ω' αναθεσης ), για μαθηματα Α΄ αναθεσης και καλα.....διαβαστε κορόιδα...." κατα τα αλλα συναδελφικη αλληλεγγυη...

Αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, να κάνεις ένσταση και να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να συκοφαντείς τους περισσότερους. Επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω να παραμείνουμε στο θέμα.Αν έχεις τους λόγους σου να το συνεχίσεις σε παρακαλώ να δημιουργήσεις καινούριο τόπικ

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

Αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, να κάνεις ένσταση και να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να συκοφαντείς τους περισσότερους. Επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω να παραμείνουμε στο θέμα.Αν έχεις τους λόγους σου να το συνεχίσεις σε παρακαλώ να δημιουργήσεις καινούριο τόπικ

Η εκπαίδευση δεν πρέπει να είναι σάκος είτε ευνοημένων είτε αδικημένων από την εκάστοτε πολιτεία. Πρέπει να επιλέγονται οι ικανότεροι με ένα σύστημα ίδιο για όλους.
Αν μπορέσεις απάντησέ μου και σε αυτό. Αυτός ο κύριος μπορεί να μου πάρει τη θέση ενώ εγώ διάβαζα για τους ΑΣΕΠ, έτρεχα στα λαγκάδια σαν ωρομίσθιος για 7 Ευρώ την ώρα σε αντίθεση με εκείνον που απλώς δεν εργαζόταν για 2-3 χρόνια. Εγώ από την άλλη εργαζόμουν δωρεάν τα τελευταία τρία χρόνια.
Μπορείς να καταλαβεις στο παραμικρό πως αισθάνομαι;
Έχει τύχει να βρεθείς σε μια ουρά, να ξεροσταλιάζεις και κάποιος επιτήδειος να σου παίρνει τη θέση;
Κάπως έτσι είναι αλλά στο πολλάπλασιο.
Εγώ στη θέση σας θα ντρεπόμουν να κάνω κάτι τέτοιο σε βάρος άλλων συναδέλφων
Αλλά προφανώς ποιος έχασε τις τύψεις για να τις βρείτε εσείς...      

edit: Διαγράφηκαν προσωπικές/ονομαστικές αναφορές
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 26, 2009, 08:58:55 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
Θα παρακαλούσα να παραμείνετε εντός του θέματος, ο τίτλος του οποίου είναι "Με ποιο τρόπο επιθυμείτε να γίνεται η πρόσληψή σας(αναπληρωτές-ωρομίσθιοι-μό".
Για τις ονομαστικές οι προσωπικές σας διαφορές και επιθέσεις χρησιμοποιήστε τα pm η τα mail.
Αν και η παρούσα συζήτηση παρεκτραπεί όπως και οι προηγούμενές, θα κλειδωθεί οριστικά.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Αχ πώς ποναει η αληθεια.......
για να την καλυψουμε θα γυρισουμε τον κοσμο αναποδα

Για οσους δεν γνωριζουν και ειναι νεοι στο φορουμ να σας επισημανω οτι η Προεδρος των ΟΑΕΔιτων εθεσε την παραπανω  ψηφοφορια με υπογραφη εδω  (η ταυτοτητα της ) : http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10128.msg162481#msg162481 

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10128.1155
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 26, 2009, 11:41:07 pm από bobo1 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Θα παρακαλούσα να παραμείνετε εντός του θέματος, ο τίτλος του οποίου είναι "Με ποιο τρόπο επιθυμείτε να γίνεται η πρόσληψή σας(αναπληρωτές-ωρομίσθιοι-μό".
Για τις ονομαστικές οι προσωπικές σας διαφορές και επιθέσεις χρησιμοποιήστε τα pm η τα mail.
Αν και η παρούσα συζήτηση παρεκτραπεί όπως και οι προηγούμενές, θα κλειδωθεί οριστικά.

Ευχαριστώ

Lenazagor, αυτό θα επιδιώξουν ίσως αυτοί που θα βλέπουν πως η πλειοψηφία επιθυμεί ίσως έναν διαφορετικό τρόπο πρόσληψης. Κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ αν κλειδωθεί η συζήτηση. Δεν θέλω να παρέμβω στον τρόπο συντονισμού των συζητήσεων, αλλά αισθάνομαι γελοία με ένα ξένο ψευδώνυμο το οποίο όπως άλλωστε  έχω πει το δανείστηκα όταν με διέγραψαν για λόγους παράβασης των κανόνων. Το ίδιο και ο Γενικός Γραμματέας επειδή έκανε μια πλάκα γνωρίζοντας τα παναθηναϊκά μου αισθήματα. Παρατηρούμε δηλαδή την άμεση διαγραφή των οαεδιτών με την πρώτη ευκαιρία και την συνεχή παράβαση των κανόνων από άλλα μέλη, τα οποία δεν διαγράφονται όπως έγινε με τη δική μας περίπτωση, αλλά ίσως γίνει αυτό που θέλουν να περάσουν. Το κλείδωμα της συζήτησης.
Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα βλέπουμε πως οι περισσότεροι καλύπτονται από τις προτάσεις , για αυτό και η πρόταση άλλο δεν έχει πάρει συγκριτικά αρκετές ψήφους. Αυτό σημαίνει πως οι περισσότεροι συνάδελφοι (τουλάχιστον μέχρι στιγμής)καλύπτονται από τις προτάσεις μου. Στο χέρι των συντονιστών είναι η διεξαγωγή της ψηφορίας ή το κλείδωμα!
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

Ευχαριστώ

Lenazagor, αυτό θα επιδιώξουν ίσως αυτοί που θα βλέπουν πως η πλειοψηφία επιθυμεί ίσως έναν διαφορετικό τρόπο πρόσληψης. Κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ αν κλειδωθεί η συζήτηση. Δεν θέλω να παρέμβω στον τρόπο συντονισμού των συζητήσεων, αλλά αισθάνομαι γελοία με ένα ξένο ψευδώνυμο το οποίο όπως άλλωστε  έχω πει το δανείστηκα όταν με διέγραψαν για λόγους παράβασης των κανόνων. Το ίδιο και ο Γενικός Γραμματέας επειδή έκανε μια πλάκα γνωρίζοντας τα παναθηναϊκά μου αισθήματα. Παρατηρούμε δηλαδή την άμεση διαγραφή των οαεδιτών με την πρώτη ευκαιρία και την συνεχή παράβαση των κανόνων από άλλα μέλη, τα οποία δεν διαγράφονται όπως έγινε με τη δική μας περίπτωση, αλλά ίσως γίνει αυτό που θέλουν να περάσουν. Το κλείδωμα της συζήτησης.
Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα βλέπουμε πως οι περισσότεροι καλύπτονται από τις προτάσεις , για αυτό και η πρόταση άλλο δεν έχει πάρει συγκριτικά αρκετές ψήφους. Αυτό σημαίνει πως οι περισσότεροι συνάδελφοι (τουλάχιστον μέχρι στιγμής)καλύπτονται από τις προτάσεις μου. Στο χέρι των συντονιστών είναι η διεξαγωγή της ψηφορίας ή το κλείδωμα!
Ευχαριστώ

Καλημέρα!!!
Είναι η τελευταία παρέμβαση που κάνω και από μένα ο διαχειριστής έχει όλο το ελεύθερο να με διαγράψει. Δεν θα ξανασχοληθώ. Έχω και άλλες δουλειές. Το μήνυμα που ήθελα να περάσω νομίζω πέρασε. Εξάλου εγώ στηρίζομαι στην αλήθεια και στην κοινή λογική, ενώ εσείς σε νομικίστικα τερτίπια. Όσοι έχουν τον κοινό νου μπορούν να καταλάβουν ποιος έχει δίκιο.
Καλή συνέχεια...

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Η εκπαίδευση δεν πρέπει να είναι σάκος είτε ευνοημένων είτε αδικημένων από την εκάστοτε πολιτεία. Πρέπει να επιλέγονται οι ικανότεροι με ένα σύστημα ίδιο για όλους.
Αν μπορέσεις απάντησέ μου και σε αυτό. Αυτός ο κύριος μπορεί να μου πάρει τη θέση ενώ εγώ διάβαζα για τους ΑΣΕΠ, έτρεχα στα λαγκάδια σαν ωρομίσθιος για 7 Ευρώ την ώρα σε αντίθεση με εκείνον που απλώς δεν εργαζόταν για 2-3 χρόνια. Εγώ από την άλλη εργαζόμουν δωρεάν τα τελευταία τρία χρόνια.
Μπορείς να καταλαβεις στο παραμικρό πως αισθάνομαι;
Έχει τύχει να βρεθείς σε μια ουρά, να ξεροσταλιάζεις και κάποιος επιτήδειος να σου παίρνει τη θέση;
Κάπως έτσι είναι αλλά στο πολλάπλασιο.
Εγώ στη θέση σας θα ντρεπόμουν να κάνω κάτι τέτοιο σε βάρος άλλων συναδέλφων
Αλλά προφανώς ποιος έχασε τις τύψεις για να τις βρείτε εσείς...      

edit: Διαγράφηκαν προσωπικές/ονομαστικές αναφορές

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ

Καλημέρα!!!
Είναι η τελευταία παρέμβαση που κάνω και από μένα ο διαχειριστής έχει όλο το ελεύθερο να με διαγράψει. Δεν θα ξανασχοληθώ. Έχω και άλλες δουλειές. Το μήνυμα που ήθελα να περάσω νομίζω πέρασε. Εξάλου εγώ στηρίζομαι στην αλήθεια και στην κοινή λογική, ενώ εσείς σε νομικίστικα τερτίπια. Όσοι έχουν τον κοινό νου μπορούν να καταλάβουν ποιος έχει δίκιο.
Καλή συνέχεια...

dlaf θα 'θελα να μην ειναι η τελευταια σου παρεμβαση.Ευχαριστουμε που μας ανοιξες τα ματια.Απο νομικιστικους "ελιγμους και τερτιπια " χορτασμενοι ειμαστε. Εμεις θελουμε αυτο που συνεβαινε πραγματικα στις σχολες μαθητειας του ΟΑΕΔ.Να γνωριζουμε τον τροπο προσληψης τους και τη "φυση" της εργασιας που δηθεν παρειχαν εκει.Απλα χειροπιαστα πραγματα θελουμε να μαθουμε.
Ετσι διαμορφωνουμε αποψη για το τί αλλαγές θελουμε να γινουν στον τροπο προσληψης αναπληρωτων - ωρομισθιων: Προϋποθεση επιτυχια ΑΣΕΠ βεβαια!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)