*

Ψηφοφορία

Με ποιο τρόπο επιθυμείτε να γίνεται η πρόσληψή σας σαν αναπληρωτές,ωρομίσθιοι, μόνιμοι;

Κατάργηση του πίνακα με προϋπηρεσία και πρόσληψη αποκλειστικά και μόνο μέσω ΑΣΕΠ;
26 (19.5%)
Το Υπάρχον Σύστημα;
5 (3.8%)
50% από ΑΣΕΠ και 50% από τον πίνακα (με προϋπηρεσία);
21 (15.8%)
Eπαναφορά της επετηρίδας με ημερομηνία κτήσης βασικού πτυχίου;
30 (22.6%)
Κατάργηση ΑΣΕΠ και δημιουργία πίνακα αποκλειστικά με αποκλειστικά και μόνο την προϋπηρεσία
9 (6.8%)
50% ΑΣΕΠ και 50% από πίνακα με βάση την ημερομηνία κτήσης βασικού πτυχίου;
18 (13.5%)
Κατάργηση ΑΣΕΠ και δημιουργία πίνακα με βάση τα τυπικά προσόντα (διδακτορικό,μεταπτυχιακό, προϋπηρεσία και άλλες γνώσεις);
19 (14.3%)
ΑΛΛΟ
5 (3.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 100

Η ψηφοφορία έληξε: Ιουλίου 25, 2009, 01:07:22 pm

Αποστολέας Θέμα: Με ποιο τρόπο επιθυμείτε να γίνεται η πρόσληψή σας(αναπληρωτές-ωρομίσθιοι-μόνιμ)  (Αναγνώστηκε 10511 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Lenazagor
Θα παρακαλούσα την προσωπική σας αλληλογραφία να μην την κάνετε μέσω του forum.
Χρησιμοποιήστε τα pm ή το mail σας.
Παρακαλώ, διαγράψτε τα μηνύματα που είναι γραμμένα σε προσωπικό επίπεδο και στείλτε τα με έναν από τους προαναφερόμενους τρόπους στον άμεσα ενδιαφερόμενο, αλλιώς θα αναγκαστούμε να τα διαγράψουμε εμείς.
Επίσης παρακαλούμε να επανέλθετε άμεσα στο θέμα του οποίου ο τίτλος, ως προς υπενθύμηση σας  είναι, "Με ποιο τρόπο επιθυμείτε να γίνεται η πρόσληψή σας(αναπληρωτές-ωρομίσθιοι-μόνιμ) " με αναφορές σχετικές με αυτό και όχι με άτομα.

Αν πάλι νομίζεται πως το θέμα έχει εξαντληθεί, και δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε επί αυτού, μπορείτε απλά να μας στείλετε ένα pm να το κλειδώσουμε. Είναι προτιμότερο από το να έχουμε ένα θέμα γεμάτο με  μηνύματα σε προσωπικό επίπεδο  και παρατηρήσεις για επαναφορά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Lenazagor πιστεύεις οτι δεν υπάρχει συσχέτιση ανάμεσα στο "άτομο" και στην επικεφαλίδα του topik;αν μη τι άλλο είναι τουλάχιστον προκλητικό σε υπέρτατο βαθμό να έρχεται η zagorakis και να μας το παίζει ανήξερη όταν πριν από λίγες μέρες ψηφίστηκε μια σκανδαλώδης τροπολόγια για τους οαεδίτες.Δικαίωμα της βέβαια να κάνει οτι θέλει(αυτο θα συμβούλευε και ο συνήγορος του πολίτη) αλλά μην μας γράφει για επιλογές του στυλ διορισμός μόνο μέσω ασεπ.....το υπάρχον σύστημα κτλπ.Η ίδια είναι που πολύ πρόσφατα εφάρμοσε το ΄αλλο"Ας μας δώσει λοιπόν επιλόγες για το άλλο πχ γνωστος στο υπεπθ......πλησιασμα πράσινων και γαλάζιων βουλευτών κτλπ. Μην υποτιμά την νοημοσύνη μας!!!Θεωρώ λάθος το κλείδωμα το θεμάτων, θεώρώ ότι ξεφεύγει από την αρχή που υπηρετεί ένα εκπαιδευτικό portal όπως το pde και είναι η ανταλλάγή απόψεων που αφορούν εκπαιδευτικά θέματα. Εξάλλου ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα του...
Ναι να υπάρχουν κανόνες και αν δεν γίνονται σεβαστοί να υπάρχουν επιπτώσεις(νομίζω το καλύτερο θα ήταν αρχικά μια καραντίνα του ατόμου που παρεκτρέπεται επανελλειμένα και στο τέλος διαγραφή).
Εν κατακλειδει να πώ οτι στο διαστημα που είμαι μέλος στο pde έχω γνωρίσει αξιόλογες φώνες με επιχειρήματα αλλά και άναρθρες κραυγές από την άλλη.Αυτή νομίζω οτι είναι και μια ρεαλιστική καταγραφή της πραγματικότητας...!Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου συνάδελφε...Όταν ένα θέμα κλειδώνει απλώς σταματάει η ελευθερία της γνώμης ..Κακώς και κατά τη δική μου άποψη κλείδωσε το Προϋπηρεσία ΤΕΕ ΟΑΕΔ και κακώς αυτό το θέμα τέθηκε από αυτό το άτομο.Είναι πολύ προκλητικό για όλους εμάς που προσπαθούμε χρόνια να μπούμε στην εκπαίδευση αλλά με το σταυρό στο χέρι να πρέπει να επιλέξουμε  -μαζί με όλα τα άλλα - και το <<άλλο >> γραμμένο από τα χέρια της Υπερ.... Λυπάμαι εγώ δεν μπαίνω σ αυτό το τρυπάκι .Απλώς δεν ψηφίζω....

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου συνάδελφε...Όταν ένα θέμα κλειδώνει απλώς σταματάει η ελευθερία της γνώμης ..Κακώς και κατά τη δική μου άποψη κλείδωσε το Προϋπηρεσία ΤΕΕ ΟΑΕΔ και κακώς αυτό το θέμα τέθηκε από αυτό το άτομο.Είναι πολύ προκλητικό για όλους εμάς που προσπαθούμε χρόνια να μπούμε στην εκπαίδευση αλλά με το σταυρό στο χέρι να πρέπει να επιλέξουμε  -μαζί με όλα τα άλλα - και το <<άλλο >> γραμμένο από τα χέρια της Υπερ.... Λυπάμαι εγώ δεν μπαίνω σ αυτό το τρυπάκι .Απλώς δεν ψηφίζω....

Ακριβώς το ίδιο πράττω!
Γυρνάω την πλάτη μου στο θέμα και απλώς απέχω...
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Θα παρακαλούσα την προσωπική σας αλληλογραφία να μην την κάνετε μέσω του forum.
Χρησιμοποιήστε τα pm ή το mail σας.
Παρακαλώ, διαγράψτε τα μηνύματα που είναι γραμμένα σε προσωπικό επίπεδο και στείλτε τα με έναν από τους προαναφερόμενους τρόπους στον άμεσα ενδιαφερόμενο, αλλιώς θα αναγκαστούμε να τα διαγράψουμε εμείς.
Επίσης παρακαλούμε να επανέλθετε άμεσα στο θέμα του οποίου ο τίτλος, ως προς υπενθύμηση σας  είναι, "Με ποιο τρόπο επιθυμείτε να γίνεται η πρόσληψή σας(αναπληρωτές-ωρομίσθιοι-μόνιμ) " με αναφορές σχετικές με αυτό και όχι με άτομα.

Αν πάλι νομίζεται πως το θέμα έχει εξαντληθεί, και δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε επί αυτού, μπορείτε απλά να μας στείλετε ένα pm να το κλειδώσουμε. Είναι προτιμότερο από το να έχουμε ένα θέμα γεμάτο με  μηνύματα σε προσωπικό επίπεδο  και παρατηρήσεις για επαναφορά.

Lenazagor ακολούθησα τη συμβουλή σου και διέγραψα την απάντηση που έστειλα στον χρήστη dlaf.

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος palelos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εγω θα  επιθυμούσα  να απαντήσω  και να  ψηφίσω εάν  δεν  ήταν ο zagorakis.  Oust  re   

Ι am back..   Σας  έλλειψα?

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Στειλε της πμ και γραψτης ο,τι θελεις.Ετσι εκανα κι εγω ;D

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Εγω θα  επιθυμούσα  να απαντήσω  και να  ψηφίσω εάν  δεν  ήταν ο zagorakis.  Oust  re   

http://clubs.pathfinder.gr/texnikoioaed

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Συναδελφοι, λέω ότι το καλύτερο είναι να μην ασχοληθούμε άλλο μαζί της (ας στέλνει ότι θέλει) και να κανουμε κάτι οργανωμένα, ώστε να μετριαστεί η τροπολογία που ψηφίστηκε. Υπάρχει πάντοτε η ευχέρεια για συμπληρωματικές τροπολογίες. Είμαστε πολύ περισσότεροι από αυτούς (πολλοί περισσότεροι ψήφοι) και έχουμε και δίκιο. Απλώς θέλει να ασχοληθούμε οργανωμένα με συγκεκριμένους ρόλους. Ήδη το θέμα το έθεσα στο συντονιστικό των ωρομισθίων και το δέχτηκαν πολύ θετικά. Απλώς οι ίδιοι δεν το γνώριζαν το θέμα, επειδή οι ειδικότητες τους δεν θίγονται προς το παρόν, αλλά μου φαίνεται έρχεται και η σειρά τους. Δεν ξέρω εαν μεταξύ μας μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά πρέπει να συμμετέχουμε πιο ενεργά μέσα από ομάδες που μπορούν να ασκήσουν πίεση. Έχουμε απίστευτη δύναμη αλλά δεν την εστιάζουμε...Την  αφήνουμε να διαχέεται       

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Συναδελφοι, λέω ότι το καλύτερο είναι να μην ασχοληθούμε άλλο μαζί της (ας στέλνει ότι θέλει) και να κανουμε κάτι οργανωμένα, ώστε να μετριαστεί η τροπολογία που ψηφίστηκε. Υπάρχει πάντοτε η ευχέρεια για συμπληρωματικές τροπολογίες. Είμαστε πολύ περισσότεροι από αυτούς (πολλοί περισσότεροι ψήφοι) και έχουμε και δίκιο. Απλώς θέλει να ασχοληθούμε οργανωμένα με συγκεκριμένους ρόλους. Ήδη το θέμα το έθεσα στο συντονιστικό των ωρομισθίων και το δέχτηκαν πολύ θετικά. Απλώς οι ίδιοι δεν το γνώριζαν το θέμα, επειδή οι ειδικότητες τους δεν θίγονται προς το παρόν, αλλά μου φαίνεται έρχεται και η σειρά τους. Δεν ξέρω εαν μεταξύ μας μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά πρέπει να συμμετέχουμε πιο ενεργά μέσα από ομάδες που μπορούν να ασκήσουν πίεση. Έχουμε απίστευτη δύναμη αλλά δεν την εστιάζουμε...Την  αφήνουμε να διαχέεται        

Οι περισσοτεροι εδω στο φορουμ ειμαστε επιτυχοντες ΑΣΕΠ και αξιοποιουμε τα μορια του ΑΣΕΠ μαζευοντας προυπηρεσια για να διοριστουμε.
Θελουμε μια ομαδα, ενα συντονιστικο επιτυχοντων ΑΣΕΠ.Υπαρχει αυτη τη στιγμη τετοια ομαδα που να υποστηριζει την επιτυχια ΑΣΕΠ + προϋπηρεσια ?? Ειμαστε η πλειοψηφια (εκτιμω 70%) και δεν ειμαστε ομαδοποιημενοι ενω βαλλομαστε απο τη μειονοτητα(  :o ) των επιτηδειων και των κουτοπονηρων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2009, 08:22:34 pm από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συναδελφοι, λέω ότι το καλύτερο είναι να μην ασχοληθούμε άλλο μαζί της (ας στέλνει ότι θέλει) και να κανουμε κάτι οργανωμένα, ώστε να μετριαστεί η τροπολογία που ψηφίστηκε. Υπάρχει πάντοτε η ευχέρεια για συμπληρωματικές τροπολογίες. Είμαστε πολύ περισσότεροι από αυτούς (πολλοί περισσότεροι ψήφοι) και έχουμε και δίκιο. Απλώς θέλει να ασχοληθούμε οργανωμένα με συγκεκριμένους ρόλους. Ήδη το θέμα το έθεσα στο συντονιστικό των ωρομισθίων και το δέχτηκαν πολύ θετικά. Απλώς οι ίδιοι δεν το γνώριζαν το θέμα, επειδή οι ειδικότητες τους δεν θίγονται προς το παρόν, αλλά μου φαίνεται έρχεται και η σειρά τους. Δεν ξέρω εαν μεταξύ μας μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά πρέπει να συμμετέχουμε πιο ενεργά μέσα από ομάδες που μπορούν να ασκήσουν πίεση. Έχουμε απίστευτη δύναμη αλλά δεν την εστιάζουμε...Την  αφήνουμε να διαχέεται        

Οι περισσοτεροι εδω στο φορουμ ειμαστε επιτυχοντες ΑΣΕΠ και αξιοποιουμε τα μορια του ΑΣΕΠ μαζευοντας προυπηρεσια για να διοριστουμε.
Θελουμε μια ομαδα, ενα συντονιστικο επιτυχοντων ΑΣΕΠ.Υπαρχει αυτη τη στιγμη τετοια ομαδα που να υποστηριζει την επιτυχια ΑΣΕΠ + προϋπηρεσια ?? Ειμαστε η πλειοψηφια (εκτιμω 70%) και δεν ειμαστε ομαδοποιημενοι ενω βαλλομαστε απο τη μειονοτητα(  :o ) των επιτηδειων και των κουτοπονηρων
Συμφωνώ κι επαυξάνω .Πρέπει να οργανωθούμε .Εγώ κι άλλοι συνάδελφοι απευθυνθήκαμε σε δικηγόρο .Περιμένουμε απάντηση μέσα στο σαββατοκύριακο .Έτσι ή αλλιώς από Δευτέρα θα αρχίσουμε να επικοινωνούμε με τους υπόλοιπους συναδέλφους του νομού Φλώρινας με σκοπό το συντονισμό κινήσεων . Έχουμε καταθέσει και ψήφισμα διαμαρτυρίας το οποίο θα διαβιβαστεί από τους τοπικούς εκπροσώπους  στο συνέδριο της ΟΛΜΕ στις 26 Ιουνίου .Όσοι είμαστε τώρα σε σχολείο έχουμε πλεονέκτημα σε ότι αφορά στην  επικοινωνία μεταξύ  συναδέλφων . Πρέπει να κινηθούμε άμεσα .

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
zagorakis κανε μια αυτοσυγκεντρωση με βαση το πμ που σου εστειλα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30