0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν παρακολουθήσατε το χθεσινό - ο θεός να το κάνει - debate. Εγώ το παρακολούθησα αποσπασματικά και διαπίστωσα ότι ειδιικότερα στην ενότητα που αφορούσε στην παιδεία, κανείς εκ των 5 πολιτικών αρχηγών δεν απάντησε κάτι το ουσιαστικό. Όλοι συμφωνούν μεν ότι η παιδεία έχει τα χάλια της, αλλά από προτάσεις μηδέν. Μόνον ο Αλαβάνος κάποια στιγμή έκανε λόγο για τους δύσμοιρους και δέσμιους ωρομίσθιους, που είναι υποχρεωμένοι να ζουν με ψίχουλα και τα οποία τα παίρνουν και ετεροχρονισμένα. Ο Καραμανλής επέμενε στο ό,τι οι μεταρρυθμίσεις έχουν προχωρήσει και ότι βρισκόμασττε σε καλό δρόμο. Καλά, σε ποια Ελλάδα ζει; Δεν έχει υπόψη του τα υποβαθμισμένα σχολικά συγκροτήματα, τους μισθούς πείνας των εκπαιδευτικών, την ανεργεία που μαστίζει τον κλάδο, τα αδιέξοδα όλων εμάς των νέων ανθρώπων, που περιμένουμε 20 χρόνια για να διοριστούμε και αν, την απαξίωση του έργου των εκπαιδευτικών;Από τους πολιτικούς μας περιμένουμε προτάσεις- λύσεις και εφαρμογή των αποφάσεων. Είναι μια καλή ευκαιρία τώρα στις ευρωεκλογές να τους δείξουμε πόσο αναλώσιμοι είναι. Σε όλη μου τη ζωή ψηφίζω το ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα. Αρκετά! Ψήφος στα μικρά κόμματα, καθώς χρειάζεται επειγόντως να τους ταρακουνήσουμε!
Παράθεση από: marion στις Μαΐου 29, 2009, 12:48:53 pmΔεν ξέρω αν παρακολουθήσατε το χθεσινό - ο θεός να το κάνει - debate. Εγώ το παρακολούθησα αποσπασματικά και διαπίστωσα ότι ειδιικότερα στην ενότητα που αφορούσε στην παιδεία, κανείς εκ των 5 πολιτικών αρχηγών δεν απάντησε κάτι το ουσιαστικό. Όλοι συμφωνούν μεν ότι η παιδεία έχει τα χάλια της, αλλά από προτάσεις μηδέν. Μόνον ο Αλαβάνος κάποια στιγμή έκανε λόγο για τους δύσμοιρους και δέσμιους ωρομίσθιους, που είναι υποχρεωμένοι να ζουν με ψίχουλα και τα οποία τα παίρνουν και ετεροχρονισμένα. Ο Καραμανλής επέμενε στο ό,τι οι μεταρρυθμίσεις έχουν προχωρήσει και ότι βρισκόμασττε σε καλό δρόμο. Καλά, σε ποια Ελλάδα ζει; Δεν έχει υπόψη του τα υποβαθμισμένα σχολικά συγκροτήματα, τους μισθούς πείνας των εκπαιδευτικών, την ανεργεία που μαστίζει τον κλάδο, τα αδιέξοδα όλων εμάς των νέων ανθρώπων, που περιμένουμε 20 χρόνια για να διοριστούμε και αν, την απαξίωση του έργου των εκπαιδευτικών;Από τους πολιτικούς μας περιμένουμε προτάσεις- λύσεις και εφαρμογή των αποφάσεων. Είναι μια καλή ευκαιρία τώρα στις ευρωεκλογές να τους δείξουμε πόσο αναλώσιμοι είναι. Σε όλη μου τη ζωή ψηφίζω το ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα. Αρκετά! Ψήφος στα μικρά κόμματα, καθώς χρειάζεται επειγόντως να τους ταρακουνήσουμε!Εγώ διόρθωνα και τους άκουγα, όσο τους άκουγα.Δεν θα πάω καθόλου να ψηφίσω. Θα ταρακουνηθούν και από την τεράστια αποχή.