0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σημερα επεσε στα χερια μου η εφημεριδα που περιγραφει το περιστατικο. τελικα τα πραγματα δεν ειναι οπως τα παρουσιαζει η aelia η οποια ή εξω απο το χορο ειναι ή εμλέκεται και προσπαθει να παραπλανήσει την κοινή γνώμη!!!!! εκτος και αν το ρεπορταζ δεν ειναι εγκυρο??το να διαστρεβλωνεις μια κατασταση ξέρεις είναι σοβαρότερο απο να την προκαλέις!!!!!συναδερφοι ενημερωθείτε πριν κρίνετε.μπορει όλοι να βρεθούμε σε παρομοια κατάστασηΟ άσφαλτος το λίθο βαλέτω!!!!!!
Οπωσδηποτε σε ενα μικρο μερος ισως υπαρχει ζηλοφθονια μεταξυ διορισμενων και αδιοριστων,ειδικα αν οι διορισμενοι ειναι μεσω ασεπ,δεν θελω να προσβλω την συναδελφο που μας ενημερωσε ,επειδη ομως εχω ζησει παρομοιες καταστασεις ,ευτυχως τα παιδια δεν ηταν αποδεκτες,θα ειμαι επιφυλακτικη απο δω και στο εξης ,αφου υπαρχει δηλ. και αλλη αποψη γραμμενη σε εφημεριδα.
......Ο άσφαλτος το λίθο βαλέτω!!!!!!
Παράθεση από: parla στις Μαΐου 30, 2009, 04:21:45 pm......Ο άσφαλτος το λίθο βαλέτω!!!!!!Eίναι βέβαιο ότι έχεις τελειώσει το πανεπιστήμιο; Ή απλώς είσαι φαν της Άντζελας;