0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
<<Όσοι έχουν λάβει ή θα λάβουν μέρος στους τελευταίους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις υπ. αριθμ. 2Π/2008, 3Π/2008, 4Π/2008 και 5Π/2008 προκηρύξεις ΑΣΕΠ, που έχουν δημοσιευθεί αντίστοιχα στα αριθμ. 515/8-10-08, 516/8-10-08, 531/15-10-08 και 530/15-10-08 ΦΕΚ (Τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), εφόσον επιθυμούν να ενταχθούν στους παραπάνω πίνακες, καλούνται να υποβάλουν αίτηση και δικαιολογητικά σύμφωνα με την παρούσα εγκύκλιο. Τα μόρια πάνω από τη βαθμολογική βάση που τυχόν λάβουν, θα καταχωριστούν από την υπηρεσία μας μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ. >>Αυτό με μπερδεύει τώρα δεν χρειάζεται να καταθέσω κάποια αίτηση?
Πάνω σε αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι, αν ξέρει κανείς. Αν π.χ. έχεις κάποιο μόρια ως φιλόλογος και με το δεύτερο πτυχίο του την επόμενη χρονιά πηγαίνει πάλι αναπληρωτής σε κάποια άλλη ειδικότητα, π.χ. μαθηματικός. Μετράει η προϋπηρεσία σου, έχεις μόρια ή, αφού είναι άλλη ειδικότητα τα χάνεις; Ξέρει κάποιος;
Παιδιά γειά σας και απο εμένα.Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος απο εσάς....Στην αίτηση εκει που λέει ομαδοποιημένη ειδικότητα τι βάζουμε;Ειμαι απόφοιτος Πληροφορικής ΑΕΙ. Βάζω το 19. Αλλα μετά τι βάζω ακριβώς 19.00, 19.01, ή 19.02;;;;;Ευχαριστώ.
να ρωτήσω βρε παιδιά, ποιες περιοχές ανήκουν π.χ. στην Α Κυκλάδων ή στην Γ Αθήνας από που το βρίσκουμε?
Παράθεση από: Χριστινάκι στις Ιούνιος 11, 2009, 11:03:44 πμνα ρωτήσω βρε παιδιά, ποιες περιοχές ανήκουν π.χ. στην Α Κυκλάδων ή στην Γ Αθήνας από που το βρίσκουμε? Εδώ: http://moriade.comli.com/Να ρωτήσω κι εγώ κάτι και συγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω: τα μόρια του ΑΣΕΠ 2006 δεν μας τα περνάνε στην αίτηση, έτσι; Γιατί εμένα μου έχουν περάσει μόνο της προϋπηρεσίας μέχρι 30/6/2008 και ξέχασα να ρωτήσω.
Στην αίτηση, αν προσέξατε, περνιούνται μόνο τα μόρια της προϋπηρεσίας ως 30/6/2008.Αν υπηρετήσατε σε δυσπρόσιτο, μπαίνουν διπλά....