*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος Αναπληρωτών - Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών Σχολικού Έτους 2009-2010  (Αναγνώστηκε 20888 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rainwise

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Εγω που είμαι δεύτερη χρονιά στην ΠΔΣ , φαντάζομαι θα προσμετρήσω ως προυπηρεσία μόνο την πρώτη.
Επίσης , χρειάζεται να προσκομίσω δικαιολογητικό εγω η ίδια των ωρων προυπηρεσίας μου, ή αυτό γίνεται αυτόματα από τις βάσεις δεδομένων τους?
Και αν χρειάζεται αυτή η βεβαίωση προυπηρεσίας, από πού την πάιρνω?
Μόνο μην μου πείτε από το σχολείο που ήμουν  , γιατί αυτό βρίσκεται 320 km  μακριά !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Εγω που είμαι δεύτερη χρονιά στην ΠΔΣ , φαντάζομαι θα προσμετρήσω ως προυπηρεσία μόνο την πρώτη.
Επίσης , χρειάζεται να προσκομίσω δικαιολογητικό εγω η ίδια των ωρων προυπηρεσίας μου, ή αυτό γίνεται αυτόματα από τις βάσεις δεδομένων τους?
Και αν χρειάζεται αυτή η βεβαίωση προυπηρεσίας, από πού την πάιρνω?
Μόνο μην μου πείτε από το σχολείο που ήμουν  , γιατί αυτό βρίσκεται 320 km  μακριά !

Η φετινή σου προϋπηρεσία θα περαστεί στη βάση δεδομένων του Υπουργείου φέτος και θα την δεις αθροιστικά με εκείνη της περσινής χρονιάς στους νέους πίνακες.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος GTr1600GT

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Παιδιά καλημέρα...

Είμαι νέος στο forum σας, εννοώ ότι έχω δύο μέρες που εγγράφηκα, αλλά το παρακολουθώ αρκετό καιρό.
Πραγματικά, ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά που κάνετε, σε όλους.

Έχω όμως μία απορία.
Στην αίτηση, εκεί που λέει τίτλος σπουδών, τα συμπληρώνουμε όλα. Δηλαδή, το Πανεπιστίμιο, τη Σχολή και το Τμήμα;
Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουνε όλα μαζί.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
και γω εχω μια απορία ..εμεις που εχουμε ξανακανει αιτηση δεν χρειαζεται να παρουμε τιποτα μαζι μας παρα να συμπληρωσουμε την αιτηση ηλεκτρονικα, ετσι?
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ

Θα πας εκεί με την αίτηση σου, συμπληρωμένη χειρόγραφα.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος Kalliopilo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ ο,τι θυμάμαι απο πέρυσι αγαπητή catwoman 2, αν κάνεις τα χαρτιά σου για δεύτερη φορά και πάνω, δεν χρειάζεται να προσκομίσεις κανένα άλλο δικαιολογητικό! Έχω και εγώ όμως μια ερώτηση. Δούλεψα φέτος ως ωρομίσθια πρώτη χρονιά οπότε έχω κάποια μόρια. Αυτά πρέπει να τα υπολογίσω μόνη μου και να τα δηλώσω κάπου στις αιτήσεις που κάνουμε τώρα ή τα υπολογίζουν από τις πρωτοβάθμιες/δευτεροβάθμιες??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ

Δεν θα υπολογίσεις τίποτα και δεν θα δηλώσεις τίποτα. Η προϋπηρεσία καταχωρίζεται αργότερα από τις διευθύνσεις.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος tomemeto1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Επομένως αν θέλω να προσληφθώ στο Αχλαδοχώρι θα βάλω την περιοχή Σέρρες Δ (που έχει μόνο ένα δυσπρόσιτο - το Αχλαδοχώρι). Όμως μπορεί να τύχει να με πάρουν εκεί μπορεί και όχι και να με πάρουν στο Σιδηρόκαστρο για παράδειγμα που δεν είναι δυσπρόσιτο...Σωστά; Συγνώμη που επιμένω αλλά θέλω να το καταλάβω σωστά...Ευχαριστώ πολύ για τισ απαντήσεις... 

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Επομένως αν θέλω να προσληφθώ στο Αχλαδοχώρι θα βάλω την περιοχή Σέρρες Δ (που έχει μόνο ένα δυσπρόσιτο - το Αχλαδοχώρι). Όμως μπορεί να τύχει να με πάρουν εκεί μπορεί και όχι και να με πάρουν στο Σιδηρόκαστρο για παράδειγμα που δεν είναι δυσπρόσιτο...Σωστά; Συγνώμη που επιμένω αλλά θέλω να το καταλάβω σωστά...Ευχαριστώ πολύ για τισ απαντήσεις... 

Ναι, θα προσληφθείς όπου υπάρχει κενό.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος tomemeto1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Οκ ευχαριστώ  :)

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. Με 9 έως 12 μόρια το σχολείο είναι δυσπρόσιτο άρα παίρνεις διπλάσια μόρια αν πας σε αυτό. Αλλά τι σημαίνει ότι ένα σχολείο έχει 1 μόριο ενώ ένα άλλο 2 ή 3 ή 4 κτλ μόρια; Δηλαδή παίρνεις κάτι παραπάνω εάν πάς για παράδειγμα σε ένα σχολείο με 5 μόρια σε σχέση με ένα σχολείο με 2 μόρια; 

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
Τα μόρια αυτά θα σου είναι χρήσιμα οταν γίνεις μόνιμος-μη για τις μεταθέσεις
Για αναπληρωτές και ωρομίσθιους μετρά μόνο το δυσπρόσιτο που δίνει τον διπλασιασμό μορίων προϋπηρεσίας στον αντίστοιχο πίνακα και οχι στον ενιαίο πίνακα διορισμού 40%

Αποσυνδεδεμένος thester

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται ήμουν στους πίνακες για το έτος 2008 – 2009 άρα φέτος το μόνο που πρέπει να καταθέσω είναι η αίτηση μου αυτό που δεν κατάλαβα είναι τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσω για να ληφθούν τα Μοριά από τον διαγωνισμό ΑΣεπ ποτ έγινε φέτος . τι δικαιολογητικά πρέπει να καταθέσω?
Που μπορώ να τα βρω?

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Όταν βγουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ, τα μόρια σου στην περίπτωση που είσαι επιτυχών, θα περαστούν αυτόματα. Καλό είναι βέβαια να το διαπιστώσεις αυτό επικοινωνόντας με την β΄θμια.

Αποσυνδεδεμένος thester

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
<<Όσοι έχουν λάβει ή θα λάβουν μέρος στους τελευταίους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις υπ. αριθμ. 2Π/2008, 3Π/2008, 4Π/2008 και 5Π/2008 προκηρύξεις ΑΣΕΠ, που έχουν δημοσιευθεί αντίστοιχα στα αριθμ. 515/8-10-08, 516/8-10-08, 531/15-10-08 και 530/15-10-08 ΦΕΚ (Τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), εφόσον επιθυμούν να ενταχθούν στους παραπάνω πίνακες, καλούνται να υποβάλουν αίτηση και δικαιολογητικά σύμφωνα με την παρούσα εγκύκλιο. Τα μόρια πάνω από τη βαθμολογική βάση που τυχόν λάβουν, θα καταχωριστούν από την υπηρεσία μας μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ. >>

Αυτό με μπερδεύει τώρα δεν χρειάζεται να καταθέσω κάποια αίτηση?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182634
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)