0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή εμείς δεν δηλώνουμε πουθενά την προυπηρεσία μας.
Μήπως ξέρει κανείς αν τα μόρια της αναπλήρωσης μετράνε αργότερα στη μετάθεση στο μόνιμο διορισμό. Με την έννοια να δηλώσω περιοχές που να δίνουν πολλά μόρια και όχι αστικά κέντρα. Φέτος είμαι αναπληρώτρια πρώτη φορά.
Απο δευτεροβάθμια.ειμαι ωρομισθια πρώτη φορα και δεν έχς ιδέα!Πως να τα υπολογίσω;Από τα σχολεία που ήμουν εμένα δεν μου έχουν δώσει κάποιο χαρτί.Από ό,τι μου είπαν στέλνουν αυτοί τις ώρες και εγώ δεν έχω δει κάτι.
1. Στην αιτηση η επιλογη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 30/ MHNO 24/ MHNO αναφερεται γι'αυτους που εχουν προυπηρεσια;
2. Πως δηλωνω τις περιοχες προτιμησης για αναπληρωτες; Καπως ετσι: Θεσ/νικη - Καλαμαρια;
Πως να τα υπολογίσω;Από τα σχολεία που ήμουν εμένα δεν μου έχουν δώσει κάποιο χαρτί.
Παράθεση από: elenaaaaaa στις Μαΐου 29, 2009, 06:00:48 pmΑπο δευτεροβάθμια.ειμαι ωρομισθια πρώτη φορα και δεν έχς ιδέα!Πως να τα υπολογίσω;Από τα σχολεία που ήμουν εμένα δεν μου έχουν δώσει κάποιο χαρτί.Από ό,τι μου είπαν στέλνουν αυτοί τις ώρες και εγώ δεν έχω δει κάτι.Για κάθε 80 ώρες παίρνεις 1 μόριο! Οπότε πρέπει να μετρήσεις τις ώρες σου και έτσι να ξέρεις τα μόρια σου!!
Παράθεση από: jimmouras στις Μαΐου 29, 2009, 06:08:28 pm1. Στην αιτηση η επιλογη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 30/ MHNO 24/ MHNO αναφερεται γι'αυτους που εχουν προυπηρεσια;Nαι!
Ευχαριστώ flair. Μήπως γνωρίζεις περισσότερα ή ξέρεις που μπορώ να ψάξω για λεπτομέρειες?
Πόσες μέρες πρέπει να κρατάει μια πρόσκληση;Έχουν λάβει υπόψη τις αργίες-εκλογές για την φετινή πρόσκληση (1-12 Ιουνίου);