0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια χαρά σε όλους σας. Συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου αλλά θα ήθελα οι πιο έμπειροι να με βοηθήσουν λίγο αν μπορούν...Όσοι κάνουν αίτηση για ωρομίσθιοι μπορούν να κάνουν και για αναπληρωτές; Ρωτάω γιατί στην αίτηση βρίσκονται σε διαφορετικά πεδία και δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να μαντέψει πόσα μόρια έχει πάρει από τον τελευταίο ΑΣΕΠ, ώστε να ξέρει αν έχει ελπίδες να πάει αναπληρωτής ή ωρομίσθιος. Όταν λέμε ενιαίος πίνακας τι εννοούμε; Μπορεί κάποιος να μετακινηθεί από ωρομίσθιος σε αναπληρωτής; Είμαι εντελώς ανίδεη....δώστε μου τα φώτα σας....
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο... στις περιοχές που δηλώνουμε ως αναπληρωτές γράφουμε μόνο π.χ.
Α ωραία Και να σε ρωτήσω και κάτι καόμα βρε μιας που σε βρήκα.. Εμείς που ας πουμε θα είμαστε στον πίνακα αυτών που πρώτη φορά κάνουν αίτηση, έχουμε πιθανότητες ή να μην υπολογίζω; Ειλικρινά τα νεύρα μου κρόσια... με τα χέρια δεμένα να μην ξέρουμε τι κίνηση να κάνουμε.
Τότε τα πράγματα είναι υπερβολικά δύσκολα...
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 30, 2009, 12:12:32 pmΤότε τα πράγματα είναι υπερβολικά δύσκολα... Για να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω...Αν όμως υποθέσουμε ότι κάποιος χωρίς προϋπηρεσία καταφέρνει να αποκτήσει κάποια μόρια (ας πούμε γύρω στα 12-13) από αυτόν τον ΑΣΕΠ γιατί να είναι τόοοσο δύσκολο να τον πάρουν ορομίσθιο. Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί που κάπως έτσι ξεκινούν....ξέρω άτομα δεν έκαναν προηγουμένως ΠΔΣ ξεκίνησαν -απ΄ότι έχω καταλάβει- με τα μόρια από μια καλή βαθμολόγηση...