0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση: τα μόρια του προηγούμενου Ασέπ (2007) θα περαστούν στην αίτηση που θα υποβάλουμε ως έχουν ή διά δύο;
Παράθεση από: frerar στις Μαΐου 30, 2009, 12:43:35 pmΠαράθεση από: bikini στις Μαΐου 30, 2009, 12:12:32 pmΤότε τα πράγματα είναι υπερβολικά δύσκολα... Για να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω...Αν όμως υποθέσουμε ότι κάποιος χωρίς προϋπηρεσία καταφέρνει να αποκτήσει κάποια μόρια (ας πούμε γύρω στα 12-13) από αυτόν τον ΑΣΕΠ γιατί να είναι τόοοσο δύσκολο να τον πάρουν ορομίσθιο. Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί που κάπως έτσι ξεκινούν....ξέρω άτομα δεν έκαναν προηγουμένως ΠΔΣ ξεκίνησαν -απ΄ότι έχω καταλάβει- με τα μόρια από μια καλή βαθμολόγηση...Η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα την κοπέλα αν έδωσε Ασεπ.Από την άλλη, δεν την απέτρεψα από το να κάνει τα χαρτιά της...
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 30, 2009, 12:12:32 pmΤότε τα πράγματα είναι υπερβολικά δύσκολα... Για να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω...Αν όμως υποθέσουμε ότι κάποιος χωρίς προϋπηρεσία καταφέρνει να αποκτήσει κάποια μόρια (ας πούμε γύρω στα 12-13) από αυτόν τον ΑΣΕΠ γιατί να είναι τόοοσο δύσκολο να τον πάρουν ορομίσθιο. Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί που κάπως έτσι ξεκινούν....ξέρω άτομα δεν έκαναν προηγουμένως ΠΔΣ ξεκίνησαν -απ΄ότι έχω καταλάβει- με τα μόρια από μια καλή βαθμολόγηση...
Τότε τα πράγματα είναι υπερβολικά δύσκολα...