0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής: Όταν λέμε βάση διορισμού (μιλάω για τους 480 τυχερούς), υπολογίζουμε και τις προσαυξήσεις του πτυχίου που είχε ο τελευταίος επιτυχών ή η βάση βγαίνει με βάση τους γραπτούς βαθμούς μόνο...
Ναι, αναγράφονται μόνο τα μόρια της προϋπηρεσίας. Εγώ πχ που έχω μόρια από ΑΣΕΠ περίπου 13 και 1 μόριο από ΠΔΣ, στην αιτησή μου αυτόματα από το σύστημα περάστηκε μόνο η τελευταία, το 1 μόριο δηλαδή -κατασκοτώθηκα, τρομερή προϋπηρεσία
Παράθεση από: olgalia στις Ιούνιος 18, 2009, 04:13:48 μμΝαι, αναγράφονται μόνο τα μόρια της προϋπηρεσίας. Εγώ πχ που έχω μόρια από ΑΣΕΠ περίπου 13 και 1 μόριο από ΠΔΣ, στην αιτησή μου αυτόματα από το σύστημα περάστηκε μόνο η τελευταία, το 1 μόριο δηλαδή -κατασκοτώθηκα, τρομερή προϋπηρεσία Ευχαριστώ olgalia! Θέλω να πιστεύω ότι στους πίνακες μετράνε κανονικά και τα μόρια από ΑΣΕΠ - κι εγώ γύρω στα 13 έχω!Παρεμπιπτόντως καταπληκτική η ατάκα με τον Γκοντό, γέλασα πολύ
Παράθεση από: yotar στις Ιούνιος 18, 2009, 04:48:59 μμΠαράθεση από: olgalia στις Ιούνιος 18, 2009, 04:13:48 μμΝαι, αναγράφονται μόνο τα μόρια της προϋπηρεσίας. Εγώ πχ που έχω μόρια από ΑΣΕΠ περίπου 13 και 1 μόριο από ΠΔΣ, στην αιτησή μου αυτόματα από το σύστημα περάστηκε μόνο η τελευταία, το 1 μόριο δηλαδή -κατασκοτώθηκα, τρομερή προϋπηρεσία Ευχαριστώ olgalia! Θέλω να πιστεύω ότι στους πίνακες μετράνε κανονικά και τα μόρια από ΑΣΕΠ - κι εγώ γύρω στα 13 έχω!Παρεμπιπτόντως καταπληκτική η ατάκα με τον Γκοντό, γέλασα πολύ Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης,επειδη ανεφερες οτι εχεις 13 μορια.Λογικα,λεω εγω,αν εχεις 13 μορια φετος,περυσι θα ειχες 26.Πως λοιπον δεν διοριστηκες η δεν ησουν αναπληρωτρια;Δηλαδη,περυσι,με ποσα ακριβως μορια διοριστηκε ο τελευταιος;Η διευκρινηση θα ειναι και πληροφορια.Ευχαριστω εκ των προτερων
Παράθεση από: artemisia στις Ιούνιος 19, 2009, 11:28:07 μμΠαράθεση από: yotar στις Ιούνιος 18, 2009, 04:48:59 μμΠαράθεση από: olgalia στις Ιούνιος 18, 2009, 04:13:48 μμΝαι, αναγράφονται μόνο τα μόρια της προϋπηρεσίας. Εγώ πχ που έχω μόρια από ΑΣΕΠ περίπου 13 και 1 μόριο από ΠΔΣ, στην αιτησή μου αυτόματα από το σύστημα περάστηκε μόνο η τελευταία, το 1 μόριο δηλαδή -κατασκοτώθηκα, τρομερή προϋπηρεσία Ευχαριστώ olgalia! Θέλω να πιστεύω ότι στους πίνακες μετράνε κανονικά και τα μόρια από ΑΣΕΠ - κι εγώ γύρω στα 13 έχω!Παρεμπιπτόντως καταπληκτική η ατάκα με τον Γκοντό, γέλασα πολύ Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης,επειδη ανεφερες οτι εχεις 13 μορια.Λογικα,λεω εγω,αν εχεις 13 μορια φετος,περυσι θα ειχες 26.Πως λοιπον δεν διοριστηκες η δεν ησουν αναπληρωτρια;Δηλαδη,περυσι,με ποσα ακριβως μορια διοριστηκε ο τελευταιος;Η διευκρινηση θα ειναι και πληροφορια.Ευχαριστω εκ των προτερωνΕιλικρινά δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου, γιατί να έχω πέρυσι 26 μόρια???Πάλι 13 είχα! Εκτός κι αν λέγοντας "πέρυσι" εννοείς την προηγούμενη χρονιά ΑΣΕΠ, οπότε είχα μόνο 6 μόρια! - τα όποια να διευκρινίσουμε ότι μετράνε στους πίνακες των αναπληρωτών/ωρομισθίων και όχι των διοριστέων. Για να καταλάβεις: όταν λέω ότι έχω 13 μόρια εννοώ ότι στον τελευταίο διαγωνισμό έγραψα γύρω στο 65 (δηλ. 10 μόρια πάνω από τη βάση που ήταν το 55) και στον προηγούμενο έγραψα γύρω στο 66 (δηλ 6 μόρια πάνω από τη βάση που τότε ήταν το 60). Κάθε φορά που κάνεις αίτηση για ωρομισθία/αναπλήρωση "παίρνεις" ένα μόριο για κάθε μονάδα που έχεις γράψει πάνω από τη βάση στον τελευταίο διαγωνισμό και μισό μόριο για κάθε αντίστοιχη μονάδα του προηγούμενου διαγωνισμού. Δηλ. στην περίπτωσή μου έχω 10 μόρια ολόκληρα από το διαγωνισμό του 2007 και 6:2=3 μόρια από αυτόν του 2005, σύνολο 13! (Του χρόνου που θα έχουν βγει τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού, για ωρομισθία/αναπλήρωση, θα δικαιούμαι τα 5 από τα 10 μόρια του 2007 συν ό,τι θα έχω γράψει πάνω από τη βάση φέτος- τα μόρια του 2005 χάνονται!)Από το διορισμό, που λες ,απείχα πάρα πολύ και στους δύο διαγωνισμούς αφού ο γραπτός βαθμός μου ήταν 65 και 66 αντίστοιχα στον οποίο η μόνη προσαύξηση που δικαιούμαι είναι από το βαθμό πτυχίου μου, δηλ. ένα πενιχρό 1,80, τη στιγμή που για να είσαι στους διοριστέους ήθελες βαθμό γύρω στο 75 μαζί με τις πρσαυξήσεις (δηλ. βαθμό πτυχίου, πρϋπηρεσία, μεταπτυχιακό κτλ)Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο Για οτιδήποτε δεν κατάλαβες (γιατί νυστάζω και λίγο τώρα και δεν ξέρω πόσο κατανοητή γίνομαι) εδώ είμαστε πάλι οκ.καταλαβα.αρα ουσιαστικα εχεις 5 μορια συν ο,τι γραψεις.μηπως ξερεις τι αριθμο αναπληρωτων πηραν απο τους πινακες αναπληρωτων;Δηλ ποσους απο αυτους με το 24μηνο και ποσους απο αυτους με το μορια του ασεπ;ευχαριστω πολυ
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου, γιατί να έχω πέρυσι 26 μόρια???Πάλι 13 είχα! Εκτός κι αν λέγοντας "πέρυσι" εννοείς την προηγούμενη χρονιά ΑΣΕΠ, οπότε είχα μόνο 6 μόρια! - τα όποια να διευκρινίσουμε ότι μετράνε στους πίνακες των αναπληρωτών/ωρομισθίων και όχι των διοριστέων. Για να καταλάβεις: όταν λέω ότι έχω 13 μόρια εννοώ ότι στον τελευταίο διαγωνισμό έγραψα γύρω στο 65 (δηλ. 10 μόρια πάνω από τη βάση που ήταν το 55) και στον προηγούμενο έγραψα γύρω στο 66 (δηλ 6 μόρια πάνω από τη βάση που τότε ήταν το 60). Κάθε φορά που κάνεις αίτηση για ωρομισθία/αναπλήρωση "παίρνεις" ένα μόριο για κάθε μονάδα που έχεις γράψει πάνω από τη βάση στον τελευταίο διαγωνισμό και μισό μόριο για κάθε αντίστοιχη μονάδα του προηγούμενου διαγωνισμού. Δηλ. στην περίπτωσή μου έχω 10 μόρια ολόκληρα από το διαγωνισμό του 2007 και 6:2=3 μόρια από αυτόν του 2005, σύνολο 13! (Του χρόνου που θα έχουν βγει τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού, για ωρομισθία/αναπλήρωση, θα δικαιούμαι τα 5 από τα 10 μόρια του 2007 συν ό,τι θα έχω γράψει πάνω από τη βάση φέτος- τα μόρια του 2005 χάνονται!)Από το διορισμό, που λες ,απείχα πάρα πολύ και στους δύο διαγωνισμούς αφού ο γραπτός βαθμός μου ήταν 65 και 66 αντίστοιχα στον οποίο η μόνη προσαύξηση που δικαιούμαι είναι από το βαθμό πτυχίου μου, δηλ. ένα πενιχρό 1,80, τη στιγμή που για να είσαι στους διοριστέους ήθελες βαθμό γύρω στο 75 μαζί με τις πρσαυξήσεις (δηλ. βαθμό πτυχίου, πρϋπηρεσία, μεταπτυχιακό κτλ)Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο Για οτιδήποτε δεν κατάλαβες (γιατί νυστάζω και λίγο τώρα και δεν ξέρω πόσο κατανοητή γίνομαι) εδώ είμαστε πάλι