0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να συνοψίσουμε, σήμερα θα γίνει η συνάντηση της Θεσσαλονίκης, για να συζητήσουμε τις κινήσεις μας από δω και πέρα. Όσοι δεν έρθουν θα μπορούν να ενημερωθούν από το δικτυακό μας τόπο, τον οποίο ήδη γνωρίζετε. Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Παράθεση από: nmavro73 στις Αυγούστου 18, 2009, 11:50:14 amΓια να συνοψίσουμε, σήμερα θα γίνει η συνάντηση της Θεσσαλονίκης, για να συζητήσουμε τις κινήσεις μας από δω και πέρα. Όσοι δεν έρθουν θα μπορούν να ενημερωθούν από το δικτυακό μας τόπο, τον οποίο ήδη γνωρίζετε. Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. ημουν στη συναντηση της θεσσαλονικης...........ποιός ειναι ο δικτυακος τοπος που λες ? τελικά σε ποιό σημείο βρίσκεται το θέμα της ενστασης?αναμένω απάντηση . ευχαριστώ
Παράθεση από: greg70 στις Αυγούστου 24, 2009, 09:55:04 amΠαράθεση από: nmavro73 στις Αυγούστου 18, 2009, 11:50:14 amΓια να συνοψίσουμε, σήμερα θα γίνει η συνάντηση της Θεσσαλονίκης, για να συζητήσουμε τις κινήσεις μας από δω και πέρα. Όσοι δεν έρθουν θα μπορούν να ενημερωθούν από το δικτυακό μας τόπο, τον οποίο ήδη γνωρίζετε. Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. ημουν στη συναντηση της θεσσαλονικης...........ποιός ειναι ο δικτυακος τοπος που λες ? τελικά σε ποιό σημείο βρίσκεται το θέμα της ενστασης?αναμένω απάντηση . ευχαριστώ http://www.teachers.anastasiadesigns.gr