0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι πίνακες Ν.3144/03 είναι εδω: http://clubs.pathfinder.gr/teachersofoaed/419968?file=1&folder=56920τον άνοιξα με excel και ο νόμος Ν. 3144/03 ( 8 Μαΐου 2003) είναι εδω http://www.ypakp.gr/uploads/docs/726.pdfΕσεις τι καταλαβαίνετε?
Υπέθεσα οτι ολοι αυτοί του οαεδ είναι οσοι είναι εγγεγραμμένοι σε αυτόν τον πίνακακαι αυτό γιατι έγινε απογραφή κάποια στιγμή αυτών, αλλά βέβαια οσοι είχαν πολλές ώρεςΜπορεί αυτά μεταξύ τους να τα συνδύασα λάθος
Παράθεση από: vikoulaki στις Μαΐου 31, 2009, 11:43:52 pmΥπέθεσα οτι ολοι αυτοί του οαεδ είναι οσοι είναι εγγεγραμμένοι σε αυτόν τον πίνακακαι αυτό γιατι έγινε απογραφή κάποια στιγμή αυτών, αλλά βέβαια οσοι είχαν πολλές ώρεςΜπορεί αυτά μεταξύ τους να τα συνδύασα λάθοςΣε αυτους τους πινακες στηριχτηκε η Σουπερμαχια και μας πλασαρε συνεχεια αυτους τους αριθμους ειδικοτητων ΠΕ.
Αρα έκανα λάθος.Με βασάνιζε μέρες τώρα αυτό το θέμα και οσο και να έψαχνα δεν έβρισκα κάτι περισσότεροΕυχαριστώ για την βοήθειά σας
Nομίζω οτι εκτός της δικαστικής προσφυγής (νομίζω οτι είναι χρέος όλων μας να υπάρξει μια τετοια κίνηση και επιτέλους να δείξουμε με τον τρόπο αυτό οτι δεν είμαστε μια αγέλη η οποια μόνο φώναζει-σε αυτο ποντάρει η zagorakis to oti είμαστε ακέφαλοι και χωρις συνοχή-), το πρώτο βήμα και το πιο απλό ειναι η κατάθεση μαζικών ενστάσεων κατά των "αλεξιπτωτιστών" όταν θα ανακοινωθούν οι νέοι πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων!Δεν ξέρω, μάλλον είδατε οτι η βεβαίωση προυπηρεσίας χορηγείται απο τους διευθυντές το κατα τόπους παραρτημάτων του οαεδ σε ένα απλό χαρτί.....Νομίζω ότι θα πρέπει καταρχήν να βάλουμε το υπεπθ στην κουραστική διαδικασία εξακρίβωσης έστω και αν αυτή έχει γίνει δίνοντας ένα δείγμα των προθέσεων μας να το κυνηγήσουμε όσο πάει ενόψει και της δικαστικής προσφυγής που πρέπει να ακολουθήσει. Θα πρέπει να παρθούν κάποιες πρωτοβουλίες επιτέλους. θα ήμουν πρόθυμος αλλά το γεγονός ότι δεν ζω στην Αθήνα αυτό δεν βοηθάει, γιατί κακά τα ψεμματα όλα από εκει ξεκινούν και εκεί τελειώνουν. Κατα τα άλλα είμαι πρόθυμος να συμμετάσχω οικονομικά σε οποιαδήποτε κίνηση προσφυγής ακόμη και αν έχει πολύ λίγες ελπίδες δικαίωσης.Το πρώτο λοιπόν ερώτημα υπάρχουν εθελοντές;