*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 334913 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #140 στις: Ιουνίου 16, 2009, 12:48:50 pm »
να ρωτησω κατι επειδη δεν εχω παρακολουθησει το θεμα αναλυτικα. γιατι εχουμε ξεσηκωθει ολοι εναντιον των οαδιτων κ οχι τοσο εναντιων αυτων που κανουν σε σχολεια δευτερης ευκαιριας ή στη σιβιτανιδειο ή πδς? σε ολα με μεσο δεν πας?
ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι δεν εχω προυπηρεσια απο κανενα απο τα παραπανω. για να ειμαι βεβαια ειλικρινης εχω 0,5 μορια απο 2 ωρες που μου ειχαν δωσει περυσι πδς οι οποιες στη συνεχεια απο τη μεση του χρονου κ μετα εγιναν 4. απλα εχω απορια γιατι τοσος ξεσηκωμος για τους συγκεκριμενους. κ εμενα θιγεται η θεση μου κ πιστευω οτι ειναι πλεον καιρος να σταματησει να μας εξουσιαζει το μεσο σε ολες τις εκδηλωσεις της ζωης μας.
αποψη μου οι διορισμοι να γινονται 100% μεσω ασεπ χωρις προυπηρεσιες κ τα συναφη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:16:35 »

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιουνίου 16, 2009, 01:00:07 pm »
να ρωτησω κατι επειδη δεν εχω παρακολουθησει το θεμα αναλυτικα. γιατι εχουμε ξεσηκωθει ολοι εναντιον των οαδιτων κ οχι τοσο εναντιων αυτων που κανουν σε σχολεια δευτερης ευκαιριας ή στη σιβιτανιδειο ή πδς? σε ολα με μεσο δεν πας?
ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι δεν εχω προυπηρεσια απο κανενα απο τα παραπανω. για να ειμαι βεβαια ειλικρινης εχω 0,5 μορια απο 2 ωρες που μου ειχαν δωσει περυσι πδς οι οποιες στη συνεχεια απο τη μεση του χρονου κ μετα εγιναν 4. απλα εχω απορια γιατι τοσος ξεσηκωμος για τους συγκεκριμενους. κ εμενα θιγεται η θεση μου κ πιστευω οτι ειναι πλεον καιρος να σταματησει να μας εξουσιαζει το μεσο σε ολες τις εκδηλωσεις της ζωης μας.
αποψη μου οι διορισμοι να γινονται 100% μεσω ασεπ χωρις προυπηρεσιες κ τα συναφη
Ελα κι εσυ maryvas!

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιουνίου 16, 2009, 01:14:50 pm »
Κατι που φαινεται να κινειται στην επιθυμητη κατευθυνση,

www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank16_6_9_816.php

κατα ποσο βεβαια θα συμβει, ειναι μια αλλη (πολιτικη) υποθεση. Κατ'αρχας δειχνει θετικο.

Μακάρι να ισχύσει σε όλους και όχι μόνο στους ιδιωτικούς.
Φίλτρο ΑΣΕΠ παντού, για να διοριζόμαστε επί ίσοις όροις.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 16, 2009, 01:19:31 pm »

Δίκιο έχεις, σε αυτά τα σχολεία που ανέφερες με μέσον προσλαμβάνεσαι.
Αυτά, όμως, τα σχολεία υπάγονταν πάντα στο ΥπΕΠΘ και δεν υπάχθηκαν σ' αυτό μία ωραία πρωία, όπως τα του ΟΑΕΔ.
Και αυτοί, οι του ΟΑΕΔ, του χρόνου θα μπουν και στον Ενιαίο του 40%.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2009, 01:21:25 pm από bikini »

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:16:35 »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 16, 2009, 01:29:24 pm »
1.Γιατί όχι μόνο εμπαιναν με τρόπους όπως σε Σιβιτανίδειο κτλ.όπως πολύ σωστά λες,αλλά επί πλέον μοριοδοτούνταν όσοι δούλευαν εκεί,με αποτέλεσμα να έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από το ΥΠΕΠΘ τόσα χρόνια,αφού ουσιαστικά ήταν ένα κλειστό κλαμπ που αρνούνταν να μπει στην ίδια διαδικασία με εμάς.
2.Γιατί για τις υπόλοιπες περιπτώσεις φρόντισαν οι σεβαστοί εκπρόσωποί μας να το ¨κάνουν γαργάρα¨με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πια η νομική δυνατότητα να στραφούμε εναντίον όλων αυτών, λόγω παρέλευσης του προβλεπομένου χρονικού διαστήματος,
3.Γιατί από όσο φαίνεται έως τώρα,υπάρχουν πολλοί ωρομίσθιοι με λίγους μήνες προυπηρεσίας εκεί,οι οποίοι όμως δεν αναφέρονται σε πίνακες που έδωσε η ένωσή τους και τους αναγνωρίζεται και πλήρες 11ωρο,αφού δούλευαν με πολλές ώρες όσο εμείς δίναμε ΑΣΕΠ...
4.Γιατί ανοίγει ο δρόμος και για ¨συναδέλφους¨άλλων υπουργείων,αφού θα υπάρχει δεδικασμένο.Μην ξαφνιαστείς αν δεις του χρόνου καμιά ρύθμιση και γι'αυτούς.Τότε όμως δε θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα νομικά.

Αφήνω τους λόγους αξιοπρέπειας και σεβασμού των νιάτων μας,κάτι που είναι ίσως λίγο ¨συναισθηματικό¨και σου παραθέτω δήλωση πρώην υφυπουργού στη

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 16, 2009, 01:30:11 pm »
γιατι εχουμε ξεσηκωθει ολοι εναντιον των οαδιτων κ οχι τοσο εναντιων αυτων που κανουν σε σχολεια δευτερης ευκαιριας ή στη σιβιτανιδειο ή πδς? σε ολα με μεσο δεν πας?

Μία διαφορά μεταξύ οαεδιτών και σιβιτανιδιτών είναι ότι :

όσον αφορά τους πρώτους ,αναγνωρίστηκε η προϋπηρεσία  όσων έχουν δουλέψει από το 1999  εφόσον καταργήθηκαν οι ειδικότητες τους στις σχολές του ΟΑΕΔ (δεν ξέρω βέβαια τι θα ισχύσει για όσους δουλέψουν από εδώ και στο εξής στον ΟΑΕΔ,  γιατί είδα στην νέα προκήρυξη κάποιες λίγες ειδικότητες γενικών μαθημάτων)  

όσον αφορά τους δεύτερους , η προϋπηρεσία τους   αναγνωρίζεται και θα συνεχίσει να αναγνωρίζεται (καθώς προσλαμβάνονται διαρκώς εκπαιδευτικοί γενικών μαθημάτων) για τα σχολεία του ΥΠΕΠΘ,   παρά το ότι οι προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο γίνονται εκτός πινάκων αναπληρωτών που καταρτίζονται από το ΥΠΕΠΘ   και εκτός ΑΣΕΠ φυσικά.

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 16, 2009, 01:46:53 pm »
Σιγα μην ξεσηκωνοταν η ΟΛΜΕ!
Ατομο μεσα απο ΟΛΜΕ μετεφερε σε αλλο δικο μου γνωστο οτι η ΟΛΜΕ θελει να αναγνωριστει η προυπηρεσια απο ολα τα εκπαιδευτικα ιδρυματα απο ολα τα υπουργεια!!!!!!!Και προκειται να το διεκδικησει!!!οσονουπω!!!
Διαβαστε κοροιδα μας λεει η ΟΛΜΕ! Πηγαινετε να δουλεψετε ωρομισθια κοροιδα (μας λεει με αλλα λογια ) η ΟΛΜΕ!! Αραγε το εχει καταλαβει οτι αυτο στην ουσια μας λεει?? ή εδω κανει το κοροϊδο τουλαχιστον να μας συμπασχει στην κοροϊδια που μας κανει?? εεε κατι ειναι κι αυτο!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2009, 01:49:46 pm από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 16, 2009, 01:53:10 pm »

Ατομο μεσα απο ΟΛΜΕ μετεφερε σε αλλο δικο μου γνωστο οτι η ΟΛΜΕ θελει να αναγνωριστει η προυπηρεσια απο ολα τα εκπαιδευτικα ιδρυματα απο ολα τα υπουργεια!!!!!!!Και προκειται να το διεκδικησει!!!οσονουπω!!!
Διαβαστε κοροιδα μας λεει η ΟΛΜΕ! Πηγαινετε να δουλεψετε ωρομισθια κοροιδα (μας λεει με αλλα λογια ) η ΟΛΜΕ!! Αραγε το εχει καταλαβει οτι αυτο στην ουσια μας λεει??

Ας υπαχθούν όλα τα σχολεία/εκπαιδευτικά ιδρύματα στο ΥπΕΠΘ, δε νομίζω να αντιλέγει κανείς!
Η δική μου ένσταση είναι γιατί να αναγνωρίζεται αναδρομικά η προϋπηρεσία σε αυτά τα σχολεία/εκπαιδευτικά ιδρύματα πριν υπαχθούν στο ΥπΕΠΘ!
Ναι, υπαχθείτε στο ΥπΕΠΘ, αλλά καμία προϋπηρεσία να μην αναγνωριστεί.
Ελάτε από μηδενική βάση στους δικούς μας πίνακες!

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 16, 2009, 02:00:09 pm »

Διαβαστε κοροιδα μας λεει η ΟΛΜΕ! Πηγαινετε να δουλεψετε ωρομισθια κοροιδα (μας λεει με αλλα λογια ) η ΟΛΜΕ!! Αραγε το εχει καταλαβει οτι αυτο στην ουσια μας λεει??

Ας υπαχθούν όλα τα σχολεία/εκπαιδευτικά ιδρύματα στο ΥπΕΠΘ, δε νομίζω να αντιλέγει κανείς!
Η δική μου ένσταση είναι γιατί να αναγνωρίζεται αναδρομικά η προϋπηρεσία σε αυτά τα σχολεία/εκπαιδευτικά ιδρύματα πριν υπαχθούν στο ΥπΕΠΘ!
Ναι, υπαχθείτε στο ΥπΕΠΘ, αλλά καμία προϋπηρεσία να μην αναγνωριστεί.
Ελάτε από μηδενική βάση στους δικούς μας πίνακες!
Τωρα τί ζητας bikini στην Ελλαδα ζουμε...ειμαστε πρωτοι στις μηχανορραφιες αλλά πρωτα το "ανομο" ρουσφετολογικο συμφερον του πολιτη! μην πω κατι αλλο τωρα!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2009, 02:02:51 pm από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 16, 2009, 05:34:18 pm »
εγώ ξαναρωτάω:θα εξακολουθήσουν να αναγνωρίζουν την προυπηρεσία αυτώ που δουλεύουν στον ΟΑΕΔ?
από χθες που βγήκε η ανακοίνωση πολλοί συνάδελφοι που ήταν κατά και θα το κυνηγούσαν και φώναζαν θα πάνε να κάνουν χαρτιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιουνίου 16, 2009, 05:43:58 pm »
k.d.pe03 αν σε συμφερει εννομα μπορεις να προσφυγεις μαζι μας ;)

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιουνίου 16, 2009, 05:45:15 pm »
άλλο ρώτησα!θα μου απαντήσει κανείς?

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιουνίου 16, 2009, 05:54:17 pm »
εγώ ξαναρωτάω:θα εξακολουθήσουν να αναγνωρίζουν την προυπηρεσία αυτώ που δουλεύουν στον ΟΑΕΔ?
από χθες που βγήκε η ανακοίνωση πολλοί συνάδελφοι που ήταν κατά και θα το κυνηγούσαν και φώναζαν θα πάνε να κάνουν χαρτιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ασφαλώς και θα συνεχίσει να μετρά και να αναγνωρίζεται!
Τώρα που έγινε η αρχή και υπάγονται και αυτοί στον ΟΑΕΔ, θεωρούνται ίσοι με όλους τους άλλους.

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιουνίου 16, 2009, 06:01:03 pm »
πολύ ωραία!πραγματικά είμαι περίεργη να δω πόσοι από αυτους που φωνάζουν θα καταθέσουν χαρτιά!
και για να προλάβω κάποιους:είμαι πε03,στην περιοχή που ζω δεν έχει  σχολές ΟΑΕΔ και συνήθως δεν ζητάνε μαθηματικούς!
εγώ όμως θα είμαι ειλικρηνής:αν είχα κοντά σχολή ΟΑΕΔ και αν ζητούσαν και μαθηματικό,με βάση το γεγονός ότι τώρα θα αναγνωρίζετε η προυπηρεσία, τα χαρτιά μου θα τα έκανα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)