0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι επειδη δεν εχω παρακολουθησει το θεμα αναλυτικα. γιατι εχουμε ξεσηκωθει ολοι εναντιον των οαδιτων κ οχι τοσο εναντιων αυτων που κανουν σε σχολεια δευτερης ευκαιριας ή στη σιβιτανιδειο ή πδς? σε ολα με μεσο δεν πας?ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι δεν εχω προυπηρεσια απο κανενα απο τα παραπανω. για να ειμαι βεβαια ειλικρινης εχω 0,5 μορια απο 2 ωρες που μου ειχαν δωσει περυσι πδς οι οποιες στη συνεχεια απο τη μεση του χρονου κ μετα εγιναν 4. απλα εχω απορια γιατι τοσος ξεσηκωμος για τους συγκεκριμενους. κ εμενα θιγεται η θεση μου κ πιστευω οτι ειναι πλεον καιρος να σταματησει να μας εξουσιαζει το μεσο σε ολες τις εκδηλωσεις της ζωης μας.αποψη μου οι διορισμοι να γινονται 100% μεσω ασεπ χωρις προυπηρεσιες κ τα συναφη
Κατι που φαινεται να κινειται στην επιθυμητη κατευθυνση,www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank16_6_9_816.phpκατα ποσο βεβαια θα συμβει, ειναι μια αλλη (πολιτικη) υποθεση. Κατ'αρχας δειχνει θετικο.
γιατι εχουμε ξεσηκωθει ολοι εναντιον των οαδιτων κ οχι τοσο εναντιων αυτων που κανουν σε σχολεια δευτερης ευκαιριας ή στη σιβιτανιδειο ή πδς? σε ολα με μεσο δεν πας?
Σιγα μην ξεσηκωνοταν η ΟΛΜΕ!Ατομο μεσα απο ΟΛΜΕ μετεφερε σε αλλο δικο μου γνωστο οτι η ΟΛΜΕ θελει να αναγνωριστει η προυπηρεσια απο ολα τα εκπαιδευτικα ιδρυματα απο ολα τα υπουργεια!!!!!!!Και προκειται να το διεκδικησει!!!οσονουπω!!!Διαβαστε κοροιδα μας λεει η ΟΛΜΕ! Πηγαινετε να δουλεψετε ωρομισθια κοροιδα (μας λεει με αλλα λογια ) η ΟΛΜΕ!! Αραγε το εχει καταλαβει οτι αυτο στην ουσια μας λεει??
Παράθεση από: bobo1 στις Ιουνίου 16, 2009, 01:46:53 pmΣιγα μην ξεσηκωνοταν η ΟΛΜΕ!Ατομο μεσα απο ΟΛΜΕ μετεφερε σε αλλο δικο μου γνωστο οτι η ΟΛΜΕ θελει να αναγνωριστει η προυπηρεσια απο ολα τα εκπαιδευτικα ιδρυματα απο ολα τα υπουργεια!!!!!!!Και προκειται να το διεκδικησει!!!οσονουπω!!!Διαβαστε κοροιδα μας λεει η ΟΛΜΕ! Πηγαινετε να δουλεψετε ωρομισθια κοροιδα (μας λεει με αλλα λογια ) η ΟΛΜΕ!! Αραγε το εχει καταλαβει οτι αυτο στην ουσια μας λεει??Ας υπαχθούν όλα τα σχολεία/εκπαιδευτικά ιδρύματα στο ΥπΕΠΘ, δε νομίζω να αντιλέγει κανείς!Η δική μου ένσταση είναι γιατί να αναγνωρίζεται αναδρομικά η προϋπηρεσία σε αυτά τα σχολεία/εκπαιδευτικά ιδρύματα πριν υπαχθούν στο ΥπΕΠΘ!Ναι, υπαχθείτε στο ΥπΕΠΘ, αλλά καμία προϋπηρεσία να μην αναγνωριστεί.Ελάτε από μηδενική βάση στους δικούς μας πίνακες!
εγώ ξαναρωτάω:θα εξακολουθήσουν να αναγνωρίζουν την προυπηρεσία αυτώ που δουλεύουν στον ΟΑΕΔ?από χθες που βγήκε η ανακοίνωση πολλοί συνάδελφοι που ήταν κατά και θα το κυνηγούσαν και φώναζαν θα πάνε να κάνουν χαρτιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!