0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για το θέμα που ανέβασα, δυστυχώς με τις εχθρικές παρεμβάσεις σας, δεν μπορέσατε τελικά να μάθετε που ήθελα να οδηγήσω την συζήτηση.Για σας αν 1.000 ευρώ είναι η ευτυχία, πιστέψτε με θα γίνεται σύντομα ευτυχισμένοι.
Ενώ είχε κλειδώσει το θέμα, ζητήσατε να ξανανοίξει για να ενημερώνετε τους ενδιαφερόμενους και τώρα κάνετε την πάπια.Ας το ξανακλειδώσουν το θέμα. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του.
Για όσους δεν γνωρίζουν . Για να κριθεί ένας νόμος αντισυνταγματικός χρειάζεται τελεσίδικη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Προσέξτε όχι τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.Το γνωρίζω καλά απο μια υπόθεση μου.
Υπάρχει νέα ανακοίνωση στο φόρουμ μας σχετικά με την υπόθεσή μας
Παράθεση από: nmavro73 στις Οκτωβρίου 13, 2010, 12:37:00 amΥπάρχει νέα ανακοίνωση στο φόρουμ μας σχετικά με την υπόθεσή μαςΠού μπορούμε να ενημερωθούμε σχετικά με νεότερα για το θέμα???