0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tonik έχεις απόλυτο δίκιο.Άντε εξήγησέ το αυτό στους νεότερους που ψάχνουν εναγωνίως μόνο τις περιφέρειες που θα δηλώσουν και τα μόρια που χρειάζονται, λες και οι ΟΑΕΔίτες αφορούν μόνο όσους πρόκειται να διοριστούν μόνιμοι ή αναπληρωτές!
Rublev, μπορεί να έχω δίκιο και όλοι όσοι διαμαρτυρόμαστε δίκιο έχουμε... να δω πού θα το βρούμε όμως το δίκιο μας...
Bikini μην αγχώνεσαι.Η απάντηση αυτή είναι πριν από τον πίνακα που έστειλαν οι ΟΑΕΔίτες και κάποιος συνάδελφος τον ανάρτησε στο τόπικ.Τώρα για την εγκυρότητά του δεν κόβω και τον λαιμό μου...
Παράθεση από: rublev στις Ιουνίου 05, 2009, 02:08:07 pmBikini μην αγχώνεσαι.Η απάντηση αυτή είναι πριν από τον πίνακα που έστειλαν οι ΟΑΕΔίτες και κάποιος συνάδελφος τον ανάρτησε στο τόπικ.Τώρα για την εγκυρότητά του δεν κόβω και τον λαιμό μου...
Παράθεση από: bobo1 στις Ιουνίου 05, 2009, 02:57:41 pmΠαράθεση από: rublev στις Ιουνίου 05, 2009, 02:08:07 pmBikini μην αγχώνεσαι.Η απάντηση αυτή είναι πριν από τον πίνακα που έστειλαν οι ΟΑΕΔίτες και κάποιος συνάδελφος τον ανάρτησε στο τόπικ.Τώρα για την εγκυρότητά του δεν κόβω και τον λαιμό μου...
Επίσης σε όσους συναδέλφους διαβάζουν το θέμα, έχουν δώσει πρώτη φορά ΑΣΕΠ και πιστεύουν ότι θα διοριστούν με την πρώτη,κάτι απόλυτα κατανοητό καθώς οι περισσότεροι έτσι αισθανόμασταν,αφού τους ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία,να τους καλέσω να μην απογοητευθούν με τίποτα σε περίπτωση ατυχούς αποτελέσματος,αλλά και να αναλογιστούν:α. πόσες θέσεις περισσότερες θα υπήρχαν αν ίσχυε η αρχική ρύθμιση του αναθεωρημένου συντάγματος από το 2001(πργρφο 7 του ά.103)που καθορίζει τα του διορισμού των δημοσίων υπαλλήλων με διαδικασία που υπάγεται στον έλεγχο ανεξάρτητης αρχής,εν προκειμένω του ΑΣΕΠ,β.ότι υπάρχουν και αρκετές άλλες κατηγορίες εργαζομένων σε σχολεία άλλων υπουργείων που τους ανοίγεται φέτος ο δρόμος να διεκδικήσουν μελλοντικά(κάθε χρόνος σχεδόν ψηφίζεται και μια νέα ρύθμιση) και αυτοί τις θέσεις όσων σήμερα είναι απλοί επιτυχόντες του ΑΣΕΠ αλλά μη διοριστέοι,καιγ.Η περσινή απόφαση του Γ΄Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας περί αντισυνταγματικότητας των ποσοστώσεων του νόμου Ευθυμίου,κάτι που οδήγησε το ΥΠΕΠΘ στην ρύθμιση 24μηνιτών+1 διαγωνισμό για να προλάβει την παραπομπή του θέματος στην ολομέλεια,ξεκίνησε από μια απλή προσφυγή περίπου 50 επιτυχόντων αλλά μη διοριστέων του ΑΣΕΠ στον διαγωνισμό του 2000...
Εννοείται ότι συμμετέχω σε οποιαδήποτε νομική διεκδίκηση.Αναμένω το πως και το πότε.