*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 335485 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #924 στις: Αυγούστου 08, 2009, 09:02:05 pm »
Οι γνωστοί επισκέπτες δεν μας κάνουν την τιμή πια να επαναλαμβάνουν τις νουθεσίες τους.
Αντίθετα βλέπουμε νέους επισκέπτες με καινούρια εγγραφή στο φόρουμ να μας προσφέρουν την αντικειμενική οπτική τους.
Εγώ απλά να ενημερώσω ότι μια από τις διδακτικές μεθόδους για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι και η  υπόδυση ρόλου.
Αρκεί βέβαια να συμμετέχεις στο διαγωνισμό...Γιατί λοιπόν δεν δείχνουν εκεί το ταλέντο τους; Ελάτε,μη φοβάστε!Αλλά ξέχασα:δεν προλαβαίνουν άλλο διαγωνισμό...

για να ακριβολογούμε, δεν πήγαν ποτέ σε διαγωνισμό!!! >:(

και κάτι άλλο: δεν ξέρετε να διαβάζετε; το θέμα είναι ένσταση κατά των οαεδιτών! αν έχετε αντίθετη άποψη (απόλυτο δικαίωμά σας...δεν σας απειλούμε ως εσείς κάνετε) ανοίξτε ένα άλλο θέμα....πχ υποστηρικτές των οαεδιτών! και πάψτε...αν και νομίζω είσαι το ίδιο άτομο με πολλούς λογαριασμούς εδώ μέσα....(άλλωστε όλο 2-3 μην έχετε ο καθένας.ο ίδιος δηλαδή)...πάψτε να ενοχλείτε τη ροή της συζήτησης περί ενστάσεως κατά οαεδιτών! ακούσαμε τη γνώμη σας...πράττουμε τα δέοντα ΝΟΜΙΜΑ!
Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅτ' ἄνθρωπος ᾗ.
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:38:45 »

Αποσυνδεδεμένος resquer

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #925 στις: Αυγούστου 08, 2009, 09:12:02 pm »
Ειναι σιγουρο; Απο ποιο πινακα φαινεται;
Οι γνωστοί επισκέπτες δεν μας κάνουν την τιμή πια να επαναλαμβάνουν τις νουθεσίες τους.
Αντίθετα βλέπουμε νέους επισκέπτες με καινούρια εγγραφή στο φόρουμ να μας προσφέρουν την αντικειμενική οπτική τους.
Εγώ απλά να ενημερώσω ότι μια από τις διδακτικές μεθόδους για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι και η  υπόδυση ρόλου.
Αρκεί βέβαια να συμμετέχεις στο διαγωνισμό...Γιατί λοιπόν δεν δείχνουν εκεί το ταλέντο τους; Ελάτε,μη φοβάστε!Αλλά ξέχασα:δεν προλαβαίνουν άλλο διαγωνισμό...

για να ακριβολογούμε, δεν πήγαν ποτέ σε διαγωνισμό!!! >:(

και κάτι άλλο: δεν ξέρετε να διαβάζετε; το θέμα είναι ένσταση κατά των οαεδιτών! αν έχετε αντίθετη άποψη (απόλυτο δικαίωμά σας...δεν σας απειλούμε ως εσείς κάνετε) ανοίξτε ένα άλλο θέμα....πχ υποστηρικτές των οαεδιτών! και πάψτε...αν και νομίζω είσαι το ίδιο άτομο με πολλούς λογαριασμούς εδώ μέσα....(άλλωστε όλο 2-3 μην έχετε ο καθένας.ο ίδιος δηλαδή)...πάψτε να ενοχλείτε τη ροή της συζήτησης περί ενστάσεως κατά οαεδιτών! ακούσαμε τη γνώμη σας...πράττουμε τα δέοντα ΝΟΜΙΜΑ!

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #926 στις: Αυγούστου 08, 2009, 09:17:04 pm »
Παίδες, αν και έχω χάσει επεισόδια από αυτό το νήμα, βλέπω στις τελευταίες δημοσιεύσεις ότι τα κατάφεραν οι άνωθεν!!! Μας έβαλαν να τρωγόμαστε, μωρέ; Μεταξύ μας; Αντί να τους πάρουμε αυτούς με τις πέτρες, χορεύουμε στο ρυθμό τους;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2009, 09:22:20 pm από aphrodite »

Αποσυνδεδεμένος chemi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #927 στις: Αυγούστου 08, 2009, 09:23:56 pm »
........επρεπε να αναγνωρισουν την προυπηρεσια στον ΟΑΕΔ απο εδω και στο εξεις...........σε ποιους αναφερεσε???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:38:45 »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #928 στις: Αυγούστου 08, 2009, 09:40:05 pm »
Resquer,είναι ζήτημα κοινής λογικής.Αν είχαν συμμετάσχει,θα είχαν και μια επιτυχία.Δεν μπορεί να απέτυχαν.Αφού είναι η αφρόκρεμα της εκπ/σης σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.
Αphrodite,δεν θα ήταν πιο απλό να μην υποσκάπτουμε με τα παράθυρα το ΑΣΕΠ, που είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένο, έτσι ώστε να αυξηθούν οι θέσεις;

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #929 στις: Αυγούστου 08, 2009, 09:43:52 pm »
........επρεπε να αναγνωρισουν την προυπηρεσια στον ΟΑΕΔ απο εδω και στο εξης...........σε ποιους αναφερεσαι???

Και δεν είμαι και φιλόλογος της ελληνικής (κατά το «Και δεν έχει και Λευκό Πύργο!»).
Ποιος αποφάσισε να αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ; Οι κυβερνώντες μήπως;
Π.χ. από σήμερα αναγνωρίζεται και η προϋπηρεσία όσων πρόκειται να απασχοληθούν σε σχολές του ΟΑΕΔ. Πώς αλλιώς να το εξηγήσω; Ποιος εκπαιδευτικός που ενδιαφέρεται να απασχοληθεί στον τομέα της διδασκαλίας μόνο, πήγε να δώσει τεστ δεξιοτήτων (δεδομένου ότι δεν αναγνωρίζονται εκείνα τα μόρια ούτε σε πίνακες, ούτε πουθενά όσον αφορά την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση); Ωστόσο, πήγαν κάποιοι που ενδιαφέρονται και για άλλους τομείς του Δημοσίου και έδωσαν το τεστ. Είναι, λοιπόν, σαν να βγαίνουν αύριο και να λένε, «Α! Σούπερ ευκαιρία! Τώρα αναγνωρίζονται και τα μόρια που αποκτήθηκαν στο τεστ δεξιοτήτων για την κατάρτιση πινάκων διορισμών, αναπληρωτών και τα ρέστα.» Πόσο δίκαιο ακούγεται αυτό;  ;)

Παράθεση
Αphrodite,δεν θα ήταν πιο απλό να μην υποσκάπτουμε με τα παράθυρα το ΑΣΕΠ, που είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένο, έτσι ώστε να αυξηθούν οι θέσεις;
Μαζί σου και σ' αυτό!! Αν και όταν μας πουν ποιος διορθώνει, βγάλει συγκεκριμένη βιβλιογραφία για όλους τους κλάδους το ίδιο το ΑΣΕΠ, υπάρξει δικαίωμα αναβαθμολόγησης, σταματήσουν να ακυρώνουν ερωτήσεις εκ των υστέρων, ο διαγωνισμός θα αποκτήσει μεγαλύτερο κύρος και όλοι μας θα τον βλέπουμε διαφορετικά!! Αλλά ακόμα και να μείνουν τα πράγματα ως έχουν, συμφωνώ. Αφού επέλεξαν να καταργήσουν την επετηρίδα, ας το κάνουν ολοκληρωτικά!! Τι μισοχ... (γκούχου-γκούχου) μεσοβέζικα πράγματα είναι αυτά; Και λίγο από ΑΣΕΠ και λίγο από πίνακες... μάπα η συνταγή!! Είπαμε, κάθε γλυκό θέλει και λίγο αλάτι αλλά εδώ τα έχουμε βάλει όλα και δεν τρώγεται!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2009, 09:56:06 pm από aphrodite »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #930 στις: Αυγούστου 09, 2009, 01:15:16 am »
........επρεπε να αναγνωρισουν την προυπηρεσια στον ΟΑΕΔ απο εδω και στο εξεις...........σε ποιους αναφερεσε???

....... έπρεπε να αναγνωρίσουν την προϋπηρεσία στον ΟΑΕΔ από εδώ και στο εξής......... σε ποιους αναφέρεσαι;;;
Εκπαιδευτικοί είμαστε, ας γράφουμε τουλάχιστον χωρίς τέτοια ορθογραφικά λάθη.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #931 στις: Αυγούστου 09, 2009, 03:28:00 am »
74 με προϋπηρεσία από ΟΑΕΔ στον πίνακα της Αγγλικης (ΠΕ06)
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #932 στις: Αυγούστου 09, 2009, 05:17:55 am »
Καλησπέρα σας.Μετα από 3 συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ, μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά σε ελληνικό πανεπιστήμιο κατόπιν εξετάσεων θεωρώ ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να με ονομάζει βυσματούχα επειδή δούλεψα στον οαεδ για 11 ώρες γαι ένα διδακτικό έτος.Με το αίμα της καρδιάς μου και με ωρομισθίες σε σχολεία μακριά από το νησί μου μάζεψα 32 σχεδόν μόρια-τα περισσότερα από ασεπ- και περιμένω να δικαιωθώ για τους αγώνες μου μέσω της αναπλήρωσης.Είμαι φιλόλογος να σημειώσω.Νομίζω ότι κάποιοι είανι ακλύτερα να τα βάλουν με το αναξιοκρατικό σύστημα της πδσ καλύτερα....

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #933 στις: Αυγούστου 09, 2009, 05:19:23 am »
Συγγνώμη για τα λάθη αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένη με την όλη κατάσταση...

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: Αυγούστου 09, 2009, 08:10:08 am »
Μα δεν έχεις καταλάβει.
Είσαι η μόνη με την οποία δεν τα έβαλε κανένας.
Πόσοι όμως οαεδίτες ακολούθησαν το παράδειγμά σου?
Πόσοι πήραν με τα προσόντα σου ώρες του οαεδ?
Πόσοι έδωσαν 3 φορές ασεπ?
ΚΑΝΕΝΑΣ

Αποσυνδεδεμένος sartr

• Πλήρες μέλος
  • hesta la vista
    • Προφίλ
« Απάντηση #935 στις: Αυγούστου 09, 2009, 08:23:34 am »
Καλησπέρα σας.Μετα από 3 συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ, μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά σε ελληνικό πανεπιστήμιο κατόπιν εξετάσεων θεωρώ ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να με ονομάζει βυσματούχα επειδή δούλεψα στον οαεδ για 11 ώρες γαι ένα διδακτικό έτος.Με το αίμα της καρδιάς μου και με ωρομισθίες σε σχολεία μακριά από το νησί μου μάζεψα 32 σχεδόν μόρια-τα περισσότερα από ασεπ- και περιμένω να δικαιωθώ για τους αγώνες μου μέσω της αναπλήρωσης.Είμαι φιλόλογος να σημειώσω.Νομίζω ότι κάποιοι είανι ακλύτερα να τα βάλουν με το αναξιοκρατικό σύστημα της πδσ καλύτερα....

1.Το σύστημα προσλήψεων στην Π.Δ.Σ. είναι αδιαφανές και αναξιοκρατικό, όπως λες. Το σύστημα ΟΑΕΔ που διαφέρει στον τρόπο προσλήψεων;
2. Τα μόρια από Π.Δ.Σ. , αν και ευνοιοκρατικώς παρεχόμενα, ήταν γνωστό ότι μετράνε στους πίνακες. Τα μόρια από ΟΑΕΔ έδιναν μόνο προσαύξηση στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ.
3. Αφού έχεις μόρια από ΑΣΕΠ θα πρέπει να γνωρίζεις ότι τα μόρια άνω της βάσης από το διαγωνισμό παραμένουν σε ισχύ στον πίνακα προσλήψεων αναπληρωτών μόνο για 2 χρόνια. Τα επόμενα 2 χρόνια λογίζονται μισά και έπειτα εξαφανίζονται. Γιατί τα μόρια από ΑΣΕΠ έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από ότι τα μόρια από Π.Δ.Σ., ΟΑΕΔ, ;
4. Νομίζω ότι όλοι είναι καλύτερα να τα βάλουν με το ευνοιοκρατικό σύστημα παροχής μορίων .
  Μόρια από ΟΑΕΔ, Π.Δ.Σ., Σιβιτανίδειο, Σ.Δ.Ε., ... να μετράνε μόνο ως προσαύξηση στο διαγωνισμό.

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: Αυγούστου 09, 2009, 10:07:46 am »
Συμφωνώ με sartr.Eίμαι φανατική υποστηρίκτρια του ασεπ και τα 32 μόρια μου τα οφείλω σε μεγάλο βαθμό εκεί.Γιατι δε λέμε ότι πρεπει να γίνει και το άλλο. να αναγνωρίζεται η προυπηρεσία από πδσ,ασεπ και σιβιτανίδειο μόνο αυτών που έχουν μια βαθμολογική βάση στο διαγωνισμό?Εγώ ούτε για προυπηρεσίες ήξερα ούτε τίποτα στην αρχή.Μετά κατάλαβα το σάπιο σύστημα.Όλοι από Ασεπ!!!!!!!!!Εγώ αυτό λέω.

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: Αυγούστου 09, 2009, 10:08:35 am »
οαεδ όχι ασεπ συγγνώμη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873