0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι γνωστοί επισκέπτες δεν μας κάνουν την τιμή πια να επαναλαμβάνουν τις νουθεσίες τους.Αντίθετα βλέπουμε νέους επισκέπτες με καινούρια εγγραφή στο φόρουμ να μας προσφέρουν την αντικειμενική οπτική τους.Εγώ απλά να ενημερώσω ότι μια από τις διδακτικές μεθόδους για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι και η υπόδυση ρόλου.Αρκεί βέβαια να συμμετέχεις στο διαγωνισμό...Γιατί λοιπόν δεν δείχνουν εκεί το ταλέντο τους; Ελάτε,μη φοβάστε!Αλλά ξέχασα:δεν προλαβαίνουν άλλο διαγωνισμό...
Παράθεση από: rublev στις Αυγούστου 08, 2009, 08:53:56 pmΟι γνωστοί επισκέπτες δεν μας κάνουν την τιμή πια να επαναλαμβάνουν τις νουθεσίες τους.Αντίθετα βλέπουμε νέους επισκέπτες με καινούρια εγγραφή στο φόρουμ να μας προσφέρουν την αντικειμενική οπτική τους.Εγώ απλά να ενημερώσω ότι μια από τις διδακτικές μεθόδους για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι και η υπόδυση ρόλου.Αρκεί βέβαια να συμμετέχεις στο διαγωνισμό...Γιατί λοιπόν δεν δείχνουν εκεί το ταλέντο τους; Ελάτε,μη φοβάστε!Αλλά ξέχασα:δεν προλαβαίνουν άλλο διαγωνισμό...για να ακριβολογούμε, δεν πήγαν ποτέ σε διαγωνισμό!!! και κάτι άλλο: δεν ξέρετε να διαβάζετε; το θέμα είναι ένσταση κατά των οαεδιτών! αν έχετε αντίθετη άποψη (απόλυτο δικαίωμά σας...δεν σας απειλούμε ως εσείς κάνετε) ανοίξτε ένα άλλο θέμα....πχ υποστηρικτές των οαεδιτών! και πάψτε...αν και νομίζω είσαι το ίδιο άτομο με πολλούς λογαριασμούς εδώ μέσα....(άλλωστε όλο 2-3 μην έχετε ο καθένας.ο ίδιος δηλαδή)...πάψτε να ενοχλείτε τη ροή της συζήτησης περί ενστάσεως κατά οαεδιτών! ακούσαμε τη γνώμη σας...πράττουμε τα δέοντα ΝΟΜΙΜΑ!
........επρεπε να αναγνωρισουν την προυπηρεσια στον ΟΑΕΔ απο εδω και στο εξης...........σε ποιους αναφερεσαι
Αphrodite,δεν θα ήταν πιο απλό να μην υποσκάπτουμε με τα παράθυρα το ΑΣΕΠ, που είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένο, έτσι ώστε να αυξηθούν οι θέσεις;
........επρεπε να αναγνωρισουν την προυπηρεσια στον ΟΑΕΔ απο εδω και στο εξεις...........σε ποιους αναφερεσε???
Καλησπέρα σας.Μετα από 3 συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ, μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά σε ελληνικό πανεπιστήμιο κατόπιν εξετάσεων θεωρώ ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να με ονομάζει βυσματούχα επειδή δούλεψα στον οαεδ για 11 ώρες γαι ένα διδακτικό έτος.Με το αίμα της καρδιάς μου και με ωρομισθίες σε σχολεία μακριά από το νησί μου μάζεψα 32 σχεδόν μόρια-τα περισσότερα από ασεπ- και περιμένω να δικαιωθώ για τους αγώνες μου μέσω της αναπλήρωσης.Είμαι φιλόλογος να σημειώσω.Νομίζω ότι κάποιοι είανι ακλύτερα να τα βάλουν με το αναξιοκρατικό σύστημα της πδσ καλύτερα....