*

Ψηφοφορία

Ποια περιφερεια θα δηλωσετε για ωρομισθια?(ΠE02)

Κρητης
7 (6.5%)
Ανατολικης Μακεδονιας κ Θρακης
12 (11.2%)
Αττικης
28 (26.2%)
5 (4.7%)
Δυτικης Ελλαδας
6 (5.6%)
Δυτικης Μακεδονιας
6 (5.6%)
Ηπειρου
4 (3.7%)
Θεσσαλιας
6 (5.6%)
Ιονιων νησων
5 (4.7%)
Κεντρικης Μακεδονιας
14 (13.1%)
Νοτιου Αιγαιου
6 (5.6%)
Πελοποννησου
3 (2.8%)
Στερεας Ελλαδας
5 (4.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 106

Αποστολέας Θέμα: Ποια περιφερεια θα διαλεξετε να δηλωσετε για ωρομισθια???  (Αναγνώστηκε 27336 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Αυτή η κατάσταση πολύ με τσαντίζει... >:( δηλ αν κάναμε τις αιτήσεις μας μετά τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ σε τι θα τους πείραζε; Αφού έτσι κι αλλιώς πρώτα θα βγουν τα αποτελέσματα και μετά θα μας καλέσουν.
Ίσως φοβούνται ότι θα αργήσουν και μετά θα τους πέσουν όλα μαζί αναπληρωτές, μόνιμοι, τοποθετήσεις;
Η δική μου περιφέρεια είναι οικτρή όσο αφορά στα μόρια... 17,5 ο τελευταίος ωρομίσθιος...
Αλλά μάλλον την ίδια θα δηλώσω πάλι γιατί δεν μπορώ να... μετακομίσω σε άλλη δυστυχώς :-\

Αλήθεια, ξέρεις κανείς πόση ώρα απέχει η Ζάκυνθος από την Πάτρα; Μήπως βάλω Ζάκυνθο, γι'αυτό ρωτάω... Πάντως θα υποβάλλω την αίτηση όσο αργότερα γίνεται μήπως και βγουν εντωμεταξύ τα αποτελέσματα... χλωμό λέτε να γίνει κάτι τέτοιο;;;

Απο τη Πάτρα 80 χμλ. νότια προς Κυλλήνη. Απο Κυλλήνη παίρνετε το πλοίο για Ζάκυνθο. (περίπου 1 ώρα ταξίδι).
Έχει και Κτελ από Αθήνα για Ζάκυνθο.  ;)
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Το ξέρω ότι είναι άλλη περιφέρεια δυστυχώς. Τελικά τη δική μου περιφέρεια μαλλον θα δηλώσω. Από τα Ιόνια νησιά με βολευει μόνο η Ζάκυνθος -τι με βολευει δηλ δυο ώρες δρόμο τουλάχιστον- αλλά δεν μπορώ να διακινδυνεύσω να δηλώσω μόνο ένα νομό. :-\
Αν ήξερα τους βαθμούς μου θα ημουν πιο σίγουρη -όπως όλοι μας φαντάζομαι...
Αυτή η διδακτική με αγχώνει... δεν ξέρω τι να περιμένω... έγραψα πολύ καλά το 1ο ερώτημα, αλλά το 2ο όχι και τόσο γιατί δεν προλάβαινα να το γράψω όπως ήθελα, πολύ τσάτρα πάτρα το απάντησα... τελείωνε ο χρόνος και έγραφα ό,τι μου ερχόταν στο κεφάλι εκείνη την ώρα χωρίς να προλαβω να το οργανώσω ωραία και με τη σειρά...
Αλλά και η βαθμολόγηση στα αρχαία, αν κρίνω από την προηγούμενη φορά, πάντα μας εκπλήσσει δυσάρεστα...

ΥΓ: bikini είμαι στην περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Τις αποστάσεις μπορείς να τις βρείς στο http://maps.google.com/ .Οι χάρτες είναι ευτυχώς ενημερωμένοι και αν πατήσεις λήψη οδηγιών και βάλεις την έδρα σου και τον προορισμό θα σου βγάλει την απόσταση,το δρομολόγιο που πρέπει να ακολουθήσεις και την ώρα που θα κάνεις.

Για περιφέρεια Ιονίων είχα σκεφτεί και εγώ αλλά δε βολεύει να δηλώσεις όλα τα νησιά μόνο και μόνο ως ωρομίσθιος!
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Πόσα είναι τα μόρια στα νησιά του Ιονίου, εννοώ Κεφαλονιά; Ξέρει κανείς ή τουλάχιστον στη Ζάκυνθο που λέτε;

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ζάκυνθο νομίζω γύρω στα 12.
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Ε, κάπου τόσο θα είναι και για Κεφαλονιά, πιστεύω. Έχω εκεί τους γονείς μου και για φέτος δεν το συζητώ, αλλά στο μέλλον δεν το αποκλείω. Δε βγαίνουν και αυτά τ' αποτελέσματα να δούμε πού βρισκόμαστε! Δεν έχω ξαναδώσει ΑΣΕΠ και δεν ξέρω τι να περιμένω. Έγραψα σχετικά καλά στο γνωστικό και γενικά παιδαγωγικά, αλλά ειδική διδακτική; Όπως, είπε μια κοπέλα, δεν προλάβαινα με τίποτα και έγραφα πολύ γρήγορα. Τι να περιμένω δεν ξέρω. Φέτος, θα δηλώσω Αττική για ωρομίσθια και βλέπουμε. Ευχαριστώ, πάντως, Maryk.

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συγνώμη για το θάρρος αλλά θα σε συμβούλευα να μη στηριχθεις τοσο στην Αττική.Τα περρισσότερα μόρια απαιτούνται για Αττική και Δυτική Ελλάδα και είναι ρίσκο να δηλώσεις εκεί.
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Μήπως αν κοιτάξεις εδώ;  ???

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=11647.0  :)
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Συγνώμη για το θάρρος αλλά θα σε συμβούλευα να μη στηριχθεις τοσο στην Αττική.Τα περρισσότερα μόρια απαιτούνται για Αττική και Δυτική Ελλάδα και είναι ρίσκο να δηλώσεις εκεί.

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μήπως αν κοιτάξεις εδώ;  ???

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=11647.0  :)
Έχω κοιτάξει αλλά δεν αναφέρεται τίποτα γι'αυτές τις περιοχές.

LK οι βαθμοί αυτοί είναι ικανοί να σου εξασφαλίσουν και διορισμό.Και μπράβο που τα κατάφερες με οικογένεια παιδί και δεύτερη σχολή.Τα περσινά μόρια για Αττική ήταν γύρω στα 15.Φέτος χρονιά ΑΣΕΠ θα ανεβούν λίγο.Με βάση τα περσινά δεδομένα χρειάζεται να έχεις γράψει μέσο όρο περίπου 70.Επειδή είναι χρονιά ΑΣΕΠ λοιπόν θα σου πώ ότι για Αθήνα χρειάζεσαι λίγο παραπάνω από 70!
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Eυχαριστώ, πολύ, Maryk, και εύχομαι καλά αποτελέσματα και σ' εσένα. Αν περάσω ωρομίσθια θα είναι μια ηθική δικαίωση για μένα. Ελπίζω να πάρω ένα μέτριο βαθμό στην ειδική διδακτική και να το πιάσω το 70. Μάλλον, θα το διακινδυνεύσω για Αττική και του χρόνου βλέπουμε. Απαράδεκτο, χωρίς αποτελέσματα να πρέπει να κάνουμε επιλογές, αλλά.....τελοσπάντων. Εύχομαι τα αποτελέσματα να συμβαδίσουν με τις επιλογές μας.

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
LK με τέτοιους βαθμούς δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι... έχεις ελπίδες για διορισμό, στη χειρότερη είσαι σίγουρα αναπληρώτρια!
Οπότε δε χρειάζεται να σε απασχολεί η ωρομισθία... δήλωσε δαγκωτό περιφέρεια Αττικής... και καλά αποτελέσματα! ;)
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
LK με τέτοιους βαθμούς δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι... έχεις ελπίδες για διορισμό, στη χειρότερη είσαι σίγουρα αναπληρώτρια!
Οπότε δε χρειάζεται να σε απασχολεί η ωρομισθία... δήλωσε δαγκωτό περιφέρεια Αττικής... και καλά αποτελέσματα! ;)
Δυστυχώς η πραγματικότητα δείχνει ότι άτομα μόλις λίγο πριν τη βάση διορισμού δεν πηγαίνουν αναπληρωτές.Οπότε πλέον μιλάμε ή για διορισμό ή για ωρομισθία.
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η τύχη, όπως ξέρετε κορίτσια. Έχουν περάσει με χειρότερους βαθμούς από τους δικούς μου μόνιμοι και με καλύτερους βαθμούς από τους δικούς μου έχουν βρεθεί απέξω, λόγω διδακτικής. Προσπαθώ να μην κάνω εικασίες, γιατί θ' απογοητευτώ μετά τ' αποτελέσματα. Πάντως, θα τολμήσω να δηλώσω Αττική και ό,τι γίνει. Καλή επιτυχία και σ' εσένα, Olgalia.

Μ. Μπρεχτ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662