*

Ψηφοφορία

Ποια περιφερεια θα δηλωσετε για ωρομισθια?(ΠE02)

Κρητης
7 (6.5%)
Ανατολικης Μακεδονιας κ Θρακης
12 (11.2%)
Αττικης
28 (26.2%)
5 (4.7%)
Δυτικης Ελλαδας
6 (5.6%)
Δυτικης Μακεδονιας
6 (5.6%)
Ηπειρου
4 (3.7%)
Θεσσαλιας
6 (5.6%)
Ιονιων νησων
5 (4.7%)
Κεντρικης Μακεδονιας
14 (13.1%)
Νοτιου Αιγαιου
6 (5.6%)
Πελοποννησου
3 (2.8%)
Στερεας Ελλαδας
5 (4.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 106

Αποστολέας Θέμα: Ποια περιφερεια θα διαλεξετε να δηλωσετε για ωρομισθια???  (Αναγνώστηκε 27373 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
L.K. στην χειροτερη περιτπωση θα εισαι αναπληρωτρια. για διορισμο το βλεπω πιο πιθανο. εχεις γραψει τοσο μεγαλους βαθμους. κ επειδη εισαι απο τα ατομα που εχω προσεξει στο φορουμ με τετοιο λογο κ σκεπτικο το θεωρω πολυ δυσκολο να εχεις γραψει κατω απο 80 ειδικη διδακτικη.
σου ευχομαι ειλικρινα να εισαι στους διοριστεους κ να ειναι ο πρωτος κ τελευταιος σου ασεπ γιατι πραγματικα το αξιζεις!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
L.K. στην χειροτερη περιτπωση θα εισαι αναπληρωτρια.
Aν έχει ήδη μόρια ναι αλλά αν στηρίζεται μόνο στα μόρια του ΑΣΕΠ δυστυχώς δεν εχει ελπίδες για αναπλήρωση,μόνο για διορισμό ή ωρομισθία.
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Το ξέρω ότι είναι άλλη περιφέρεια δυστυχώς. Τελικά τη δική μου περιφέρεια μαλλον θα δηλώσω. Από τα Ιόνια νησιά με βολευει μόνο η Ζάκυνθος -τι με βολευει δηλ δυο ώρες δρόμο τουλάχιστον- αλλά δεν μπορώ να διακινδυνεύσω να δηλώσω μόνο ένα νομό. :-\
Αν ήξερα τους βαθμούς μου θα ημουν πιο σίγουρη -όπως όλοι μας φαντάζομαι...
Αυτή η διδακτική με αγχώνει... δεν ξέρω τι να περιμένω... έγραψα πολύ καλά το 1ο ερώτημα, αλλά το 2ο όχι και τόσο γιατί δεν προλάβαινα να το γράψω όπως ήθελα, πολύ τσάτρα πάτρα το απάντησα... τελείωνε ο χρόνος και έγραφα ό,τι μου ερχόταν στο κεφάλι εκείνη την ώρα χωρίς να προλαβω να το οργανώσω ωραία και με τη σειρά...
Αλλά και η βαθμολόγηση στα αρχαία, αν κρίνω από την προηγούμενη φορά, πάντα μας εκπλήσσει δυσάρεστα...

ΥΓ: bikini είμαι στην περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας
χαχα ;D κι εγω μια απο τα ιδια!

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
L.K. στην χειροτερη περιτπωση θα εισαι αναπληρωτρια.
Aν έχει ήδη μόρια ναι αλλά αν στηρίζεται μόνο στα μόρια του ΑΣΕΠ δυστυχώς δεν εχει ελπίδες για αναπλήρωση,μόνο για διορισμό ή ωρομισθία.
Δεν έχω καθόλου μόρια, δυστυχώς. Ήθελα να κάνω φέτος μια καλή αρχή και ό,τι γίνει. Γι αυτό δεν είμαι πολύ αισιόδοξη γι αναπληρώτρια ή διορισμό. Ξέρω ότι, ακόμη και στο θέμα του διορισμού, κάποιοι με προσαυξήσεις μπορεί να βρεθούν πάνω από σένα και εσύ εκτός. Οπότε, έχει πολύ δίκιο η Maryk για την περίπτωση μου. Οι πιθανότητες είναι μόνιμη, ωρομίσθια ή τίποτα από τα παραπάνω. Αυτή την τελευταία επιλογή τη βλέπω πολύ πιθανή.

Λίγο άσχετο με το θέμα, βρε παιδιά, αλλά να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει περίπτωση οι διορθωτές της ειδικής διδακτικής να βλέπουν τους υπόλοιπους βαθμούς μας; Αν παρατηρήσετε τ' αποτελέσματα του προηγούμενου ΑΣΕΠ βαθμοί γνωστικού και ειδικης διδακτικής είναι αντιστρόφως ανάλογοι. Πέστε μου, είναι δυνατόν υποψήφια με 45 στο γνωστικό των αρχαίων και σε όλα τ' άλλα γνωστικά αντικείμενα πολύ παρακάτω να γράφει 82 ειδική διδακτική αρχαίων;  ??? ??? ???. Εσείς τι λέτε;

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος STENNA

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
καλησπερα κι απο μενα δε γραφω συχνα λογω μικρου παιδιου και δουλειας.εγω ειμαι αναμεσα σε περιφερεια ανατ.μακεδονιας και θρακης και περιφ.αττικης.στην πρωτη ειναι οι γονεις μου στη δευτερη μενω με τον αντρα μου.κλεινω προς την πρωτη γιατι υπολογιζω οτι θα εχω γυρω στα 13 μορια.εσεις τι λετε?

Αποσυνδεδεμένος nebula

• Πλήρες μέλος
  • Ουφ...
    • Προφίλ
    • Φωτεινή Παντογνώστρα
Εξαρτάται... Πχ. και γω το 2005 είχα γνωστικό Νέων 35 και ειδική διδακτική νέων 97...

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Εξαρτάται... Πχ. και γω το 2005 είχα γνωστικό Νέων 35 και ειδική διδακτική νέων 97...
97 την ειδική διδακτική; Πώς το έκανες; Ειλικρινα, εντυπωσιάστηκα. Ήξερες τη συγκεκριμένη διδακτική ενότητα ή είσαι του ΦΠΨ και έχεις καλή παιδαγωγική κατάρτιση;

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος nebula

• Πλήρες μέλος
  • Ουφ...
    • Προφίλ
    • Φωτεινή Παντογνώστρα
Διδάσκω έκθεση αρκετά χρόνια και πραγματικά μου φάνηκε πολύ άνετο σα θέμα, το οποίο μάλιστα είχε να κάνει με τις γλώσσες και λόγω ειδίκευσης (γλωσσολόγος) το πήρα πολύ πατριωτικά!  :P

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Το κακό με αυτούς που δίνουν πρώτη φορά είναι ότι ακόμα και μισό μόριο να απέχουν από την βάση διορισμού, η οποία αν υποθέσουμε χωρίς τις προσαυξήσεις ότι θα είναι γύρω στο 75, τότε το ανώτερο που μπορούν να συγκεντρώσουν είναι 19,5 μόρια. Αυτό τους εξασφαλίζει σίγουρα ωρομισθία και αναπλήρωση πιθανόν την επόμενη χρονιά. Αντίθετα άτομα με έναν καλό προηγούμενο ΑΣΕΠ και χωρίς τόσο υψηλή βαθμολογία τώρα μπορούν να χτυπήσουν αναπλήρωση.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Συγνώμη για το θάρρος αλλά θα σε συμβούλευα να μη στηριχθεις τοσο στην Αττική.Τα περρισσότερα μόρια απαιτούνται για Αττική και Δυτική Ελλάδα και είναι ρίσκο να δηλώσεις εκεί.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
.....
 Έχω γράψει τους εξής βαθμούς (18,75 στις επιλογής στ' αρχαία, 71,6 ιστορία, 80 νέα και 90 παιδαγωγικά). Έχω ελπίδες για ωρομίσθια Αττικής, λέτε; Φοβάμαι πολύ την ειδική διδακτική (ιστορία έδωσα), αλλά δεν έχω προηγούμενη εμπειρία. Εσείς τι λέτε;
Κι εγώ συμφωνώ ότι είναι πολύ πιθανό να είσαι στους διοριστέους. Είναι βέβαια λογικό να έχεις αγωνία γιατί κυρίως στη διδακτική αλλά και στα Αρχαία  σε μικρότερο βαθμό υπάρχει το στοιχείο της υποκειμενικότητας στη βαθμολόγηση . Εγώ 2 φορές ήθελα 65-70 στη διδακτική για να είμαι στους διοριστέους, αλλά και τις 2 φορές πήρα 60-63 .Τελικά  την πρώτη χρονιά (αμέσως μετά τον πρώτο ΑΣΕΠ) πήγα ωρομίσθιος και την επόμενη αναπληρωτής.
Χωρίς καθόλου μόρια μέχρι τώρα, για να πας αναπληρώτρια χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα 75-76 γραπτό βαθμό (χωρίς προσαυξήσεις) . Αλλά με ένα τέτοιο βαθμό θα είσαι λογικά στους διοριστέους. Ενώ για ωρομίσθια χρειάζεσαι χοντρικά να βρίσκεσαι κάπου μεταξύ 67-68 έως 73-74 και για Αττική πάνω από το 70. Όλα αυτά βέβαια με βάση τα ως τώρα στοιχεία...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 31, 2009, 06:24:11 pm από syrrahm »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Το κακό με αυτούς που δίνουν πρώτη φορά είναι ότι ακόμα και μισό μόριο να απέχουν από την βάση διορισμού, η οποία αν υποθέσουμε χωρίς τις προσαυξήσεις ότι θα είναι γύρω στο 75, τότε το ανώτερο που μπορούν να συγκεντρώσουν είναι 19,5 μόρια. Αυτό τους εξασφαλίζει σίγουρα ωρομισθία και αναπλήρωση πιθανόν την επόμενη χρονιά. Αντίθετα άτομα με έναν καλό προηγούμενο ΑΣΕΠ και χωρίς τόσο υψηλή βαθμολογία τώρα μπορούν να χτυπήσουν αναπλήρωση.
Έτσι είναι και μπορεί να πάνε και δυο χρόνια ωρομίσθιοι και μετά, μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ, να μην τα έχουν καταφέρει για αναπλήρωση. Κάποια κοπέλα το ανέφερε εδώ στο φόρουμ ότι της είχε συμβεί. Πιστεύω ότι είναι πολύ τραγικό να απέχεις λίγες θέσεις από τους διοριστέους και μετά, από ένα κλικ της τύχης, να χρειάζεται να επαναλάβεις όλη την περιπέτεια του ΑΣΕΠ!

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Εννοειται οτι ολα τα σχεδια που κανετε ισχυουν συμφωνα με τα παλια δεδομενα που δεν ειχαμε τους ΟΑΕΔιτες.Εξαιρουνται αυτοι που θα διοριστουν μονιμοι

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Εννοειται οτι ολα τα σχεδια που κανετε ισχυουν συμφωνα με τα παλια δεδομενα που δεν ειχαμε τους ΟΑΕΔιτες.Εξαιρουνται αυτοι που θα διοριστουν μονιμοι
συνεπώς, η επιλογή είναι μόνιμος ή μη μόνιμος. Η προϋπηρεσία τους αναγνωρίζεται και στους πίνακες των μονίμων ως προσαύξηση ή μόνο στους πίνακες των αναπληρωτών;

Μ. Μπρεχτ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670