0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η άδεια ανατροφής μετράει? Η δική μου λήγει στις 27/09 και στη δευτεροβάθμια που μίλησα μου είπαν ότι πρέπει να παρουσιαστώ. Όχι τίποτα άλλο, είμαι και 500χλμ. μακριά....
Παράθεση από: tsivas στις Ιουνίου 01, 2009, 11:04:37 pmΗ άδεια ανατροφής μετράει? Η δική μου λήγει στις 27/09 και στη δευτεροβάθμια που μίλησα μου είπαν ότι πρέπει να παρουσιαστώ. Όχι τίποτα άλλο, είμαι και 500χλμ. μακριά....Όταν είσαι σε άδεια και όσο είσαι σε άδεια δεν χρειάζεται να κάνεις ανάληψη υπηρεσίας, όποιος σου είπε κάτι άλλο κάνει λάθος. Το Σεπτέμβρη όμως όταν θα τελειώσει η άδεια σου, αν δεν έχεις πάρει απόσπαση, θα πρέπει να αναλάβεις υπηρεσία στο σχολείο της οργανικής σου. Αν θα πάρεις απόσπαση πάντως και μέχρι τις 30 Ιουνίου 2010 δεν θα έχεις την υποχρέωση να εμφανιστείς εκεί.
Στις 30/6 κάνουν ανάληψη στην οργανική τους οι εκπαιδευτικοί της
Προσπαθουσα για μερες να επικοινωνησω με γραφειο Π.Ε. της ανατολικης αττικης να ρωτησω για το ποτε ακριβως παρουσιαζομαστε, αλλα οι γραμμες ηταν κατειλλημενες μοινιμως!Διαβασα σε ανακοινωση οτι παρουσιαζομαστε μετα τις 19/ 06.Σημερα επικοινωνησα τελικα και μου ειπαν πως πρεπει να παρουσιαστω αυριο!!!!!Δεν ρωτησα βεβαια αν πρεπει να παω στο σχολειο η στο γραφειο που ανηκει αυτο? Μηπως ξερει κανεις?