0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα που υπάρχει το πινακάκι με το ποιες περιοχές αήκουν που; Δηλ. Στο Α-
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 08, 2009, 11:41:25 amΜα που υπάρχει το πινακάκι με το ποιες περιοχές αήκουν που; Δηλ. Στο Α-
Παράθεση από: μελιτα στις Ιουνίου 07, 2009, 11:26:36 pmΠαράθεση από: frerar στις Ιουνίου 07, 2009, 08:02:00 pmΜελίτα δεν υπάρχει αυτό το κουτάκι που θες για ωρομίσθια, ναι σε όλα μπορείς να δηλώσεις μόνο για αναπλήρωση. Ωρομίσθια θα δηλώσεις μόνο μια περιφέρεια.οκ ευχαριστω παρα πολυ .και τι θα βαλω τωρα???ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ .ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΤΑΞΙ.Τι είναι αυτά που λές;; Από τώρα τα παρατάς; Φυσικά θα πας και φυσικά θα δηλώσεις για ωρομίσθια την περιφέρεια που θέλεις! Άλλωστε δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ. Δεν ξέρεις καν πόσα μόρια θα πάρεις...Το επάγγελμα που έχουμε διαλέξει θέλει υπομονή και επιμονή. Συγγνώμη για το διδακτικό ύφος μου, αλλά θεωρώ ότι μετά από τόσα χρόνια στα μαθήματα δε μπορώ να ακούω νέα παιδιά να λιποψυχούν. Θα πάς.-
Παράθεση από: frerar στις Ιουνίου 07, 2009, 08:02:00 pmΜελίτα δεν υπάρχει αυτό το κουτάκι που θες για ωρομίσθια, ναι σε όλα μπορείς να δηλώσεις μόνο για αναπλήρωση. Ωρομίσθια θα δηλώσεις μόνο μια περιφέρεια.οκ ευχαριστω παρα πολυ .και τι θα βαλω τωρα???ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ .ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΤΑΞΙ.
Μελίτα δεν υπάρχει αυτό το κουτάκι που θες για ωρομίσθια, ναι σε όλα μπορείς να δηλώσεις μόνο για αναπλήρωση. Ωρομίσθια θα δηλώσεις μόνο μια περιφέρεια.