0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να πω οτι ειχα επισκεφτει την προηγουμενη διευθυντρια πολυ απλα γιατι ηταν η μονη που δν ειχε βγαλει προκηρυξη σε ολη την ελλαδα για τα αγγλικα κ μου ειπε "Α κοριτσι μου, εμας φετος μας εστειλαν καθηγητη απο τη δευτεροβαθμια οποτε δε θα χρειαστουμε καθηγητες αγγλικων κ δε θα βγαλουμε προκηρυξη"....κ μαθαινω τωρα οτι παραλληλα με τη διορισμενη απο το κρατος προσελαβε κ αυτους τους 2 οι οποιοι τωρα βγαινουν κ μαγκες απο την πισω πορτα!!!!
Παράθεση από: IFIGENEIA_THESS στις Νοεμβρίου 27, 2012, 11:47:01 pmνα πω οτι ειχα επισκεφτει την προηγουμενη διευθυντρια πολυ απλα γιατι ηταν η μονη που δν ειχε βγαλει προκηρυξη σε ολη την ελλαδα για τα αγγλικα κ μου ειπε "Α κοριτσι μου, εμας φετος μας εστειλαν καθηγητη απο τη δευτεροβαθμια οποτε δε θα χρειαστουμε καθηγητες αγγλικων κ δε θα βγαλουμε προκηρυξη"....κ μαθαινω τωρα οτι παραλληλα με τη διορισμενη απο το κρατος προσελαβε κ αυτους τους 2 οι οποιοι τωρα βγαινουν κ μαγκες απο την πισω πορτα!!!!η χώρα της αναξιοκρατίας και της λαμογιάς..από τον τοπικό διευθυντή μέχρι τον προϊστάμενο και πιο πέρα μέχρι το κάθε κομματόσκυλο που κόβει και ράβει μέσα στο υπουργείο
οι 2 προηγουμενοι καθηγητες οι οποιοι εχουν την εγκριση προσληψης τους ειχαν προσληφθει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ απο την προηγουμενη διευθυντρια η οποια δεν ειχε βγαλει προκηρυξη για τα ξενογλωσσα μαθηματα κ δεν τα περιειχε καν στο προγραμμα σπουδων...Πιο απλα , ειχε παρει καθηγητες αγγλικων κ γερμανικων γνωστους της χωρις να εμφανιζει στο εβδομαδιαιο προγραμμα τα αγγλικα κ τα γερμανικα!!!!!Και η απορια μου ειναι....Πως ειναι δυνατον να εχουν εγκριση προσληψης αυτα τα ατομα απο τη στιγμη που μπλεχτηκαν κ διδασκαν παρανομα εν γνωση τους ;;επισης, να αναφερω οτι το βιβλιο υλης που παρελαβα πριν απο 3 μερες ηταν κενο...για ποιο λογο ολα τα βιβλια υλης κ των 3 ειδικοτητων του ιεκ να μην εχουν συμπληρωθει 1.5 μηνα τωρα?η προσληψη τους εχει υπογραφει απο τον προεδρο.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ;οπως κ να χει νομιζω οτι καλο ειναι να γινουν οι απαραιτητες αγωγες ετσι ωστε να μην ξαναντιμετωπισει κανενας εκπαιδευτικος παρομοιες καταστασεις, καλο ειναι να καταγγελουμε ολοι οσα βλεπουμε..ανεργη ειμαι αλλα πολυ πιο τιμια απο αυτους.