0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω συνηθως κανω 3 μαθηματα για την παιδεια1)προσφορα προβληματα τροποι αντιμετωπισης(σχολειο-εκπαιδευτικοι-μαθητες-γονεις)2)δια βιου μαθηση-μαθησιακες ιδιαιτεροτητες-διαπολιτισμικη εκπαιδευση3)εκπαιδευση κ τεχνολογια διαδικτυοαν μου ξεφευγει κατι συγγνωμη!!
polu kales vriskw tis simeiwseis tou alexandridi oxi mono stin ekthesi alla kai se ola ta mathimata tis thewritikis episis ta ekpaideytiria kaisari dinoun sto diadiktio xrisimo yliko...o alexandridis prosferei ena paketo ekthesewn arketa xrisimo gia to mathiti tis tritis lykeioy,mporei na to xrisimopoiisei san epanalipsi twn thematwn pou didaxtike.http://www.philology-online
mia mikri voitheia zitaw...pistevw oti se kathe thematiki enotita prepei na dinoume ena lexiko sxetiko me to thema p.x. tis paideias pera apo ta synwnuma kai ta antwnyma exete kata nou kati pou na kykloforei sto diadiktio i kanena kalo vivlio?
Σας παρακαλώ πολύ, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει στο παρακάτω επιχείρημα τι συλλογιστή πορεία έχουμε;Το σημερινό σχολείο απέτυχε στο σύνολο των συνθηκών που διαμορφώνουν το κλίμα του, προπαντός όμως απέτυχε στον κεντρικό στόχο του και στις παιδαγωγικές μεθόδους. Οι δραματικότεροι λόγοι της αποτυχίας του είναι παιδαγωγικοδιδακτικοί και ηθικοί. Το σημερινό σχολείο με τις δομές που έχει τη και τη φιλοσοφία του δεν μπορεί να δώσει την παιδεία που χρειάζεται σήμερα και θα χρειαστεί περισσότερο στο μέλλον. Πάντως, η αναγνώριση του επιχειρήματος είναι αυτή:α΄ προκείμενη: Οι δραματικότεροι … ηθικοί. β΄ προκείμενη: Το σημερινό σχολείο … στο μέλλον. Συμπέρασμα: Το σημερινό σχολείο … μεθόδους. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων