0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα eep4ever,είμαι απόφοιτη του 2000. Πράγματι, όπως σου είπαν στο Λύκειο, το 2000 δε μας είχαν δώσει βεβαίωση πρόσβασης.Στο Λύκειο που αποφοίτησες πρέπει να ζητήσεις τη βεβαίωση πρόσβασης.(Είχα ζήτησει κι εγώ για μηχανογραφικό με το 10% και μου έδωσαν στο Λύκειο μου. )
Αν σου είπε ο λυκειάρχης ότι δεν τη χρειάζεσαι τότε πιθανόν να μην τη χρειάζεσαι! Αν όντως δεν υπήρχε τέτοιο έγγραφο τη χρονιά που έδωσες τότε δεν θα σου το ζητήσουν. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να απευθυνθείς στη δευτεροβάθμια (εκεί που κατατίθενται τα μηχανογραφικά) για να σου πουν σίγουρα αυτοί...
Όταν έκανα τα χαρτιά μου με το 10% εμάς στους αποφοίτους του 2000 -με 30 πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, δεν μας χορηγούσαν βεβαίωση πρόσβασης, δεν χρειαζόταν αφού είχαμε το απολυτήριο, αντί αυτού-μου το συμπλήρωσαν ξεχωριστά και σε χρονιά πολύ πιο μετά αφού τελείωσα
Παράθεση από: Tryphon Odin στις Ιουνίου 04, 2009, 10:03:42 pmΌταν έκανα τα χαρτιά μου με το 10% εμάς στους αποφοίτους του 2000 -με 30 πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, δεν μας χορηγούσαν βεβαίωση πρόσβασης, δεν χρειαζόταν αφού είχαμε το απολυτήριο, αντί αυτού-μου το συμπλήρωσαν ξεχωριστά και σε χρονιά πολύ πιο μετά αφού τελείωσα άρα τελικά μου χρειάζεται αυτή η βεβαίωση και πρέπει το λύκειο να μου την φτιάξει... αύριο θα ξανά πάρω τηλ και στο λύκειο και στο υπουργείο και στη δευτεροβάθμια να δω τι θα μου πουν...