0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, ξέρουμε καθόλου αν και μετά την είσοδο των ΟΑΕΔΙΤΩΝ στον Ενιαίο πίνκα θα επηρεαστεί -με αποτέλεσμα να ανέβει - η βάση διορισμού με το 40% για τους φιλολόγους ή θα κυμανθεί όπως προβλέπουν κοντά στα 23,700 μόρια; Ή μήπως για φέτος δεν επηρεάζεται ο πίνακας διορισμού με το 40% αφού θα πάνε μόνο ως αναπληρωτές;
Οπότε, σύμφωνα με τις προβλέψες της ΠΕΑ να περιμένουμε βάση μόνιμου διορισμού κοντά στο 23,700; Έχεις ακούσει κάτι άλλο ;
Δεν θυμάμαι πόσοι είναι, τόσοι νομίζω.Να διορθώσω κάτι: εικάζεται ότι η βάση του 40% θα είναι γαι την ακρίβεια 23,770.
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 04, 2009, 08:53:37 pmΔεν θυμάμαι πόσοι είναι, τόσοι νομίζω.Να διορθώσω κάτι: εικάζεται ότι η βάση του 40% θα είναι γαι την ακρίβεια 23,770.Και για το 24μηνο;
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 04, 2009, 08:53:37 pmΔεν θυμάμαι πόσοι είναι, τόσοι νομίζω.Να διορθώσω κάτι: εικάζεται ότι η βάση του 40% θα είναι γαι την ακρίβεια 23,770.Γενικότερα, οι προβλέψεις ης ΠΕΑ βγαίνουν πέφτουν μέσα ή μπορεί το 23,770 να ανέβει πάρα πολύ; Γιατί είμαι οριακά και μ΄ έχει φάει το άγχος
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, παρ' όλο που είμαι μαθηματικός.Πως ξέρετε ότι η βάση διορισμού με το 40% ειναι περίπου 23,7 μόρια;Μήπως γνωρίζετε και ποιά θα είναι η βάση για τους ΠΕ03; εάν όχι που μπορώ να το βρώ;Αν και οι ερώτήσεις μου ήταν περισσότερες από μία ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση σας!!