0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: babis67 στις Ιουνίου 05, 2009, 02:31:03 pmΝα κάνω κι εγώ μια ερώτηση, παρ' όλο που είμαι μαθηματικός.Πως ξέρετε ότι η βάση διορισμού με το 40% ειναι περίπου 23,7 μόρια;Μήπως γνωρίζετε και ποιά θα είναι η βάση για τους ΠΕ03; εάν όχι που μπορώ να το βρώ;Αν και οι ερώτήσεις μου ήταν περισσότερες από μία ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση σας!!Αριστερά στα Νέα Αρχεία υπάρχουν κάτι πίνακες με προβλέψεις για τους μαθηματικούς.
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, παρ' όλο που είμαι μαθηματικός.Πως ξέρετε ότι η βάση διορισμού με το 40% ειναι περίπου 23,7 μόρια;Μήπως γνωρίζετε και ποιά θα είναι η βάση για τους ΠΕ03; εάν όχι που μπορώ να το βρώ;Αν και οι ερώτήσεις μου ήταν περισσότερες από μία ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση σας!!
Παράθεση από: babis67 στις Ιουνίου 05, 2009, 02:31:03 pmΝα κάνω κι εγώ μια ερώτηση, παρ' όλο που είμαι μαθηματικός.Πως ξέρετε ότι η βάση διορισμού με το 40% ειναι περίπου 23,7 μόρια;Μήπως γνωρίζετε και ποιά θα είναι η βάση για τους ΠΕ03; εάν όχι που μπορώ να το βρώ;Αν και οι ερώτήσεις μου ήταν περισσότερες από μία ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση σας!!Είχε βγει πίνακας πρόβλεψης για τους ΠΕ02.Για άλλες ειδικότητες δεν ξέρω να υπήρχε κάτι ανάλογο...
!Σου λέω με σιγουριά πως θα διοριστού όλοι από το 24μηνο!
Την ίδια απορία είχα και εγώ πέρσι. Να δηλώσεις το 24 μηνο γιατί θα προηγηθείς στις επιλογές σου! Πρώτα διαλέγει το 30μηνο που είναι μόνο 5 φιλόλογοι,μετά το 24μηνο και μετά το 40 τοις εκατό! Αν δεν απορροφήσει όλο το 24μηνο τότε αυτοδικαίως διορίζεσαι με το 40%!Σου λέω με σιγουριά πως θα διοριστού όλοι από το 24μηνο!Καλό διορισμό σου εύχομαι λοιπόν!
Παράθεση από: lasard στις Ιουνίου 12, 2009, 11:04:06 amΤην ίδια απορία είχα και εγώ πέρσι. Να δηλώσεις το 24 μηνο γιατί θα προηγηθείς στις επιλογές σου! Πρώτα διαλέγει το 30μηνο που είναι μόνο 5 φιλόλογοι,μετά το 24μηνο και μετά το 40 τοις εκατό! Αν δεν απορροφήσει όλο το 24μηνο τότε αυτοδικαίως διορίζεσαι με το 40%!Σου λέω με σιγουριά πως θα διοριστού όλοι από το 24μηνο!Καλό διορισμό σου εύχομαι λοιπόν!τι εννοείς όταν λες το 30μηνο είναι μόνο 5 φιλόλογοι?? ότι 5 διορίζονται?? νομίζω ότι οι 30μηνίτες είναι συνολικά 76 άτομα .. τόσοι υπάρχουν στο σχετικό πίνακα
Το κουτάκι 24μηνο το δηλώνουν όσοι έχουν τουλάχιστον 1 επιτυχία στον ασεπΓια διορισμό με το 40% θα βγει άλλη εγκύκλιος