0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, περνάει από το μυαλό μου κάτι για τους μόνιμους διορισμούς κι ήθελα τη γνώμη σας κατά πόσο είναι άτοπο σαν σκεπτικό...Πρώτα-πρώτα, νομίζω πως ένας από τους λόγους που μείωσαν τον αριθμό διοριστέων από Ασέπ (και κατά συνέπεια κι από το 40%) ήταν για να ελεγχθεί το 24μηνο.. Δεν ήξεραν δλδ πόσοι τελικά θα βρεθούν στον πίνακα των 24μηνιτών. Τώρα που είναι φανερό ότι ο αριθμός αυτών που θα διοριστούν από 24μηνο δεν είναι μεγάλος (οι 24μηνιτες είναι όσοι υπολόγιζαν πριν το φετινό ασέπ) υπάρχει άραγε καμμιά πιθανότητα να κάνουν συμπληρωματικούς διορισμούς από ασέπ και 40% ??Μου φαίνεται τραγικά μικρός ο αριθμός 600 για διορισμούς φιλολόγων...600 φιλόλογοι δε φτάνουν ούτε για μεζέ... Τιhea, θα πάρουν αναπληρωτές περισσότερους
Πέρσι τα ονόματα είχαν ανακοινωθεί 1η Αυγούστου, ενώ sms στέλνονταν από την προηγούμενη. Φέτος , μάλλον πιο αργά, το βλέπω για δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου.Πρέπει πρώτα να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ και σημ. δεν έχουν βγει ακόμα τα οριστικά όσων είδαν τα προσωρινά τους στις 19 Ιουνίου.
Πέρσι έτσι έγινε, για πρώτη φορά.
Παράθεση από: tihea στις Ιουλίου 13, 2009, 10:39:14 amΣυνάδελφοι, περνάει από το μυαλό μου κάτι για τους μόνιμους διορισμούς κι ήθελα τη γνώμη σας κατά πόσο είναι άτοπο σαν σκεπτικό...Πρώτα-πρώτα, νομίζω πως ένας από τους λόγους που μείωσαν τον αριθμό διοριστέων από Ασέπ (και κατά συνέπεια κι από το 40%) ήταν για να ελεγχθεί το 24μηνο.. Δεν ήξεραν δλδ πόσοι τελικά θα βρεθούν στον πίνακα των 24μηνιτών. Τώρα που είναι φανερό ότι ο αριθμός αυτών που θα διοριστούν από 24μηνο δεν είναι μεγάλος (οι 24μηνιτες είναι όσοι υπολόγιζαν πριν το φετινό ασέπ) υπάρχει άραγε καμμιά πιθανότητα να κάνουν συμπληρωματικούς διορισμούς από ασέπ και 40% ??Μου φαίνεται τραγικά μικρός ο αριθμός 600 για διορισμούς φιλολόγων...600 φιλόλογοι δε φτάνουν ούτε για μεζέ... Τιhea, θα πάρουν αναπληρωτές περισσότερους
Συνάδελφοι, περνάει από το μυαλό μου κάτι για τους μόνιμους διορισμούς κι ήθελα τη γνώμη σας κατά πόσο είναι άτοπο σαν σκεπτικό...Πρώτα-πρώτα, νομίζω πως ένας από τους λόγους που μείωσαν τον αριθμό διοριστέων από Ασέπ (και κατά συνέπεια κι από το 40%) ήταν για να ελεγχθεί το 24μηνο.. Δεν ήξεραν δλδ πόσοι τελικά θα βρεθούν στον πίνακα των 24μηνιτών. Τώρα που είναι φανερό ότι ο αριθμός αυτών που θα διοριστούν από 24μηνο δεν είναι μεγάλος (οι 24μηνιτες είναι όσοι υπολόγιζαν πριν το φετινό ασέπ) υπάρχει άραγε καμμιά πιθανότητα να κάνουν συμπληρωματικούς διορισμούς από ασέπ και 40% ??Μου φαίνεται τραγικά μικρός ο αριθμός 600 για διορισμούς φιλολόγων...600 φιλόλογοι δε φτάνουν ούτε για μεζέ...
Εγώ που είμαι στους διοριστέους της β'φουρνιάς και δε με ενδιαφέρει να διοριστώ από φέτος είμαι υποχρεωμένη να κάνω και ΄φετος τα χαρτιά μου για μόνιμο διοριμό; Γιατί σαν κάτι τέτοιο να πήρε το μάτι μου. Εγώ ξέρω ότι θα πρέπει να τα κάνω μια και καλή τον Αύγουστο του 2010. Ας με διαφωτίσει κάποιος!
Παράθεση από: despoina25 στις Ιουλίου 13, 2009, 08:45:57 pmΕγώ που είμαι στους διοριστέους της β'φουρνιάς και δε με ενδιαφέρει να διοριστώ από φέτος είμαι υποχρεωμένη να κάνω και ΄φετος τα χαρτιά μου για μόνιμο διοριμό; Γιατί σαν κάτι τέτοιο να πήρε το μάτι μου. Εγώ ξέρω ότι θα πρέπει να τα κάνω μια και καλή τον Αύγουστο του 2010. Ας με διαφωτίσει κάποιος!Επειδή κι εγώ είμαι σστη
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 13, 2009, 08:56:24 pmΠαράθεση από: despoina25 στις Ιουλίου 13, 2009, 08:45:57 pmΕγώ που είμαι στους διοριστέους της β'φουρνιάς και δε με ενδιαφέρει να διοριστώ από φέτος είμαι υποχρεωμένη να κάνω και ΄φετος τα χαρτιά μου για μόνιμο διοριμό; Γιατί σαν κάτι τέτοιο να πήρε το μάτι μου. Εγώ ξέρω ότι θα πρέπει να τα κάνω μια και καλή τον Αύγουστο του 2010. Ας με διαφωτίσει κάποιος!Επειδή κι εγώ είμαι σστη