0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζω.Εγώ, παρόλ' αυτά, στον πίνακα έχω την ημερομηνία ορκομωσίας μου.
Hμερομηνία κτήσης πτυχίου δεν είναι η ημέρα της ορκομωσίας, αλλά η μέρα που βγήκε και ο τελευταίος βαθμός. Τότε θεωρείται κάποιος πτυχιούχος και όχι όταν ορκίζεται. Άρα, είναι η πρώτη ημερομηνία.
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 05, 2009, 12:57:45 amΓνωρίζω.Εγώ, παρόλ' αυτά, στον πίνακα έχω την ημερομηνία ορκωμοσίας μου.Μήπως κάναν λάθος στη δευτεροβάθμια που σου ετοίμασαν τα χαρτιά; Εμένα και στην αίτηση του ΑΣΕΠ και τώρα με τους αναπληρωτές βάλαν την ημερομηνία λήψης πτυχίου και όχι της ορκομωσίας.
Γνωρίζω.Εγώ, παρόλ' αυτά, στον πίνακα έχω την ημερομηνία ορκωμοσίας μου.
Παράθεση από: LK στις Ιουνίου 05, 2009, 12:59:54 amΠαράθεση από: bikini στις Ιουνίου 05, 2009, 12:57:45 amΓνωρίζω.Εγώ, παρόλ' αυτά, στον πίνακα έχω την ημερομηνία ορκωμοσίας μου.Μήπως κάναν λάθος στη δευτεροβάθμια που σου ετοίμασαν τα χαρτιά; Εμένα και στην αίτηση του ΑΣΕΠ και τώρα με τους αναπληρωτές βάλαν την ημερομηνία λήψης πτυχίου και όχι της ορκομωσίας.Ελάχιστη σημασία έχει πια...
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 05, 2009, 01:08:06 amΠαράθεση από: LK στις Ιουνίου 05, 2009, 12:59:54 amΠαράθεση από: bikini στις Ιουνίου 05, 2009, 12:57:45 amΓνωρίζω.Εγώ, παρόλ' αυτά, στον πίνακα έχω την ημερομηνία ορκωμοσίας μου.Μήπως κάναν λάθος στη δευτεροβάθμια που σου ετοίμασαν τα χαρτιά; Εμένα και στην αίτηση του ΑΣΕΠ και τώρα με τους αναπληρωτές βάλαν την ημερομηνία λήψης πτυχίου και όχι της ορκομωσίας.Ελάχιστη σημασία έχει πια... Ε, ναι, αφού εσύ απ' όσο θυμάμαι μονιμοποιείσαι με το καλό