0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για ποιο λόγο απαγορεύεται να αγαπώ 2 πράγματα ταυτόχρονα;
Το ότι δεν πήγα στη γαλλική φιλολογία δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να διδάξω τα γαλλικά εφόσον έχω τα πτυχία που το γαλλικό κράτος σου δίνει για να μπορέσεις να πάρεις την επάρκεια διδασκαλίας (κάτι παραπάνω θα ξέρουν).
αν έχεις το sorbonne είναι αντίστοιχο με την γαλλική φιλολογία. Δεν το έχω το sorbonne [αλλά] έκανα τα μαθήματα (άρα και έχω όλες τις γαλλικές φιλολογικές γνώσεις)
Το ότι κάποιος βγαίνει από γαλλική φιλολογία δεν σημαίνει ότι ξέρει και να διδάξει αγαπητή
εγώ όμως είμαι [ικανή να διδάξω] και η πιο ζωντανή απόδειξη αυτού είναι οι μαθητές μου ... και ναι θεωρώ πως από την κοπέλα που τώρα ξεκινάει να κάνει ιδιαίτερα είμαι σε καλύτερο επίπεδο και πιο δοκιμασμένη!
Είσαι διορισμένη ως νηπιαγωγός;
τα τραγουδακια και τις χειροτεχνιες κτλ δεν τα ανεφερα για να υποβαθμησω τη δουλεια σου σαν νηπιαγωγο.ξερω ποσο δυσκολο ειναι.
Από το μήνυμά σας πάντως δε συνάγεται αβίαστα κάτι τέτοιο.
Η συνάδελφος όμως επισήμανε πως ίσως να μην έχετε τα ουσιαστικά προσόντα
Δεν ξέρω όμως αν αυτό σας νομιμοποιεί ηθικά να επικαλείσθε τίτλους και πιστοποιητικά που δεν έχετε
Γεια σας! Ποια πτυχία επιβάλλεται να έχω για να διδάξω γαλλικά? Με το delf C2 μπορώ να κάνω ιδιαίτερα σε παιδιά?