0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή διδάσκω το ίδιο μάθημα σε δύο διαφορετικά τμήματα μαγείρων, εντάξει, μην αγχώνεσαι. Περισσότερο η έννοια της σύνδεσης είναι τα παραδείγματα που θα αναφέρεις. Ευτυχώς επειδή είναι μάγειρες μπορείς εύκολα να μιλήσεις με παράδειγμα για θέματα προσφοράς/ζήτησης, πληθωρισμού κλπ μιλώντας για μεταβολή στις τιμές των τροφίμων/πρώτων υλών, για ζήτηση για συγκεκριμένα πιάτα κλπ..
Καλησπέρα σας, μόλις με κάλεσαν απο Διεκ για να μου αναθέσουν ωρες στο μαθημα : OIKONOMIKA ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ για την ειδικότητα : Γραμματέας ανώτερων και ανωτατων στελεχών. Μπορείτε να μου υποδείξετε, σας παρακαλω, πού μπορώ να βρω σημειώσεις ; Υπάρχει μεγάλη απόκλιση από το επίπεδο ΕΠΑΛ εως τις σημειώσεις των ΤΕΙ. Το αναλαμβάνω πρώτη φορά και δε γνωρίζω πού πρεπει να κινηθω. Σας ευχαριστώ
Αυτό που θα σε καθοδηγήσει βέβαια είναι η διδακτέα ύλη. Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει το βιβλίο των ΕΠΑΛ διότι είναι πιο κοντά σε αυτό το επίπεδο.
Καλησπέρα!Εχω ένα αρχείο με όλες τις ερώτησεις της πιστοποίησης για την ειδικότητα με απαντήσεις. Στείλε μου αν θες το μαιλ σου σε πμ να σου τις στείλω!
Καλησπέρα σε όλους,με κάλεσαν σήμερα από ΙΕΚ για να διδάξω 3 ώρες την εβδομάδα (1Θ & 2 Ερ) το μάθημα "φαρμακευτική φυσική" της ειδικότητας "βοηθός φαρμακείου".Μήπως γνωρίζει κάποιος σχετική βιβλιογραφία;
Δείτε εδώ, ίσως σας βοηθήσει.http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1427-odigoi-spoudon-eidikotiton-iek-tou-n-4186-2013