0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι. Ξεκινάω μαθήματα σε ΙΕΚ μαγειρικής. Γνωρίζει κανείς κάποιες σχετικές σελίδες για υλικό!!Σας ευχαριστώ!!
Αγγλικά!!
βρε παιδια κανω αγγλικα και συνηθως τους βγαζω φωτοτυπιες. χθες μου ανακοινωσε ο διευθυντης οτι εχουν οικονομικο προβλημα και με μετρο οι φωτοτυπιες. Τι να κανω> ? γλωσσικο μαθημα να γραφω σημειωσεις στον πινακα? any ideas?
παιδια ο ειδικος ναυτιλιακης κατευθυνσης ειναι το ιδιο με στελεχος διοικησης και οικονομιας στον τομεα της ναυτιλιας? διοτι το ψαχνω στον οδηγο ειδικοτητων και δεν το βρισκω. αλλα αν ειναι η ιδια ειδικοτητα γιατι ο οδηγος γραφει 3ωρες αγγλικα και εγω τους κανω 2?
να σου πω...σκεφτομουν και το αλλο. Να αγορασω ενα πακετο χαρτια και να τα παω στο ΙΕΚ και να τους πω. "παιδια αυτα ειναι για το εξαμηνο, δεν θελω να μου πει κανεις οτι δεν μπορω να βγαλω φωτοτυπιες εφοσον εφερα το χαρτι που μου αντιστοιχει και παραπανω/....." Ε, μα τους ανεγκεφαλους πια..... βιβλια δεν εχουμε , φωτοτυπιες δεν μπορουμε ν α βγαλουμε οσες θελουμε.....πω ς θα δουλευουμε
Καλησπέρα, μήπως μπορεί κάποιος έμπειρος να με βοηθήσει;Στο μάθημα παιδική λογοτεχνία πού βρίσκουμε την ύλη;