0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aς ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου όσους διδάσκουν Αγγλικά στα ΙΕΚ. Από φίλη που είχε διδάξει παλιότερα ξέρω ότι δεν υπήρχαν βιβλία κι ότι έφτιαχνε αυτή σημειώσεις. Ισχύει ακόμη αυτό; Μπορεί ο καθηγητής να πει στους σπουδαστές να αγοράσουν ένα βιβλίο σχετικό με τον κλάδο τους ή απαγορεύεται και μπορεί μόνο να πηγαίνει δικά του φυλλάδια ο ίδιος;
Καλημέρα συνάδελφοι, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το τρόπο διδασκαλίας στα ΙΕΚ, δυστυχώς η διεύθυνση δε μου λύνει τις απορίες που έχω, ώστε να κάνω σωστά τη δουλειά μου, ελπίζω να με βοηθήστε εσείς. Στα ΙΕΚ μπορούμε να αναθέτουμε δραστηριότητες, δηλαδή να βάζω κάποιες ερωτήσεις για το σπίτι και να μου τις φέρνουν γραπτώς την επόμενη φορα(μιας και το μάθημα μου είναι θεωρητικό) ή είναι λάθος?? Να σας ρωτήσω μπορώ να βάζω τεστ ή και μηνιαία διαγωνίσματα?? Θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο (ίσως να σας φανεί και ανόητο, αλλά δείξτε κατανόηση 1 φορά διδάσκω σε ΙΕΚ) σχετικά με τις φωτοτυπίες ( μου είπαν να είναι λίγες) θα πρέπει να φτιάχνω κάποιο εξώφυλλο, στο οποίο να γραφω το όνομα μου, το μάθημα και το ΙΕΚ και να συρράπτω τις φωτοτυπίες που θα δίνω?? Ή απλώς τις δίνω, χωρίς εξώφυλλο??
Μελέτησε το έγγραφο με ΑΔΑ: 7ΟΕΡ9-ΧΨΟ, το οποίο έχει ως θέμα: Κανονισμός Λειτουργίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Διά
Καλησπέρα σας!Είμαι φυσικός και ψάχνω υλικό για το μάθημα "Φυσικές και χημικές διεργασίες" για το τμήμα Τεχνικών φαρμάκων καλλυντικών.Η ύλη που πρέπει να καλυφθεί δεν βοηθάει γιατί αναφέρεται σε γενικότητες.Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Καλησπέρα!Τυχαίνει να το διδάσκω αυτό το μάθημα κι εγώ και μέχρι στιγμής αυτά που μου έχουν χρησιμεύσει στις 2 διαλέξεις που έχω δώσει είναι:- Το "Χημική Τεχνολογία" του Καγκαράκη- Το "Χημική Τεχνολογία Εισαγωγή στην Περιβαλλοντική Τεχνολογία" του Σαββάκη (έχω βρει μόνο 40 σελίδες από αυτό)- Οι προσωπικές μου γνώσεις σαν Χημικός Μηχανικός Πάντως το μάθημα αυτό αναφέρεται πιο πολύ σε βιομηχανικές μεθόδους και προσπαθω να βρω κάποια σύνδεση όλων αυτών των διεργασιών που αναφέρει ο οδηγός σπουδών σε επίπεδο εργαστηρίου ή φαρμακείου για να κρατήσω λίγο το ενδιαφέρον στα παιδιά.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!Το επίπεδο του τμήματος μου είναι τέτοιο που δεν μου επιτρέπει να διδάξω το συγκεκριμένο μάθημα όπως χρειάζεται. Οπότε προσπαθώ όσο μπορώ να αναφέρομαι σε απλές έννοιες για να διατηρήσω το ενδιαφέρον!
καλησπέρα, με κάλεσαν για το μάθημα στοιχεία ειδικής αγωγής για το τμήμα των βρεφονηπιοκόμων. Δεν μου έδωσαν βιβλία από το ΙΕΚ κάποιος που το έχει διδάξει θα μπορούσε να μου στείλει σχετική βιβλιογραφία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων