0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,με κάλεσαν σε ΙΕΚ να διδάξω μαθήματα Γ εξαμήνου της ειδικότητας
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς υλικό ή αν μπορείτε να μου προτείνετε που μπορώ να βρω σημειώσεις για το μάθημα Γλώσσα Προγραμματισμού ΙΙΙ (Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός C++) της ειδικότητας Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής.Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος και χρειάζομαι τα φώτα σας!!! Με κάλεσαν φέτος πρώτη φορά να διδάξω σε ΙΕΚ... Το μαθημά μου είναι αγγλικα γ΄εξαμήνου στις ειδικότητες Τεχνικός Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής και Τενικός Μαγειρικής Τέχνης. Η απορία μου είναι ΠΟΥ βρίσκω υλικό; πώς ξέρω τι εχουν ηδη διδαχτει για να προσαρμόσω την ύλη μου; Σε τι ποσοστο τους κανω γενικά αγγλικά και ποσο ορολογία; που βρίσκω σχετική ορολογία ανάλογη του εξαμήνου τους;
Για κάθε μάθημα υπάρχει το αναλυτικό πρόγραμμα όπου λέει τι πρέπει να διδάξεις. Το αναλυτικό αυτό πρόγραμμα στο δίνει το ΙΕΚ αλλά ίσως το βρεις και στο Internet.
Είδα το αναλυτικό προγραμμα και για την μια ειδικότητα δεν λεει τιποτα, απλα αναφερει ¨
Διδάσκουμε μονο ορολογία.Δεν εχουν ξαναδιδαχτει αγγλικα επειδή μονο στα δυο τελευταία εξάμηνα πλέον έχουν αγγλικά.Για ζαχαροπλάστες δεν υπάρχει βιβλίο αλλα για μάγειρες υπάρχουν 2 στο εμπόριο.
Καλη σου μερα.Η αληθεια ειναι και γω που τελειωσα την Τουριστικων Επιχειρησεων , η ορολογια της κουζινας ειναι στα γαλλικά, και στην αγγλικη ορολογια καναμε πιο πολυ ορους ξενοδοχειου. Σου βρηκα ομως αυτο http://www.politeianet.gr/books/9789608692817-molfesis-dimitris-le-monde-les-livres-du-tourisme-the-chefs-way-protos-tomos-84910Ελπιζω συναδελφε να σε βοήθησα. Καλη αρχη
Καλησπέρα! Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος sthn εύρεση υλικού σχετικά με τη διδασκαλία των αγγλικών στην ειδικότητα "Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας'';