0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μήπως γνωρίζει κανείς θέματα εξετάσεων πιστοποίησης προηγούμενων ετών για τους
Καλησπέρα σας!Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει για το μάθημα "
Να φανταστώ ότι τις έχεις τις ερωτήσεις πιστοποίησης ε?
είναι δυνατόν να μην τις έχω;; Ήθελα απλά να δω παλιά θέματα και ήθελα ειδικά, να μάθω για το πρακτικό κομμάτι.
Γιατί νομίζω ότι τελικά η προβληματική κατάσταση στα ΙΕΚ συντηρείται και επιδεινώνεται απο το εκπαιδευτικό προσωπικό... αυτά που ζητάνε δεν θα έπρεπε να τους τα παρείχε το ΙΕΚ, εκτος αμα θεωρείται ουτοπία το αυτονόητο.Εχουμε φθάσει στο αντίθετο σημείο, να μην ζητάνε απο τα ΙΕΚ πληροφορίες του τι να διδάξουν και να θεωρείται ομαλό (και οχι ανωμαλία καθ εξιν) να ζητάνε πληροφορίες στα τσατ του τι να κάνω, να μπώ στην τάξη άραγε, αν μπώ να μιλήσω για τα προσωπικά μου προβληματα, ίσως νιώσω καλύτερα, να πάμε μια εκδρομή αραγε μέρα που είναι και κάτι τετοια, λες και τα ΙΕΚ ειναι δημοτικό προς νηπιαγωγείο.Δεν μιλάω για τους νέους εκπαιδευτές, αυτοι είδαν φώς και μπήκαν, οι δημόσιοι υπαλληλοι που όλη μερα παλέυουν στο τσατ, απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ να διεκδικούν ωρες στα ΙΕΚ, αναρωτιέμαι, τους πληρώνουν, δεν έχουν δουλειά? τους πληρώνω για να βρίζουν στο τσατ?Η διοίκηση δεν ελεγχει το προσωπικό? ευκολο ειναι, ποιοι κανουν αιτησεις για ΙΕΚ και ειναι δημόσιοι υπαλληλοι, απο τις δημοσιευσεις τους με κάποια προσοχή τα λένε όλα, ποιοί ειναι που δουλευουν κτλ.Καταγγελίες για τους λουφαδορους θα κάνουμε κάποτε? εμεις τους πληρώνουμε.Δεν πρέπει να τους διώξουν?Μόνο εγώ που δεν ανήκω στην κλίκα των ανεκπαιδευτων εκπαιδευτων δημοσίων υπαλληλων νιώθω αδικημένος να τους πληρωνω ενφια 700 ευρω τον χρόνο???
Καλησπέρα,Είμαι Εκπαιδευτής στην ειδικότητα ‘
Καλημέρα συνάδελφοι θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοήθεια σας.Πρόκειται να διδαξω το μάθημα της Ιστορίας-Υλικός Πολιτισμός στα Ιεκ.Μήπως κάποιος έχει σημειώσεις η μπορεί να μου πει που θα απευθυνθώ για να βρω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων....Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους.