*

Αποστολέας Θέμα: Τι προτεινετε σαν Τιμή για ιδιαίτερο Αγγλικών σε 2 αδέρφια?  (Αναγνώστηκε 9503 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ράνια1985

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα! Διδάσκω καιρό ιδιαίτερα Αγγλικών αλλα ποτε δεν είχα την περίπτωση να κάνω μάθημα σε 2 αδέρφια.
Λοιπόν ο ένας ειναι Ε' class(upper-intermediate)
και ο δευτερος f.c.e Lower.

H διαρκεια των μαθηματων θα ειναι 20 ιουνη -- αρχές Οκτώμβρη  KAI Δεκέμβρη για το 2ο οπου και θα δώσει εξετάσεις.
 Τι προτέινετε σαν τιμή? Η απόσταση είναι 25 λεπτά και η προυπηρεσια 4 χρόνια.

Πόσες ώρες να τους κάνω? Σκεφτόμουν 2 διωρα Ή 3 X 1,5 ΩΡΑ.

Να κάνω κάποια έκπτωση απο την στιγμή που είναι αδέρφια?

ΑΚουω γνώμες.

thanks in advance

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
εγω παντα κανω εκπτωση στα αδελφια. φετος εχω αδελφακια που κανουν μαζι D class και ενω παιρνω 10 ευρω (2,5h/week) σε αυτους παιρνω 9 ευρω.
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος Elpida82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Δεδομένου οτι ειναι ιδιαίτερα...δεν θα επαιρνα 10 ευρώ, τα βρίσκω πολυ λιγα! Ενας λόγος παραπάνω οτι το ενα παδί θα δώσει το lower!! Εγώ θα επαιρνα γυρω στα 17.

ΠΕ 07

Αποσυνδεδεμένος Ράνια1985

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Η τιμη για τα lower θεωρω λογικο να ειναι γυρω στα 15.
Αλλα απο την στιγμη που θα ειναι και το αδερφακι του (ε' class), ελεγα η τιμη να ειναι:
         Ή

Α) 12 την ωρα για το καθένα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος annie74

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 70
    • Προφίλ
Εγώ θα χρέωνα 12 ευρώ για τον καθένα 2 φορές τη βδομάδα/
Προσοχή στις πισώπλατες  μαχαιριές....

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
Θα έλεγα 12 ευρώ την ώρα το κάθε παιδί, με 3 φορές από 1,5 ώρα το καθένα. Δε θα ήταν άσχημα και τα 15 ευρώ, αλλά με λιγότερες ώρες για να μη βγαίνει μεγάλο ποσό

Αποσυνδεδεμένος tinkerbel!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Μου έχει τύχει αντίστοιχη περίπτωση, σε Γαλλικά, έπαιρνα κι εγώ 12 την ώρα.Είναι άλλωστε στο ίδιο σπίτι, δεν έχεις έξοδα μετακίνησης.
Μυστικά για έναν ονειρεμένο γάμο! http://projectgamos.gr/

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
μια φιλη μου της Γαλλικης παιρνει 12 ευρω την ωρα. τωρα βεβαια εξαρταται τι επιπεδο ειναι, αν εχεις μετακινησεις, ποσες ωρες την εβομαδα θελουν, τι σχεση υπαρχει μεταξυ σας, αν κανουν μαζι το μαθημα κλπ Ολα αυτα λαμβανονται υποψη για να διαμορφωσεις την τιμη.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος gioconda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
παιδια θα αρχισω ιδιαιτερα σε δυο ενηλικες..δουλευουν κανονικα και οι δυο..τι τιμη θα μπορουσα να χρεωσω στον καθενα? δεν εχουμε συναντηθει ακομα..

ο ενας μου ειπε οτι θελει να ξαναθυμηθει τα αγγλικα και να δωσει lower καποια στιγμη κι ο αλλος μου ειπε οτι θελει να εχει μια επαφη με τα αγγλικα για την δουλεια του (πωλησεις).. θα συναντιεμαι στο κεντρο συνταγμα για τα μαθηματα, εγω εχω προσβασει στο μετρο κι υπολογιζω συνολικα για να ειμαι εκει θα θελω κανα 30-40λεπτο..ποσα να τους πω? εχω προυπηρεσια 2 χρονια σε φροντηστηριο..

ακουω γνωμες!

ευχαριστωωωω!!

Αποσυνδεδεμένος vivi06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
παιδια θα αρχισω ιδιαιτερα σε δυο ενηλικες..δουλευουν κανονικα και οι δυο..τι τιμη θα μπορουσα να χρεωσω στον καθενα? δεν εχουμε συναντηθει ακομα..

ο ενας μου ειπε οτι θελει να ξαναθυμηθει τα αγγλικα και να δωσει lower καποια στιγμη κι ο αλλος μου ειπε οτι θελει να εχει μια επαφη με τα αγγλικα για την δουλεια του (πωλησεις).. θα συναντιεμαι στο κεντρο συνταγμα για τα μαθηματα, εγω εχω προσβασει στο μετρο κι υπολογιζω συνολικα για να ειμαι εκει θα θελω κανα 30-40λεπτο..ποσα να τους πω? εχω προυπηρεσια 2 χρονια σε φροντηστηριο..

ακουω γνωμες!

ευχαριστωωωω!!

δεν μας ειπες ομως τι προυπηρεσια εχεις πανω σε ενηλικες κ σε esp - απο αυτο εξαρταται πιο πολυ. κ επισης απο τι θελουν να αποκομισουν απο το μαθημα.
εγω πχ θα εκανα δικο μου υλικο στον δευτερο (internet κ διαφορα βιβλια που εχω στο σπιτι) οποτε θα χρεωνα γυρω στα 15 την ωρα - 2 μιαμισαωρα τη βδομαδα (δηλ 45 τη βδομαδα). στον λοουερ θα επαιρνα 20 την ωρα, παλι για τις ιδιες ωρες. αλλα εχω αρκετα πιο πολλα χρονια εμπειρια κ εχω κανει κ συγγραφη πανω σε ενηλικες κ σε esp

Αποσυνδεδεμένος gioconda

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Τι προτεινετε σαν Τιμή για ιδιαίτερο Αγγλικών σε 2 αδέρφια?
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 08, 2009, 01:40:33 pm »
Σ'ευχαριστω πολυ vivi06 για την γνωμη σου!

βασικα δεν εχω καμια εμπειρια με ενηλικες..πρωτη φορα θα κανω..και ξεχασα να πω οτι με βρηκαν μεσω αγγελιας στην οποια ειχα πει οτι περνω 10ευρω/ωρα..τωρα ομως πιστευω οτι μπορω να το αλλαξω γιατι στην αγγελια αναφερομουν σε μαθητες δημοτικου/γυμνασιου/λυκειου και βεβαια εξαρταται κ απ'το επίπεδο ετσι? τι ειναι το esp?

Αποσυνδεδεμένος vivi06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 08, 2009, 04:32:09 pm »
απο τη στιγμη που το αναφερεις, δεν ειναι δικαιο να το αλλαξεις. εξαλλου η τιμη εξαρταται απο το επιπεδο του μαθητη, οχι απο την ηλικια του! απλα οι ενηλικες εχουν διαφορετικες αναγκες - αλλες προσεγγισεις κ διαφορετικα ενδιαφεροντα.
esp - english for specific purposes - ειναι ενας ολοενα εξελισσομενος κλαδος στο elt - (business english, academic english, γενικες ορολογιες κλπ). η μεθοδολογια σε αρκετες περιπτωσεις ειναι διαφορετικη απο τα κοινα αγγλικα που μαθαινουμε στα παιδακια - αν εχεις υποψη απο αγγλικα στις πανεπιστημιακες σχολες, οι καθηγητες εκει ειναι (συνηθως) ειδικευμενοι στο esp)

Αποσυνδεδεμένος sweet dream

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 24, 2010, 07:27:40 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα, αν και έχει πολύ καιρό να γράψει κάποιος, σκέφτηκα να γράψω εδώ για να σας συμβουλευτώ.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για την τιμή ενός μαθήματος που έχω σε δύο αδερφάκια, το ένα θα πάει έκτη κ το άλλο πέμπτη. Το πρώτο θα μπεί στην
'Education is what survives when what has been learned has been forgotten.'
B. F. Skinner

Αποσυνδεδεμένος Tzortzina

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 24, 2010, 11:38:29 pm »
Καλησπερα!
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν εκενα αυξηση σε κανεναν περυσι.. Σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερα καθε δευτερη χρονια να γιναεται μια αυξηση καθωε αλλαζει και το επιπεδο... Κανε μια κουβεντα κι αν τα δεις σκουρα, δενν ηρθε και η συντελεια.... Σκεψου επισης το ενδεχομενο ενος μηνιαιου πακετου πχ
εστω οτι επαιρνες 14ε χ 8h = 112 και 13 χ 8 = 104 αρα 216ε το μηνα
Ζητα 230ε

Υ.Γ. Φυσικα, μονο αν τους εχεις εμπιστοσυνη οτι θα σε πληρωνουν στο τελος καθε μηνα!!!
What's past is prologue...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182651
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144