Σύνολο ψηφοφόρων: 100
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@elranna να πάνε οι φιλόλογοι στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, δεν συμφωνείς. Με τα Αρχαία στο Γυμνάσιο δεν συμφωνείς. Τι ακριβώς θέλεις να κάνουν οι φιλόλογοι; Έχεις να προτείνεις κάτι, ή σε όποιο θέμα συζητείται κάτι σχετικό, θα εκφράζεις την άρνηση σου.
Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να καταργηθούν τα αρχαία στο σύνολό τους. Απλώς, κάποιοι θεωρούμε ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να εστιάσουμε στο περιεχόμενο των κειμένων στο Γυμνάσιο και στο γλωσσικό κομμάτι στο Λύκειο. Προσωπικά, είμαι υπέρ της αύξησης των ωρών τόσο της γλώσσας όσο και της λογοτεχνίας στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο....
Νομίζω ότι υπήρξα σαφής. Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις ολόκληρο το μήνυμα μου, ίσως και να το πρόσεχες.ΥΓ. Συγγνώμη για το άσχετο, απλώς με το Don Quixote είχαμε μια διαφωνία σε προηγούμενο θέμα, την οποία θεώρησε καλό να μεταφέρει και εδώ για λόγους τους οποίους δεν γνωρίζω.
εγω θα προτεινα να διδασκονται στο γυμνασιο προσθεση,αφαιρεση,αγαγνωση ,γραφη,νοικοκυρικα. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ. .............
ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ..Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟ
ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΩ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΩΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ...