0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ κοριτσάκι πιστεύω ότι οι περισσότερόι συνάδελφοι που συνδιαλλέγονται στο forum είναι από τα διαβαστερά παιδιά του ΑΣΕΠ και προσπάθησαν πολύ. Πάντως με αυτή τη διαδικασία του διαγωνισμού δεν μπορεί να πει κανείς ότι αδικήθηκε. Μου αρέσει δε γιατί πιστεύω ότι τελικά διορίζονται πραγματικά οι καλύτεροι. Οπότε αν εγώ δεν είμαι σε αυτούς θα πει ότι πρέπει να βελτιωθώ εκεί που πρέπει.Πολύ καλή επιτυχία και σε σένα και σε όλους!!!! Μακάρι να γινότανε να περάσουμε όλοι
Πάντως με αυτή τη διαδικασία του διαγωνισμού δεν μπορεί να πει κανείς ότι αδικήθηκε. Μου αρέσει δε γιατί πιστεύω ότι τελικά διορίζονται πραγματικά οι καλύτεροι. Οπότε αν εγώ δεν είμαι σε αυτούς θα πει ότι πρέπει να βελτιωθώ εκεί που πρέπει.
Συναδέλφισσές μου γλυκές είναι ωραίο να συνδιαλλεγόμαστε γιατί αν μη τι άλλο ντομπάρει η μία την άλλη συναισθηματικά. Μπράβο μας αυτή είναι αλληλεγγύη. Άλλωστε το χρειαζόμαστε. Κάνω λάθος;
βλεπω πολυ κινηση αυτεσ τισ μερεσ πριν κανενε μηνα δεν εμπαινε κανεισ και τωρα πηραμε φωτια ολοι εν οψη των αποτελεσματων ασ ελπισουμε οτι δεν θα περιμενουμε πολυ ακομα...εγω τσεκαρα το τελευταιο κατω απο 60!εδωσα πρωτη φορα και ειμαι επιφυλακτικη..την πρωτη μερα εχω γυρω στο 83( λαθη και μια ααναπαντητη)...αλλα για τη δευτερη μερα ειμαι πολυ απαισιοδοξη!στην πρωτη εγραψα 13 χαρακτηριστηκα με σχετικο σχολιασμο στο καθενα και η κριτικη μ νομιζω ειναι λιγο 'φτωχη' μια παραγραφο μονο οσο για τη δραστηριοτητα εκανα απλη προφορικη επικοινωνια.το μειων μου ειναι νομιζω οτι δεν ειναι καθολου προτωτυπη!!αλλα νομιζω η επιστημονικη μ τεκμηριωση και η αξιολογιση ειναι καλη!εσεισ που εχετε εμπειρια και αλλων διαγωνισμων τι λετε?εχω πολυ αγωνια για τα αποτελεσματα