*

Ψηφοφορία

Πόσο πιστεύετε ότι γράψατε την 2η μέρα?

πάνω απο 90
90-85
85-80
80-75
75-70
70-65
65-60
κάτω από 60

Αποστολέας Θέμα: βαθμός 2ης μέρας ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 8697 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: βαθμός 2ης μέρας ΠΕ60
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 10, 2009, 01:20:06 am »
πάντως σε συγχαίρω για το κουράγιο σου και τη θέληση σου!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:20:57 »

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 10, 2009, 01:28:28 am »
Εγώ κοριτσάκι πιστεύω ότι οι περισσότερόι συνάδελφοι που συνδιαλλέγονται στο forum είναι από τα διαβαστερά παιδιά του ΑΣΕΠ και προσπάθησαν πολύ. Πάντως με αυτή τη διαδικασία του διαγωνισμού δεν μπορεί να πει κανείς ότι αδικήθηκε. Μου αρέσει δε γιατί πιστεύω ότι τελικά διορίζονται πραγματικά οι καλύτεροι. Οπότε αν εγώ δεν είμαι σε αυτούς θα πει ότι πρέπει να βελτιωθώ εκεί που πρέπει.
Πολύ καλή επιτυχία και σε σένα και σε όλους!!!!
Μακάρι να γινότανε να περάσουμε όλοι  ;D ;)
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 10, 2009, 12:38:23 pm »
Εγώ κοριτσάκι πιστεύω ότι οι περισσότερόι συνάδελφοι που συνδιαλλέγονται στο forum είναι από τα διαβαστερά παιδιά του ΑΣΕΠ και προσπάθησαν πολύ. Πάντως με αυτή τη διαδικασία του διαγωνισμού δεν μπορεί να πει κανείς ότι αδικήθηκε. Μου αρέσει δε γιατί πιστεύω ότι τελικά διορίζονται πραγματικά οι καλύτεροι. Οπότε αν εγώ δεν είμαι σε αυτούς θα πει ότι πρέπει να βελτιωθώ εκεί που πρέπει.
Πολύ καλή επιτυχία και σε σένα και σε όλους!!!!
Μακάρι να γινότανε να περάσουμε όλοι  ;D ;)
σου εύχομαι να διοριστείς γιατί όταν έχει κάποιος δυο μικρά παιδιά καταβάλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια απο ότι άτομα όπως εγώ που δεν έχουν τέτοιες υποχρεώσεις.. Τι αναπληρώτρια, εγώ για μόνιμη σε κόβω..... και το 89 είναι πολύ καλός βαθμός για την πρώτη μέρα

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 10, 2009, 02:38:43 pm »
Πάντως με αυτή τη διαδικασία του διαγωνισμού δεν μπορεί να πει κανείς ότι αδικήθηκε. Μου αρέσει δε γιατί πιστεύω ότι τελικά διορίζονται πραγματικά οι καλύτεροι. Οπότε αν εγώ δεν είμαι σε αυτούς θα πει ότι πρέπει να βελτιωθώ εκεί που πρέπει.

αυτής της αποψης ήμουν και εγω.....μεχρι που είδα τις ασχετες περι των παιδαγωγικών- νηπιαγωγικών να διοριζονται!!!!!!Παντα υπαρχει και η αλλη πλευρα!!!!

Επισης όλες γραψαμε-γραψατε καταπληκτικα οποτε χαλαρώστε λιγο!!!!
Υπαρχουν γραφεια- ιατρεια που παρεχουν υπηρεσιες διαχειρισης αγχους... 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 10, 2009, 02:51:42 pm από walse »
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:20:57 »

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 10, 2009, 03:15:24 pm »
Συναδέλφισσές μου γλυκές είναι ωραίο να συνδιαλλεγόμαστε γιατί αν μη τι άλλο ντομπάρει η μία την άλλη συναισθηματικά. Μπράβο μας αυτή είναι αλληλεγγύη. Άλλωστε το χρειαζόμαστε. Κάνω λάθος;
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 10, 2009, 04:38:38 pm »
Συναδέλφισσές μου γλυκές είναι ωραίο να συνδιαλλεγόμαστε γιατί αν μη τι άλλο ντομπάρει η μία την άλλη συναισθηματικά. Μπράβο μας αυτή είναι αλληλεγγύη. Άλλωστε το χρειαζόμαστε. Κάνω λάθος;
όχι δεν κάνεις κανένα λάθος. Πιστεύω πως είμαστε όλες ικανότατες και ότι μόνο με αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια θα καταφέρουμε να λύσουμε όσο μπορούμε τα προβλήματα της εκπαίδευσης.. Δυστυχώς, εξαιτίας αυτού του υπέροχου συστήματος που έχουμε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D αναγκαζόμαστε να ανταγωνιζόμαστε και να βγάζουμε η μια τα μάτια της άλλης. Και ειλικρινά λυπάμαι πολύ για όλη αυτή την κατάσταση

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 10, 2009, 06:46:25 pm »
εγω πιστεύω είμαι γύρω στο 75%..την πρώτη μέρα έγραψα 88%. Την δεύτερη έγραψα όλες τις αρχές, στην κριτική μου δεν έκανα αρνητικά σχόλια, βασίστηκα κυρίως σε επιστημονικά δεδομένα και θεωρητικούς. Στη δραστηριότητα έκανα και το πείραμα καθώς προσέγγισα το θέμα διαθεματικά και με άλλα γνωστικά αντικείμενα, έδωσα έμφαση στη διαπολιτισμικότητα απλά δεν έκανα ιδιαίτερα επιστημονική τεκμηρίωση. Είμαι αισιόδιξη καθώς είναι η δεύτερη φορά που δίνω και στον προηγούμενο διαγωνισμό δεν είχα διαβάσει και 'εγραψα γύρω στο 70%. ε τώρα που διάβασα να μην έγραψα κάτι παραπάνω!

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 10, 2009, 07:18:30 pm »
βλεπω πολυ κινηση αυτεσ τισ μερεσ  :) πριν κανενε μηνα δεν εμπαινε κανεισ και τωρα πηραμε φωτια ολοι εν οψη των αποτελεσματων ασ ελπισουμε οτι δεν θα περιμενουμε πολυ ακομα...εγω τσεκαρα το τελευταιο κατω απο 60!εδωσα πρωτη φορα και ειμαι επιφυλακτικη..την πρωτη μερα εχω γυρω στο 83( λαθη και μια ααναπαντητη)...αλλα για τη δευτερη μερα ειμαι πολυ απαισιοδοξη!στην πρωτη εγραψα 13 χαρακτηριστηκα με σχετικο σχολιασμο στο καθενα και η κριτικη μ νομιζω ειναι λιγο 'φτωχη' μια παραγραφο μονο :-\ οσο για τη δραστηριοτητα εκανα απλη προφορικη επικοινωνια.το μειων μου ειναι νομιζω οτι δεν ειναι καθολου προτωτυπη!!αλλα νομιζω η επιστημονικη μ τεκμηριωση και η αξιολογιση ειναι  καλη!εσεισ που εχετε εμπειρια και αλλων διαγωνισμων τι λετε?εχω πολυ αγωνια για τα αποτελεσματα  ??? ???

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 10, 2009, 09:46:19 pm »
βλεπω πολυ κινηση αυτεσ τισ μερεσ  :) πριν κανενε μηνα δεν εμπαινε κανεισ και τωρα πηραμε φωτια ολοι εν οψη των αποτελεσματων ασ ελπισουμε οτι δεν θα περιμενουμε πολυ ακομα...εγω τσεκαρα το τελευταιο κατω απο 60!εδωσα πρωτη φορα και ειμαι επιφυλακτικη..την πρωτη μερα εχω γυρω στο 83( λαθη και μια ααναπαντητη)...αλλα για τη δευτερη μερα ειμαι πολυ απαισιοδοξη!στην πρωτη εγραψα 13 χαρακτηριστηκα με σχετικο σχολιασμο στο καθενα και η κριτικη μ νομιζω ειναι λιγο 'φτωχη' μια παραγραφο μονο :-\ οσο για τη δραστηριοτητα εκανα απλη προφορικη επικοινωνια.το μειων μου ειναι νομιζω οτι δεν ειναι καθολου προτωτυπη!!αλλα νομιζω η επιστημονικη μ τεκμηριωση και η αξιολογιση ειναι  καλη!εσεισ που εχετε εμπειρια και αλλων διαγωνισμων τι λετε?εχω πολυ αγωνια για τα αποτελεσματα  ??? ???
καλή επιτυχία και σε σένα... :D τελικά είμαστε πολλές που δώσαμε πρώτη φορά!!! Το κακό είναι πως δεν έχουμε μόρια από πίσω μας για να μας βοηθήσουν..  :( :( όσο για την αγωνία μου δεν περιγράφεται... σε κατανοώ απόλυτα.. θα ήθελα να ήμουν τώρα σε μια παραλία ξέγνοιαστη αλλά δεν μπορώ να ηρεμήσω καθόλου. Άσε που έχω τρελάνει και τα άτομα στο κοντινό μου περιβάλλον. Τους έρχεται να με κλειδώσουν στην αποθήκη ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 11, 2009, 12:37:54 pm »
τελικά μόνο εγώ είμαι η αναίσθητη :D εδω μέσα?!! .... δε λέω..περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα όπως όλοι μας αλλά οχι οτι τρελαίνομαι κιόλας..ουτε εφιάλτες βλέπω ???  (που εχω ακουσει απο άλλους) ουτε ..τίποτα..
αντίθετα μόλις τελειωσω με τη δουλειά μου και τις υποχρεώσεις μου, παω θάλασσα μέχρι να με πιάσει φαγούρα απο την αλμύρα και να με ζαλίσει ο ήλιος...αυτό είναι.. βρείτε αυτό που σας χαλαρώνει και κάντε το :)
cool  :)
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 13, 2009, 10:48:12 pm »
πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα κορίτσια... Τι έγινε πήγατε όλες στην θάλασσα? Μόνο εγώ είμαι η άτυχη που έπρεπε να μείνω στην πόλη :'( :'(?

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 14, 2009, 01:18:25 pm »
απ την συμμετοχή μου 2η φορα στον ασεπ συμπεραινω οτι θελει κ λιγη τυχη οποτε κοντος ψαλμος αλληλουια , η ωρα της κρισης πλησιαζει κ κανεις δεν μπορει να ειναι σίγουρος για το αποτελεσμα εκτοσ για την 1η ημερα.
την 1η φορα που εδωσα ασεπ αμεσως οταν τελειωσα την σχολη μας ημουν σιγουρη οτι πήγα πολυ καλα (πολυ παπαγαλια , οργανωμενη δραστηριοτητα κ λιγο κριση ) το αποτελεσμα του ασεπ οχι ικανοποιητικο ισα που επιασα την βαση ηταν 60 τοτε , ειχα 63.
την δευτερη φορα λιγοτερο διαβασμενη αλλα μ ενα γραπτο πολυ δικο μου με πολυ κριση  δικη μου  βασιζομενη σε θεωριτικους κ με την αποψη οτι κοπηκα κ με πολυ απογοήτευση , το αποτελεσμα του ασεπ ηταν ικανοποιητικοτατο μπήκα αναπληρώτρια απ την 1η χρονιά οκτώμβριο κ φέτος ειμαι στην δευτερη εδωσα ξανα ασεπ για να σιγουρεψω τον διορισμο μου καθως κ ενα μοριο επιπλειον να παρω εμενα με οφελεί κ περιμενω τα αποτελεσματα . επιπλεον να επισημανω σ αυτα που διαβαζω δεν υπαρχει θέμα ανταγωνισμου  κ οτι η μια θελει να βγάλει τα ματια της αλλης απλα η καθεμι α κανει το καλυτερο για τον εαυτο της .όλες το ιδιο πτυχιο εχουμε κ πορευομαστε αναλογα της συνθήκες γιατι  να νοιωθουμε ασχημα γι αυτο .
καλα αποτελεσματα σε όλες κ να ειστε σιγουρε ς οτι εχουμε το καλυτερο επαγγελμα (θα το διαπιστωσετε στην ταξη )
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 14, 2009, 10:41:03 pm »
Κορίτσια, ψυχραιμία! Λίγες μέρες είναι θα περάσουν.Πολλές είστε πολύ απαισιόδοξες, μην το βλέπετε έτσι....Όλα παίζουν και το πιο σημαντικό είναι ο βαθμολογητής και η διάθεσή του. Εγώ πιστεύω οτι είμαι μαζί με τις περισσότερες στο 75-80 αλλά είναι πιο χρήσιμο να προσεύχομαι για 2 καλούς βαθμολογητές απο το να σκέφτομαι τι έχω γράψει ;). Επίσης μια συμβουλή για όσες σκέφτονται συνέχεια τον ασεπ " γεμίστε τον χρόνο σας τόσο που να μην προλαβαίνεται να σκεφτείτε" με κάτι επικοδομητικο ή κάτι ευχάριστω! σίγουρα όχι διαβασμα! ή κάτι που σας χαλαρώνει π.χ οι καλοκαιρινές διακοπές. Όλα θα γινουν στον χρόνο τους...εξάλλου είμαστε απο τις τυχερές που μπορούμε και διεκδικούμε μια θέση στο επάγγελμα που μας αρέσει. Φαντάζεστε να δίνατε με γυμναστές??

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιουνίου 14, 2009, 11:44:42 pm »
Πραγματικά πάντως οι βαθμολογητές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, όπως και το με τι είδους γραπτά θα εξεταστούν τα δικά μας. Αν για παράδειγμα ένα καλό γραπτό είναι σε μια στίβα με μέτρια γραπτά σίγουρα θα ξεχωρίσει και πιθανό να υπερτιμηθεί. Αν το ίδιο καλό γραπτό βαθμολογηθεί ταυτόχρονα με εξίσου καλά γραπτά μπορεί και να μην έχει την ίδια τύχη. Με καταλάβατε ή το έγραψα πολύ μπερδεμένα; Είναι και η ώρα βλέπετε  ;D ;D ;D
Δια βίου Εκπαίδευση

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144