0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
walse, εγω προσωπικα δεν κανω σε παιδια του δημοτικου γιατι θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο το μαθημα και θελει ιδιαιτερες ικανοτητες και αντοχες. ως εκ τουτου θα πρεπει και η αμοιβη να ειναι πολυ καλη.τωρα, εγω ειπα τι ακουω οχι πως αυτες ειναι οι..."σωστες" τιμες
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 09, 2009, 11:28:51 amwalse, εγω προσωπικα δεν κανω σε παιδια του δημοτικου γιατι θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο το μαθημα και θελει ιδιαιτερες ικανοτητες και αντοχες. ως εκ τουτου θα πρεπει και η αμοιβη να ειναι πολυ καλη.τωρα, εγω ειπα τι ακουω οχι πως αυτες ειναι οι..."σωστες" τιμεςΌταν σου λένε όμως :"Μα κυρία δεν θα κάνουμε αύριο μάθημα γιατί θα ζωγραφίζουμε σημαιούλες για την εικοστή ογδόη!"και εννοούν να ακυρώσετε το μάθημα, ενώ μπορεί να είναι τετάρτη δημοτικού και να μην ξέρουν ούτε πώς γράφεται το "παίζω", δεν είναι τέλεια; Εμένα θα μου άρεσε να είμαι δασκάλα!Είναι τόσο αθώα τα παιδάκια!(...
Όλα καλά είναι μωρέ!Άσε που όταν διοριστώ(μακάρι), θα έχω τόση διαφορά ηλικίας που θα μου φαίνονται μικρούλια και του Λυκείου! (Αχ και θυμήθηκα έναν παππού ο οποίος αναπολούσε τα νιάτα του στα 25 του κι εγώ σκέφτηκα " Έλεος! Νιάτα είναι το 25;"Τώρα τι να πω; Αχχχ!!! Συγγνώμη που ξέφυγα από το θέμα