0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάλι μπαίνεις militsa αλλά το λέει, για σχολεία και περιπτώσεις κωφων χρειάζεται η νοηματική,πράγμα αυτονόητο νομίζω..
καλησπέρα, θα ήθελα τις ερμηνείες σας για δυο σημεία της εγκυκλίου : ι)στο μέρος τρίτο, κεφάλαιο πρώτο που αναφέρεται στην κατάρτιση πινάκων κάπου επισημαίνει πως "Η κατάταξη των υποψηφίων εκπαιδευτικών ανά κατηγορία γίνεται ως εξής: 1. Προτάσσονται στην κατηγορία τους οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί που διαθέτουν και τα προσόντα των επόμενων κατηγοριών, π.χ. μεταξύ των υποψηφίων που διαθέτουν διδακτορικό δίπλωμα θα προταχθούν οι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων κ.ο.κ. Εάν, μετά τα παραπάνω, ταυτίζεται η σειρά κατάταξης των υποψηφίων, θα ληφθούν υπόψη:...... Πώς το εκλαμβάνετε αυτό; και ιι) Οι εκπαιδευτικοί που πάσχουν από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία, δρεπανοκυτταρική αναιμία, μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία ή σκλήρυνση κατά πλάκας και έχουν αναπηρία σε ποσοστό τουλάχιστον 67%, έχουν τη δυνατότητα ένταξης στον Πίνακα Α΄(εκπαιδευτικοί ΑΜΕΑ, με ή χωρίς τυπικά προσόντα) με την παραπάνω σειρά κατάταξης. Εφόσον οι προαναφερόμενοι εκπαιδευτικοί διαθέτουν τα τυπικά προσόντα στην ΕΑΕ του Πίνακα
Απορίες επί της εγκυκλίου από κάποιον που πρώτη φορά θα κάνει αίτηση!!1) Εγώ που έχω μόνο σεμινάριο και μηδενική προυπηρεσία μπορώ να δηλώσω κεδδυ στην αίτηση μου??Ισχύει τίποτα διαφορετικό ως προς μόρια ή συνθήκες εργασίας εκει?2)Τι θα μου προτείνατε να δηλώσω ως προς την ωρομισθία?Είμαι από Αθήνα, αλλά φοβάμαι ότι θα είμαι από τους τελευταίους στον πίνακα και μήπως αν δήλωνα αλού είχα μεγαλύτερες πιθανότητες?3)Πόσο έχει ο μήνας σήμερα???Γιατί στην προθεσμία υποβολής λέει ότι δηλώναμε και χθες!!!