0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μόνο με τους κύκλους της νοηματικής θα καταθέσεις τα χαρτιά σου ή έχεις και κάποιο άλλον προσόν, εννοώ μεταπτυχιακό, διδακτορικό ή σεμινάριο 400 ωρών, γιατί εγώ κατάλαβα ότι πρέπει να έχεις κάποιο από αυτά για να έχεις το δικαίωμα να κάνεις αίτηση για ΣΜΕΑ..
ίσως σε αυτό το τόπικ κάποιος να ξέρει να μου απαντήσει...όσοι είστε μέσα στην κατάσταση της ειδικής αγωγής και δουλεύετε στα σχολεία μήπως γνωρίζει κανείς σας τι γίνεται με τους αγγλικούς? έρχονται σε ειδικά σχολεία ή η ξένη γλώσσα δεν πολυαφορά την ειδική αγωγή και δίνουν βάρος σε άλλες δεξιότητες?
Αν ναι η νέα τροπολογία που κατατέθηκε εχθές ορίζει οτι απο το 2009-2010 θα διορίζονται αν έχουν 12 μήνες πραγματικής προϋπηρεσιας ανεξάρτητα απο συμμετοχή στον ασεπ και πέρα των οριζόμενων απο τις σχετικές διατάξεις ποσοστά
...Και τέλος o χαρακτηρισμός ετήσια, τι σημαίνει στην πράξη?Από Σεπτέμβρη μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβρη?Σεπτέμβρη με Ιούνη ή ακόμη λιγότερο??
παιδια στη δικια μας δευτεροβαθμια(Δραμα) δεχονται αιτησεις απο αυτους που εχουν μονο νοηματικη κ κανενα αλλο προσον,οποτε δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ισχυει!