0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παντως εγω με νοηματικη μονο δεν εκανα τα χαρτια μου...αλλα απ οτι το βλεπω θα την κανω την ενσταση...
κοιτα να δεις... στανταρ παιζει μεσο,ΑΛΛΑ ειναι και θεμα τυχης. δηλαδη: ποια διευθυνση θα ζητησει πρωτη αναπληρωτες. π.χ. ειμαι πρωτος και εχω δηλωσει Α Αθηνας πρωτη επιλογη και εχω βαλει και το κουτακι. για κακη μου τυχη πρωτη ζηταει μαθηματικο η Α Εβρου (χτυπα ξυλο...). οπως αντιλαμβανεσαι, Διδυμοτειχο blues.
Παράθεση από: spapioan στις Αυγούστου 05, 2009, 12:20:36 amκοιτα να δεις... στανταρ παιζει μεσο,ΑΛΛΑ ειναι και θεμα τυχης. δηλαδη: ποια διευθυνση θα ζητησει πρωτη αναπληρωτες. π.χ. ειμαι πρωτος και εχω δηλωσει Α Αθηνας πρωτη επιλογη και εχω βαλει και το κουτακι. για κακη μου τυχη πρωτη ζηταει μαθηματικο η Α Εβρου (χτυπα ξυλο...). οπως αντιλαμβανεσαι, Διδυμοτειχο blues.Ακριβώς φίλε μου spanioan.Αν λοιπον δεν θέλουν να πάω Αθηνα ...απλά δεν δίνουν την θέση στην πρώτη φάση.Και με στέλνουν όπου θέλουν αυτοί.....Δηλαδή σε όποια θέση διαλέξουν! ! !Ας το δυσκολέψουμε λίγο όμως.....Ερώτηση 2 Είμαι πρώτος στον πίνακα Μπρειγ και έχω επιλέξει πρώτη επιλογή..... Α Αθήνας .Και ας πούμε ότι σε όλη την Ελλάδα έχει μόνο μια θέση για τυφλά ατομα και μάλιστα στην πρώτη μου επιλογή στην Α Αθήνας .Προσοχή καμία άλλη για άτομα με μειωμένη όραση,και είμαι πρώτος ! Θα πάω ? ? ?
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Αυγούστου 05, 2009, 12:25:19 amΠαράθεση από: spapioan στις Αυγούστου 05, 2009, 12:20:36 amκοιτα να δεις... στανταρ παιζει μεσο,ΑΛΛΑ ειναι και θεμα τυχης. δηλαδη: ποια διευθυνση θα ζητησει πρωτη αναπληρωτες. π.χ. ειμαι πρωτος και εχω δηλωσει Α Αθηνας πρωτη επιλογη και εχω βαλει και το κουτακι. για κακη μου τυχη πρωτη ζηταει μαθηματικο η Α Εβρου (χτυπα ξυλο...). οπως αντιλαμβανεσαι, Διδυμοτειχο blues.Ακριβώς φίλε μου spanioan.Αν λοιπον δεν θέλουν να πάω Αθηνα ...απλά δεν δίνουν την θέση στην πρώτη φάση.Και με στέλνουν όπου θέλουν αυτοί.....Δηλαδή σε όποια θέση διαλέξουν! ! !Ας το δυσκολέψουμε λίγο όμως.....Ερώτηση 2 Είμαι πρώτος στον πίνακα Μπρειγ και έχω επιλέξει πρώτη επιλογή..... Α Αθήνας .Και ας πούμε ότι σε όλη την Ελλάδα έχει μόνο μια θέση για τυφλά ατομα και μάλιστα στην πρώτη μου επιλογή στην Α Αθήνας .Προσοχή καμία άλλη για άτομα με μειωμένη όραση,και είμαι πρώτος ! Θα πάω ? ? ? εδω νομιζω οτι ειναι αναγκασμενοι να παρουν τον συγκεκριμενο υποψηφιο. αν πεσει μαγειρεμα κανει ΜΠΑΜ. οποτε ακολουθουν ενστασεις κτλ και δεν τους συμφερει να μπλεξουν.