*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 236826 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #686 στις: Ιουλίου 30, 2009, 07:17:07 pm »
παντως εγω με νοηματικη μονο δεν εκανα τα χαρτια μου...αλλα απ οτι το βλεπω θα την κανω την ενσταση... :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:05:20 »

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #687 στις: Ιουλίου 31, 2009, 02:16:17 pm »
Kαμια ενημέρωση για το πότε θα βγουν οι πίνακες έχουμε;;;;

Αποσυνδεδεμένος physeye

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #688 στις: Ιουλίου 31, 2009, 02:23:01 pm »
παντως εγω με νοηματικη μονο δεν εκανα τα χαρτια μου...αλλα απ οτι το βλεπω θα την κανω την ενσταση... :-\
Και εγώ έπαθα το ίδιο πριν από 6 χρόνια και δυσηχώς δεν είχακάνει ένσταση τότε......

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #689 στις: Αυγούστου 02, 2009, 08:04:37 pm »
τι να πω...?στην Ελλαδα δεν ζουμε???? >:(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:05:20 »

Αποσυνδεδεμένος jpapaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #690 στις: Αυγούστου 02, 2009, 10:00:17 pm »
Απο το υπουργειο ηταν σαφεις... δεν θα δεχθουν αιτησεις μονο με νοηματικη η braille ..χωρις σεμιναριο η κατι αλλο βασει του νεου νομου...ασχετα με το τι κανουν οι διαφορες Διευθυνσεις...

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #691 στις: Αυγούστου 02, 2009, 10:10:48 pm »
σιγουρα ναι αλλα ειτε υπουργειο ειτε ββαθμια ενα και το αυτο...απαξ και γινει το κακο αντε τρεχα γ ενστασεις και τα λοιπα...

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Αυγούστου 05, 2009, 12:15:04 am »
....Μην αγχώνεστε....Χαλαρώστε και θα το απολαύσετε......
Το λέω και σε όσους γνωρίζω προσωπικά ,κατ ιδίαν.
Γιατί σκίζεστε για την κατάταξη αφού....ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ....Ακούστε το καλά.ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ....

Και πριν με φάτε όλοι ....χεχε γιατί φαντάζομαι ότι ο καθένας από όλα τα στρατόπεδα πιστεύει ότι εγώ είμαι από το άλλο και ρίχνω στάχτη στα μάτια... ;D ;D ;D ;D ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.

Ερώτηση 1 Είμαι πρώτος στον πίνακα και έχω επιλέξει πρώτη επιλογή..... Α Αθήνας .Και ας πούμε ότι στην Α Αθήνας έχει θέση .Θα πάω ? ? ?
Νομίζω ...θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D quiz  στην Μενεγάκη έπρεπε να γίνει ...

Λοιπόν περιμένω να ακούσω τις απαντήσεις σας .......πιστέυετε ότι ο παραπάνω υποψήφιος που κατάφερε να είναι πρώτος ...Θα πάει στην πρώτη του επιλογή που έχει θέση ή μπορεί να καταλήξει .....στην...Κάρπαθο που δεν την έχει επιλέξει?
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2009, 02:06:40 pm από PHYSCIENCE »

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Αυγούστου 05, 2009, 12:20:36 am »
κοιτα να δεις... στανταρ παιζει μεσο,ΑΛΛΑ ειναι και θεμα τυχης. δηλαδη: ποια διευθυνση θα ζητησει πρωτη αναπληρωτες. π.χ. ειμαι πρωτος και εχω δηλωσει Α Αθηνας πρωτη επιλογη και εχω βαλει και το κουτακι. για κακη μου τυχη πρωτη ζηταει μαθηματικο η Α Εβρου (χτυπα ξυλο...). οπως αντιλαμβανεσαι, Διδυμοτειχο blues.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #694 στις: Αυγούστου 05, 2009, 12:25:19 am »
κοιτα να δεις... στανταρ παιζει μεσο,ΑΛΛΑ ειναι και θεμα τυχης. δηλαδη: ποια διευθυνση θα ζητησει πρωτη αναπληρωτες. π.χ. ειμαι πρωτος και εχω δηλωσει Α Αθηνας πρωτη επιλογη και εχω βαλει και το κουτακι. για κακη μου τυχη πρωτη ζηταει μαθηματικο η Α Εβρου (χτυπα ξυλο...). οπως αντιλαμβανεσαι, Διδυμοτειχο blues.
Ακριβώς φίλε μου spanioan.Αν λοιπον δεν θέλουν να πάω Αθηνα ...απλά δεν δίνουν την θέση στην πρώτη φάση.Και με στέλνουν όπου θέλουν αυτοί.....Δηλαδή σε όποια θέση διαλέξουν! ! !

Ας το δυσκολέψουμε λίγο όμως.....

Ερώτηση 2 Είμαι πρώτος στον πίνακα Μπρειγ και έχω επιλέξει πρώτη επιλογή..... Α Αθήνας .Και ας πούμε ότι σε όλη την Ελλάδα έχει μόνο μια θέση για τυφλά ατομα και μάλιστα στην πρώτη μου επιλογή στην Α Αθήνας .Προσοχή καμία άλλη για άτομα με μειωμένη όραση,και είμαι πρώτος ! Θα πάω ? ? ?

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #695 στις: Αυγούστου 05, 2009, 12:28:44 am »
Ακριβώς φίλε μου spanioan.Αν λοιπον δεν θέλουν να πάω Αθηνα ...απλά δεν δίνουν την θέση στην πρώτη φάση.Και με στέλνουν όπου θέλουν αυτοί.....Δηλαδή σε όποια θέση διαλέξουν! ! !

Ερώτηση 2 Είμαι πρώτος στον πίνακα Μπρειγ και έχω επιλέξει πρώτη επιλογή..... Α Αθήνας .Και ας πούμε ότι σε όλη την Ελλάδα έχει μόνο μια θέση για τυφλά ατομα και μάλιστα στην πρώτη μου επιλογή στην Α Αθήνας .Προσοχή καμία άλλη για άτομα με μειωμένη όραση,και είμαι πρώτος ! Θα πάω ? ? ?

εδω νομιζω οτι ειναι αναγκασμενοι να παρουν τον συγκεκριμενο υποψηφιο. αν πεσει μαγειρεμα κανει ΜΠΑΜ. οποτε ακολουθουν ενστασεις κτλ και δεν τους συμφερει να μπλεξουν.

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Αυγούστου 05, 2009, 12:29:10 am »
εχει δικιο τελικα ο physcience!
και γω περισυ που ημουν στην πρωτη 20αδα, πηγα στην 7 επιλογη μου αν και μετα απο 10 μερες που βγηκε επομενη πιστωση ειδα 4 θεσεις στο νομο μου...

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #697 στις: Αυγούστου 05, 2009, 12:34:02 am »

εδω νομιζω οτι ειναι αναγκασμενοι να παρουν τον συγκεκριμενο υποψηφιο. αν πεσει μαγειρεμα κανει ΜΠΑΜ. οποτε ακολουθουν ενστασεις κτλ και δεν τους συμφερει να μπλεξουν.

Όχι φίλε μου spanioan.Αν δεν θέλουν δεν πας.Έγινε πέρσυ και μάλιστα στην Αθήνα.Μπορεί να έισαι πρώτος στον πίνακα μπρέιγ αλλά θα έισαι και πχ 8ος στον γενικό πίνακα.Δίνουν λοιπόν 8 θέσεις στην γενική με την 8η Κάρπαθο και καμία στην μειωμένη όραση.Φεύγεις λοιπον σούμπιτος Κάρπαθο και δεν κάνεις κιχ ούτε να αρνηθεις μπορείς ούτε ένσταση να κάνεις μπορείς!!!

Ερώτηση 3 Είμαι πρώτος στον πίνακα Μπρειγ, στον πίνακα νοηματικής και στον γενικό πίνακα και έχω επιλέξει πρώτη επιλογή......Α Αθήνας. Και ας πούμε ότι στην Α Αθήνας έχει μία θέση νοηματικής μία θέση για άτομα με προβλήματα όρασης και μια γενικής ειδικής αγωγής .Θα πάω ? ? ?

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Αυγούστου 05, 2009, 12:36:14 am »
θες να πεις δηλαδη οτι βγαζουν τα κενα οπως θελουν

γιατι καπως με κουρασαν τα παραδειγματα σου τετοια ωρα κιολασ ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #699 στις: Αυγούστου 05, 2009, 12:38:56 am »
σωστη η απαντηση σου στη δευτερη ερωτηση. εχεις δικιο. τωρα, οσον αφορα την τριτη ερωτηση δεν μου παει το μυαλο τι πουστια μπορουν να κανουν... για πες!!! :D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)