0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θασο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση δεν ανοιγει γενικαμετα κερκυρα μαγνησιασ δ, πειραιασ β. με βλεπετε σε καποιο απο αυτα?
καλησπερα, και γω Κερκυρα πρωτη λευκαδα δευτερη χωρις προυπυρεσια.. πως το βλεπετε? ειμαι σε κανενα απο αυτα?
Παράθεση από: χριστινα στις Ιουνίου 16, 2009, 03:16:34 pmκαλησπερα, και γω Κερκυρα πρωτη λευκαδα δευτερη χωρις προυπυρεσια.. πως το βλεπετε? ειμαι σε κανενα απο αυτα? και μετά τίποτα?? Λευκάδα μην περιμένεις δεν βγάζει λειτουργικά κενά. Η Κέρκυρα παίρνει πολλούς στην α' και β' φάση μετά γιόκ. δεν έχεις δηλώσει τίποτε άλλο?
πως, δηλωσα ολα τα ιονια και κρητη απλα θελω να μαι κατα κερκυρα για αυτο ρωταω πως το βλεπετε.... καπου θα ειμαι σιγουρα.. απλα θελω να ελπιζω για κερκυρα...
Παιδιά μήπως γνωρίζετε αν στην Αθήνα ή στον Πειραιά υπάρχουν δυσπρόσιτα δημοτικά; Κάνω για πρώτη φορά τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια. Ξέρει κανείς καμιά ηλεκτρονική διεύθυνση με όλα τα δυσπρόσιτα δημοτικά;
Παράθεση από: ΖΩΗ* στις Ιουνίου 19, 2009, 06:52:43 pmΠαιδιά μήπως γνωρίζετε αν στην Αθήνα ή στον Πειραιά υπάρχουν δυσπρόσιτα δημοτικά; Κάνω για πρώτη φορά τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια. Ξέρει κανείς καμιά ηλεκτρονική διεύθυνση με όλα τα δυσπρόσιτα δημοτικά;Τα δυσπροσιτα μπορεις να τα βρεις στο site του ΥΠΕΠΘ.