0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και πλέον είμαι έτοιμος για τις διακοπές μου! Σήμερα μετά από έλεγχο του λογαριασμού μου, διαπίστωσα ότι μπήκαν σ'αυτόν 1100 ευρώ!!! Περίμενα βέβαια να πληρωθώ για Μάιο και Ιούνιο, αλλά όχι ότι θα ήταν και τόσα. Οπότε υποθέτω ότι πιθανότατα σ'αυτό το ποσό θα συμπεριλαμβάνονται σίγουρα κάποια τρίμηνα και ίσως δώρο καλοκαιριού. Να ευχηθώ λοιπόν σύντομα να πληρωθείτε όλοι όσοι δεν έχετε πληρωθεί ακόμη για να είναι ακόμη ποιο "πλούσιες" οι διακοπές σας.
Και προσοχή μην κλείσετε τους λογαριασμούς σας πριν τη λήξη του έτους. Θα μπει και δώρο Χριστουγέννων 2006 τότε.
Γιατί να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας?Αν και φέτος είμαστε ωρομίσθιοι πάλι τους ίδιους δεν θα δώσουμε?
Παράθεση από: Dr_Michael στις Ιουλίου 14, 2006, 02:10:49 pmΚαι προσοχή μην κλείσετε τους λογαριασμούς σας πριν τη λήξη του έτους. Θα μπει και δώρο Χριστουγέννων 2006 τότε.Εμένα μου τα έβαλαν Ιανουάριο του 2006 για την προηγούμενη χρονιά, οπότε καλό είναι να περιμένεις μέχρι να τα βάλουν.
Παράθεση από: matina στις Ιουλίου 14, 2006, 09:04:30 pmΠαράθεση από: Dr_Michael στις Ιουλίου 14, 2006, 02:10:49 pmΚαι προσοχή μην κλείσετε τους λογαριασμούς σας πριν τη λήξη του έτους. Θα μπει και δώρο Χριστουγέννων 2006 τότε.Εμένα μου τα έβαλαν Ιανουάριο του 2006 για την προηγούμενη χρονιά, οπότε καλό είναι να περιμένεις μέχρι να τα βάλουν.Εννοώ τα Χριστούγεννα που ΘΑ έρθουν, όχι αυτά που πέρασαν!
Παιδιά έχουνε πληρωθεί οι μήνες Μάιος-Ιούνιος? Η ακόμα τους περιμένουμε?